No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kõige lühem psühholoogiline test.

by - reede, mai 16, 2014


Kõige lühem psühholoogiline test.
Näitab tabavalt teie põhilisi omadusi ning iseloomujooni.
Kuulake oma sisemist häält ja vastake ainult kahele küsimusele: mis teile rohkem meeldib:


A) Kurk või tomat
B) Melon või arbuus

KURK JA MELON

Selline valik on rohkem iseloomulik meeste kui naiste puhul. Sellise tüübi mehed on julged ja tõsised. Nad on väga harva mõjutatavad ja neid ei mõjuta alkoholism. Nende hulgas on palju sportlasi ja neid kes armastavad reisida. Naine tunneb ennast sellise mehe kõrval nagu seisaks ta kiviseina taga – tema vastustus laieneb ka peresuhetele. Sellised mehed on motiveeritud ja saavutavad alati oma eesmärgi. Kuid sellel tüübil on ka miinuspooled – kurgi-meloni mehel pole piisavat romantilist meelt, seepärast kui naine ootab temalt lilli, siis pole tal mõtet merelt ilma oodata aga lihtsalt vihjata, et talle meeldiks saada kingiks lillekimpu. Sellise tüübi naistest saavad tihti ülemused, kuid perekonnaelus on nad abitud nagu lapsed,- teevad halvasti süüa, ei oska eelarvega ümber käia, ei meeldi pesta pesu ega nõusid. Kuid sellise naise näol leiab mees endale ustava ja mõistva sõbra.

TOMAT JA ARBUUS

Tomati – arbuusi inimesed on lõbusad ja aktiivsed. Neid iseloomustab kõrge suhtlemisvajadus, kuid nad pole alati oma suhtlemisel võrdsed: nende iseloomu plahvatuslikkus viib tihti skandaalideni. Selle tüübi mehed on gurmaanid, nad on laisad ning eelistavad susse ning hommikumantlit seljakoti ja magamiskotile. Tomati arbuusi naised on emotsionaalsed, armastavad loomi ja kodu, nende kõrval on alati soe ja hubane. Nad ei oska intriigitseda, kuid võivad olla taktitud, kuna nad räägivad seda mida mõtlevad: siirus ja avalus on peamine psühholoogiline omadus tomati arbuusi inimeste juures.

KURK JA ARBUUS

Selle tüübi inimesed kogevad pidevalt emotsionaalset ebastabiilsust. Nende väline rahulikkus ja peetus sisaldavad endas sisemist pinget. Selliste meeste kohta öeldakse: vaga vesi sügav põhi. Kurgi arbuusi inimesega elad nagu vulkaani otsas – sa ei tea iialgi mis juhtub homme ja millise ideega ta nüüd välja tuleb. Kurgi arbuusi naised ei tee tühiasjadest skandaale – nad koguvad endasse solvanguid ja ühel ilusal päeval on nad võimelised kõik majas olevad nõud puruks peksma ja mitte harva oma armsa abikaasa peapeal. Kurgi arbuusi inimesed on kõige loomingulisemad inimesed. Nad oskavad mõtiskleda, tihti on nende hulgas teadlasi ning leiutajaid. Teisest küljest kui Ostap Bender oleks selle testi läbi teinud siis ta oleks arvatavasti sattunud kurgi arbuusi inimeste laagrisse.

MELON JA TOMAT

Kui teile on meelepärased need viljad siis olete te tasakaalukad, taktitundelised, rahulikud. Teil on sisemine taktitunne ning tundlikkus. Teile meeldivad ilusad asjad ja teil on suurepärane maitse. Melon tomati mehed on pisut naiselikud. Väga tihti saavad neist kunstnikud, muusikud üldiselt on looming neile vägagi hingelähedane. Selle tüübi naised on armuvad, tundlikud, armastuses on nad kirglikud ning püsivad. Tomati melon naistest saavad ustavad, hellad ja hoolitsevad abikaasad. Aga selle tüübi meestest võivad saada eneseimetlejatest egoistid.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate