No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Vaata millest räägib sinu lemmikvärv?

by - kolmapäev, mai 07, 2014



Arusaamatul põhjusel on igaühel meist oma lemmikvärvid, mille kandmisel ja kasutamisel usume, et see toob meile õnne ja sobib meie isikupäraga. Teadlased ütlevad,et värvieelistused ei ole juhuslikud ning see, mis värv kellelegi meeldib, räägib palju inimesed enda kohta. Millest räägib sinu lemmikvärv?

Punane: karjub "vaata mind". Tekitab söögiisu ja kõrgendab maitse- ja lõhnatajusid. Inimesed, kelle lemmikvärv on punane, on tihti ekstravertsed, optimistlikud ja emotsionaalsed, võivad olla kannatamatud ja eelarvamusterikkad.

Oranź: see on võnkuv ja soe värvitoon. Selle värvi austaja peaks olema töökas, armastama seiklusi, heatahtlik, seltskondlik ja ekstravertne, kuid samas võib ta olla ka tujukas ja ebausaldusväärne sõber.

Sinine: Seda rahulikku värvi seostatakse voolava veega. Sinine on üks populaarsemaid värve ja tema fännid on rahulikud ja enesekindlad, kuid samal ajal võivad olla ka haavatavad, tudlikud ja suhetes nõudlikud.

Roheline: see värv tuletab meile meelde elu, maakera ja uuendumist. On rahustav toon ja inimesed, kellele ta meeldib otsivad tasakaalu. Nad on lahked, suuremeelsed, põhjalikud ja armastavad toitu ning kuulujutte.

Roosa: see värv võib esindada tüdrukute võimu, kuid pole enam vaid naiste päralt. Ta esindab armas olemist, puhtust, romantikat ja head iseloomu. Tema austajad on huvitatud maailmast ja rahust.

Lilla: see varjund on seksikas, kirglik, keeruline ja teda seostatakse kuninglikkusega. Tema fännid on äärmiselt loovad, sentimentaalsed ja romantilised. Nende jaoks on oluline asjade väljanägemine.

Kollane: seostatakse võimu ja energiaga, teda armastavad väga hea kujutlusvõimega, edukad, idealiseerima kippuvad, loovad tüübid, kes kalduvad perfektsionismile. Samuti veedavad nad rohkem aega rääkides kui tegutsedes.

Valge: puhtuse sümbol, seda heledat värvi eelistavad need, kes armastavad puhtust, otsekohesust ja neutraalset hoiakut.

Must: loob väga tugeva väljanägemise. Tema austajad võivad olla konservatiivsed, kuid samal ajal julged ja enesekindlad.




Allikas - http://buduaar.ee/

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate