No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Inimesed, kes on sündinud 2, 11, 20 ja 29. kuupäeval

by - neljapäev, märts 28, 2024



Hingenumber 2 
Sündinud mis tahes kuu 2., 11., 20. või 29. kuupäeval
Neid mõjutab planeet Kuu

Kahed – kes nad on?

Number 2 esindab õrna, kunstilist, romantilist olemust. Kaks esindab materiaalse meele duaalsust. Kuu annab inimesele õrnuse, tundlikkuse, seltskondlikkuse, ettevõtlikud võimed, aga ka hea intuitsiooni. Empaatid.Sellised inimesed on suurepärased psühholoogid. Nad suudavad teist inimest hästi mõista ja juhtunud sündmusi analüüsida. Partneri tunded ei jää neile saladuseks, nad saavad temaga probleemideta kokkuleppele ja luua harmoonilise suhte.

Oma olemuselt on inimestel teadvuse numbrid 2:

- diplomaatiline, mõistev, täidesaatev;
- kuid nad võivad olla ka masenduses, käituda ambivalentselt ja pidevalt kahelda.


🟣Kahed on reeglina väga rahumeelsed ja konfliktivabad, viisakad ja delikaatsed, loovad inimestega kiiresti kontakte. Kuid mõnikord võivad nad soovitud saavutamiseks kasutada kavalust või väikest pettust.

🟣Kahed on head psühholoogid, tundlikud ja hoolivad abikaasad, vanemad või mentorid. Kahtede jaoks on väga oluline kellegi eest hoolitseda, end inimeste teenistuses anda.

🟣Kahtede energia on tavaliselt üsna nõrk, mistõttu on väga oluline varuda regulaarselt aega kergeteks füüsilisteks harjutusteks. Nad väsivad kiiresti ja saavad kergesti vigastada. Nende meeleolu ja entusiasm on väga muutlikud ja ebastabiilsed ning sõltuvad eriti kuufaasidest.

🟣Nad võivad olla liiga sentimentaalsed ja kipuvad kõike südamesse võtma, seetõttu on nende jaoks oluline mugav vaimne keskkond.

Nendes numbrites sündinud inimestele sobivad tööd:
Kahed võivad olla head vahendajad, diplomaadid ja rahusobitajad, psühholoogid ja müügimehed.2 inimesed, kellel on tugev empaatiavõime, sobivad hästi diplomaatilistele kohustustele, mida nad saavad täita kõrgeimal tasemel. Parlamendis või saatkonnas tunnevad nad end nagu kalad vees.

Sobivus 
Üldiselt sobivad neile kõik nimesed ideaalselt, mida ei saa öelda 4 ja 7 kohta. Kui teie partner on üks nendest siis see ei tähenda, et teid ootavad skandaalid ja lahutus. Teades inimese tugevaid ja nõrku külgi, suudate luua temaga harmoonial põhineva suhte. Üksildased kahekesi on õnnetud, seetõttu on neil parem leida hingesugulane ja olla tema lähedal.

Karma ülesanded 2-le:

🔹Õpi kontrollima oma meelt ja emotsioone.
🔹Vältida viha ja vaimset stressi;
🔹Hoolitse oma tervise eest ja väldi traumaatilisi olukordi;
🔹Õppige vajadusel inimestele ei ütlema;
🔹Õpi alustatud asju lõpuni viima;
🔹Tee joogat, võimlemist või kergeid spordialasid, mediteerige;
🔹Veeda sagedamini aega õues;



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate