No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Mida sümboliseerib teie talisman ja kuidas see teie isiksust mõjutab

by - reede, märts 15, 2024



Mida sümboliseerib teie talisman ja kuidas see teie isiksust mõjutab?

Soovid teada oma talismani ja selle tähenduse kohta?



Mida sümboliseerib teie talisman:

1. Granaat (jaanuar)

Sõnal "granaatõun" on kreeka juured. Kui olete seda vilja kunagi näinud, saate kõigest aru.Tumepunane kivi sümboliseerib truudust ja igavest sõprust. Arvestades granaadi tähendusi, on see ideaalne kingitus lähedasele sõbrale või kallimale. Kui olete sündinud jaanuaris, siis pole te lihtsalt pühendunud, vaid ka töökas, sihikindel inimene.
 Lisaks januned pidevalt teadmiste järele ja püüad seda teistega jagada.


2. Ametüst (veebruar)

Sellel kivil on viinamarjaveini värv. Irooniline on see, et iidsetel aegadel uskusid inimesed, et see peletab veinijumala Bacchuse jõu, mis tõmbas inimese uimasesse seisundisse. Ametüst sümboliseerib julgeid ja kohusetundlikke inimesi.
Levib arvamus, et ametüst aitab selle omanikul säilitada meeleselgust ja valvsust ning seetõttu on veebruaris sündinud inimesi alati peetud targaks ja vaimukaks. Kui vajate näiteks koolitükkide kirjutamise ajal tuge, siis võib kanda ametüstist ehteid.


3. Akvamariin (märts)

Sõna "akvamariin" pärineb ladina sõnadest "aqua" (vesi) ja "marina" (meri). Müütide järgi kaitseb akvamariin meremehi ja reisijaid. Selle kivi värvis on midagi rahustavat ja lõõgastavat. Pole üllatav, et kõik märtsikuu sünnipäevalised armastavad väga rahu ja eelistavad vaikust. Kivi läbipaistev sinine toon tähistab selle omaniku ausust. Seetõttu on sellise kivi talisman teie märtsis sündinud sõpradele suurepärane kingitus.


4. Teemant (aprill)

See on üks kallimaid kive. Arvatakse, et teemant kaotab oma väärtuse, kui see antakse/kingitakse ilma armastuseta. Olge ettevaatlik, kellele selle kiviga sõrmuse annate, sest kui proovite seda tagastada, ei pruugi te midagi tagasi saada. See ilus ja puhas kivi tähistab igavest armastust ja jõudu.Aprillikuu sünnipäevalised on sõdalased, kellele meeldib olla avalikkuse ees. Nad on uskumatult julged ega karda väljakutseid. Kui teie talisman on teemant, võite näitlemisel julgelt õnne proovida.


5. Smaragd (mai)

Sõna "smaragd" pärineb kreekakeelsest sõnast "smaragdus", mis tähendab rohelist. Ja kõigil smaragdidel on ilus tume või heleroheline toon. Seda talismani on iidsetest aegadest peetud nooruse ja õnne sümboliks. Nad ütlevad, et smaragd edendab selle kandja arusaamist. Maikuus sündinud kipuvad olema loovad, sihikindlad ja rõõmsameelsed inimesed, kes tunnevad hästi teiste tundeid ja neil on tugev kalduvus kaastundele. Nad on väga tundlikud ja kipuvad teisi inimesi julgustama.


6. Pärl (juuni)

See on kõigi vääriskivide kuninganna ja üks raskemini saadavaid talismane (need moodustuvad austrikarpide sees). Nagu pärlid, on ka juunikuu sünnipäevalised ühed haruldasemad– õnnelikud, lõbusad inimesed. Vaatamata üldisele vastupidavusele on juunikuu sünnipäevaliste tundeid väga kerge riivata.


7. Rubiin (juuli)

See on kuningas hinnaliste talismanide seas, kes on saanud oma staatuse rikkaliku punase värvi tõttu, mis sümboliseerib muretuid ja rõõmsaid inimesi. Juuli sünnipäevalapsed armastavad seiklusi ja naeru. Nad on ka sündinud juhid, kes suudavad pingelisi olukordi kergesti leevendada.


8. Krüsoliit (august)

Vana-Egiptuses nimetati krüsoliiti "päikesekiviks". Seda talismani peeti tõhusaks amuletiks tumedate jõudude vastu. Kõigil augustikuus sündinutel on suurepärane huumorimeel ja armastus meelelahutuse vastu. Ja nad säravad nagu päikesekiired. Need on uskumatult optimistlikud inimesed, kes on harjunud otsima kõiges loogikat.


9. Safiir (september)

Selle kivi nimi pärineb pärsia sõnast "safir", mis tähendab sõna-sõnalt "sinist". See talisman on pühendumuse sümbol. Septembrikuu sünnipäevalistel on uskumatult kõrged ootused ja standardid ning nad on seetõttu väga ennastsalgavad, töökad ja loomingulised.


10. Opaal (oktoober)

Kaunis mitmevärviline talisman on terviklike ja tasakaalustatud isiksuste sümbol. Nad teavad, kuidas lõbutseda nagu hullud, kuid samal ajal on nad võrdselt võimelised veetma aega rahu ja vaikust nautides. Nad on ka üsna tahtejõulised ja tulemusele orienteeritud.


11. Topaas (november)

See kaunis kivi, mis meenutab värvilt šampanjat, on iseseisvate ja intelligentsete inimeste talisman, kes ei vaja välist motivatsiooni ja inspiratsiooni. Vastupidi, nad ise on harjunud neid teistele inimestele andma. Kuigi novembrikuu sünnipäevalised seda ei vaja, armastavad nad teiste tunnustust ja tähelepanu.

12. Tsirkoon (detsember)


Selle kivi nimi koosneb araabia sõnadest "zar" ja "gun", mis tõlkes kõlab nagu "kuld" ja "värv". Iidse mütoloogia järgi oli tsirkoonil tervendav jõud ja see vältis vigastusi. Niisamuti suudavad detsembrikuu sünnipäevalised tõsta ümbritsevate inimeste tuju. Nad armastavad südamest naerda ja sõna otseses mõttes kiirgavad energiast. Ja need inimesed on alati seiklusteks valmis. Seega kui otsid kedagi, kellega koos reisida, sõbrune aasta viimasel kuul sündinud inimesega.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate