No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kuidas kirjeldada iga sodiaagimärki ühe sõnaga

by - teisipäev, märts 05, 2024





Mis juhtub, kui proovite taandada sodiaagimärkide iseloomu ühele sõnale? See võib olla lemmiksõna või tema peamine iseloomujoon. Astroloogid väidavad, et igal sodiaagimärgil on oma "kood" sõna, mis peegeldab kogu inimese olemust.
Muidugi on iga inimene väga mitmetahuline ja kordumatu. Seetõttu on võimatu paigutada kogu isikuomaduste spektrit vaid ühe sõna raamidesse. Kuid seda artiklit lugedes märkate ilmselt palju sarnasusi oma märgi või sõprade sodiaagimärgi kirjelduses.

Loe ka: Sodiaagimärkide paarid, kelle vahel on võimas energeetiline side


Jäär - "parim"

Jääradele meeldib võistelda ja võita. Lause "Peaasi pole võit, vaid osavõtt ajab nad endast välja. Nende jaoks on oluline, et nad oleksid targemad, tugevamad, rikkamad ja ilusamad – ühesõnaga paremad kui kõik teised. Iga kord, kui nad kuhugi välja lähevad, rõhutavad nad kindlasti seda - "See on linna parim restoran!", "See on parim pizza, proovige seda!", "Mul on parim poiss-sõber / parim naine!" Nüüd teate kuidas oma Jäärast sõbrale meeldida – tuletage talle lihtsalt sagedamini meelde, et ta on parim.


Sõnn - "usaldusväärne"

Sõnnidele ei meeldi tarbetuid riske võtta. Nad püüdlevad stabiilsuse ja kindlustunde poole tuleviku suhtes. Nad ootavad lähedastelt tuge ja abivalmidust rasketel aegadel. Ja nad ise on väga lojaalsed ja parimad sõbrad, kellele saab alati loota. Nii et kiida Sõnni inimesi nende usaldusväärsuse eest sagedamini!


Kaksikud - "huvitav"

Kaksikud on väga uudishimulikud. Nad on avatud uutele teadmistele, uutele tutvustele ja uutele kogemustele. Kaksikud armastavad muljet avaldada oma erudeerituse ja haridusega, seega teevad nad kõik endast oleneva, et olla kõigile huvitav vestluskaaslane. Nad hindavad inimestes samasid omadusi, seega vältige Kaksikutega suheldes banaalsusi ja igavust.


Vähk on "turvaline"

Vähki peetakse sageli argpükslikeks ja kahtlustavateks, kuid tegelikult on neil lihtsalt väga arenenud intuitsioon. Nad ei tee kunagi otsust, kui nad pole kindlad, et see on nende jaoks ohutu. Vähid on oma lähedaste suhtes väga tundlikud, mistõttu tuleb neid pidevalt veenda, et kõik nende peres on terved, õnnelikud ja edukad.Kui tahad, et Vähk end avaks ja sind usaldaks, loo tema ümber turvaline õhkkond, ümbritse teda mugavuse ja rahulikkusega.


Lõvi - "ainulaadne"

Jäärale meeldib end teistest paremini tunda, aga kui tahad Lõvi kellegagi võrrelda, muutub ta maruvihaseks! Lõvi on ainulaadne ja jäljendamatu! Ta on üle kõigi võrdluste. Tema jaoks on oluline olla kallima silmis eriline. Seetõttu oleks tema jaoks parim kompliment öelda, kui ainulaadne ja jäljendamatu ta on!


Neitsi - "õige"

Neitsid mängivad reeglite järgi ega riku sotsiaalseid norme. Need inimesed peavad teadma, et nende tegevus on õige, loogiline ja ratsionaalne. Neitsid kardavad väga vigu teha. Kindlasti tundub neile, et kõik pööravad vigadele tähelepanu ja mõistavad need hukka. Neitsi mees vajab pidevat kinnitust, et ta teeb õiget asja ja on asjalik. Neitsi tüdrukud on alati suurepärased õpilased ja targad.


Kaalud - "ilus"

Kaalud armastavad näha kõiges ilu. Ilus pilt, kena tüdruk, sarmikas mees! Ja mis need armsad lilled aknalaual on? Oi, kui ilusti see öeldi! Kaalusid tuleb imetleda kui kunstiteost! Kaalude mehi tuleks kiita nende romantismi ja oskuse eest olla härrasmees. Tüdrukud hindavad seda, kui kiidate nende graatsiat ja ilu.


Skorpion - "võimas"

Skorpionid ei aktsepteeri poolikuid meetmeid – nad sukelduvad pea ees emotsioonidesse ja pühenduvad täielikult ülesandele. Selline impulsiivsus peaks loomulikult tekitama teistes võimsa reaktsiooni. Tõsi, Skorpionid sageli ei hooli sellest, mida teised neist arvavad. Need pealehakkavad ja energilised inimesed hindavad teiste tegusid ainult siis, kui nad on piisavalt “võimsad”, vastasel juhul ei pane nad neid tähelegi.


Ambur - "autoriteetne"

Ambur vajab autoriteeti, mitte võimu vaid austuse pärast ühiskonnas. Neile meeldib, kui inimesed neilt nõu küsivad ja nad saavad kulutada tunde teisi õigele teele juhatades. Nad püüavad end täiendada ning moraalselt ja eetiliselt areneda, ammutavad teadmisi usaldusväärsetest allikatest, et hiljem saada guruks ja mentoriks teistele. Parim kompliment Amburile oleks tema ideede ja tõekspidamiste aktsepteerimine.


Kaljukits - "staatus"

Tunnustamine on Kaljukitsede jaoks väga oluline. Nad tahavad tunda, et nad teevad midagi tähenduslikku ja väärtuslikku. Seetõttu on nad väga mures diplomite, medalite ja autasude kogumise pärast, mis kinnitavad, et nende pingutused pole asjatud. Kaljukitsed armastavad austust ja püüavad ühiskonnas positsiooni võtta, ostes selle eest sageli "staatuse" asju: kallist autot, kellasid ja uudseid vidinaid.


Veevalaja - "originaal"

Veevalajad on väga loomingulised ja oskavad asju teise nurga alt vaadata. Nad näevad lahendusi, kus teised näevad lootusetut olukorda. Olles leidnud endas loovuse ja mõistnud oma erinevust teistest, muutuvad Veevalajad sageli ebamugavaks ja demonstreerivad teadlikult oma unikaalsust. Neile meeldib rahvahulgast eristuda ja tunda end omaette. Seetõttu kuulub sõna "originaal" õigustatult Veevalajatele.


Kalad - "vapustav"

Kalad on peene hingega loomingulised inimesed. Nad on võimelised tingimusteta armastuseks ja pühendumiseks ega taha kategooriliselt oma roosasid prille eest ära võtta. Kaladel on rikas kujutlusvõime ja nad elavad sageli justkui fantaasiamaailmas, kus kõik on vapustav, ilus, kerge ja romantiline. Need unistajad usuvad, et miski pole võimatu, nad peavad vaid natuke proovima ja kõik nende unistused saavad teoks. No võib-olla on neil õigus, sest kunagi ammu tundusid kosmoselennud ka muinasjuttudena.

Muidugi on iga inimene väga mitmetahuline ja kordumatu. Seetõttu on võimatu paigutada kogu isikuomaduste spektrit vaid ühe sõna raamidesse. Kuid seda artiklit lugedes märkate ilmselt palju sarnasusi oma märgi või sõprade sodiaagimärgi kirjelduses.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate