No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Test mis annab teada, sinu kõige tugevamate iseloomujoonte kohta

by - teisipäev, märts 05, 2024


Me eemadume järjest enam loodusest, kuid sellegipoolest ei saa me eitada tugevat seotust maa, puude ja taimedega. Samuti näitavad uuringud, et looduse keskel viibimine aitab parandada tervist, tekitab õnne- ja rahulolutunnet ning on kasulik vaimsele tervisele.
Vali pildilt puu, milline puu sind kõige rohkem köidab ja mis tundub kõige rohkem “sinulik” ja vaata, mida see sinu iseloomu kohta näitab.
See test annab teada, sinu kõige tugevamate iseloomujoonte kohta.





Kui oled puu välja valinud, siis vaata oma tulemust.

1. Oled romantik

Inimestel, kellele see puu meeldib on väga romantiline maailmanägemus.
nad usuvad, et maailm oleks parem paik, kui inimesed oskaksid rohkem armastada ja hooliksid rohkem üksteisest.
Usud, et igaühel on olemas tema hingesugulane. Vaata ainult, et sa ei oleks liigselt heast usust ja armastusest pimestatud, sest nii võivad pahatahtlikud inimesed sind ära kasutada ja sinu heasoovlikkust kuritarvitada.

2. Oled loominguline

Üldiselt need inimesed, kes valivad selle puu, on loomingulised ehk nö kunstiinimesed. See ei tähenda, et tegeleksid ilmtingimata mõne kunstiliigiga, kuid sinu maailmanägemine on värvikam ja muinasjutulisem kui enamikul inimestel.
Inimesed, keda selle kategooria alla võib liigitada, võivad kasutada oma loomingulisust ka teistest elu valdkondades nagu näiteks teadus või ettevõtlikkus. Tegemist on uuenduslike mõtlejatega, kes on suutelised leidma lahendusi oma probleemidele seal, kus teistel ideedest puudu jääb.

3. Oled hoolitsev ja hooliv/ Toitja

Inimesed, keda see puu köidab, on tavaliselt tähelepanelikud ja hoolitseva loomuga. Sellel põhjusel oskavad nad ümber käia nii laste, kui loomadega, ning võtad tihtipeale oma kanda inimeste suhtes vanema õe või venna rolli. Toetad ja aitad teisi alati hea meelega ning ei oota selle eest mingit erilist tänu või vastuteenet. Hoolivus teiste vastu on nende loomulik osa, selle tõttu pöörduvad nende sõbrad just nende poole, kui vajavad kedagi, kes neid ära kuulaks või lihtsalt sõpra. Selle kõige hoolimise ja hoolitsuse juures peaksid ka vaatama, et sa iseenda vajadusi unarusse ei jätaks. See neid aga sugugi ei häiri, vastupidi, nad on harjunud olema omal moel psühholoogid kõikidele ja aitama nii jõu, kui nõuga.

4. Oled aus ja avameelne

Inimesed, kellele meeldib see puu ei karda välja öelda oma arvamust ega rääkida avameelselt sellest, mida sa mõtled või tunned. Tegemist on lihtsate inimestega, kes ei keeruta ja ei armasta keerutada ega rääkida “läbi lillede”, vaid asud kohe selle kallale Sinu sõbrad teavad, et ütled alati oma arvamuse välja, seda isegi siis kui see ei ühti enamuse arvamusega. Vahel võivad inimesed küll sinu otsekohesust segi ajada ebaviisakuse või hoolimatusega teiste tunnetest, kuid kui sind lähemalt tundma õpivad, siis mõistavad, et oled vaid läbinisti aus.


5. Oled energiast pakatav

Neil inimestel, kes valivad selle puu, on energiatase keskmisest kõvasti kõrgem ning nad vajad pidevalt vaimselt ja füüsilist stimulatsiooni, et tunneksid end tõeliselt elusana. Oled väga aktiivne, jutukas, sõbralik ja armastad väga inimestega suhelda. Sind ei näe peaaegu kunagi niisama käed rüpes istumas ja sul on lai tegevusväli. Vajad oma ellu põnevust ja aktiivset tegevust.


6. Oled tujukas ja mänguline isiksus

Neil inimestel, kes selle puu valivad, on muutliku tujuga inimesed.Nende siirus, lapselik uudishimu ja mängulisus köidavad inimesi väga. Oled usaldav ja vaatad end ümbritsevat maailma kui toredat ja põnevat muinasjuttu. Sa ei karda end avada ja seetõttu on sul kerge inimestega tutvuda ja sõpru leida. Oled hea intuitsiooniga ja tundlik ning seetõttu vajad ka aega, et vahel omaette olla ja end laadida.
 

7. Oled usaldusväärne

Sinu peale saab alati ja igas olukorras loota. Tegemist on väga kindlate ja lojaalsete inimestega, kes oma lubadustest kinni peavad.Kui annad oma sõna, siis sa ka pead seda. Oled truu ja usaldusväärne sõber ning sinu suhted, olgu need pere-, sõbra- või armusuhted, kestavad reeglina kaua ning on õnnelikud. Neid teeb õnnelikuks see, kui nad saavad teha rohkem, kui neilt oodati.See ei sega neid absoluutselt, kui nad peavad tegema kellegi heaks midagi, isegi kui tegemist on inimesega, keda nad vähe tunnevad.
 

8. Oled ainulaadne ja väljapaistev isiksus

Inimesed, kes selle puu valivad, ei karda eralduda hallist massist.ning olla täpselt selline nagu soovivad. Nad ei hakka moega kaasas käima selle jaoks, et olla nagu kõik teised. Selle asemel elavad nad omaenda reeglite järgi, sõltumata sellest, mida teised mõtlevad.Enamasti ei allu nad mingile survele ega provokatsioonile, vaid lähevad elus julgelt oma valitud rada mööda. Sirgjooneline ja sihikindel liikumine viib teda elus veel kaugele ja laseb saavutada suuri eesmärke.


9. Oled kannatlik ja visa

Need inimesed, kes selle puu valivad, paistavad silma oma kannatliku loomuse poolest. Nad ei lase olukordadel ja inimestel ennast muuta ja lähevad eluga lihtsalt kaasa ja nii saavutavad nad elus oma soovitud eesmärke. Nad suudavad taluda palju ning eluraskused ei suuda teda just kergelt murda. Suudavad ka keerukates olukordades rahu säilitada ja see laseb neil langetada õigeid otsuseid.On vaja väga palju selleks, et teda endast välja ajada, sest teda iseloomustab rahu ja lihtsus, mis aitavad teda igas olukorras.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate