No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Targad inimesed elavad kaoses, vannuvad ja lähevad hilja magama

by - kolmapäev, märts 13, 2024



Kas teid kritiseeritakse teie segase magamistoa pärast? Kas lähed hilja magama? Loomulikult peetakse neid halbadeks harjumusteks, kuid uskuge või mitte, need viitavad kõrgele intelligentsusele.
 

Targad inimesed lähevad hilja magama

Uuringute kohaselt on kõrge intelligentsusega inimesed kõige aktiivsemad öösel.

Täpsemalt lähevad inimesed, kelle IQ on alla 75, magama umbes kell 23:41 ja seevastu inimesed, kelle IQ on üle 123, lähevad magama umbes kell 00:30.



Targad inimesed kohanevad kiiresti

Nutikad inimesed kohanevad teistega võrreldes paremini ja kiiremini muutustega.


Nutikatele inimestele meeldib probleeme lahendada

Kui sa armastad mõistatusi ja väljakutseid ning naudid probleemi lahendamise tunnet, siis oled suure tõenäosusega väga tark inimene.


Nutikad inimesed püüdlevad ainulaadsete lahenduste ja ideede poole

Nagu Einstein ütles, ei tulene tõeline märk sellest, et keegi on tark, mitte tema teadmistest, vaid kujutlusvõimest.


Targad inimesed võtavad ebaõnnestumist õppetunnina.

See on väga tarkade inimeste omadus. Nad näevad endas alati positiivset ja püüavad sellest maksimumi võtta. Nad õpivad oma vigadest.


Targad inimesed on ka väga moraalsed

Nagu Martin Luther King ütles, peaks haridus õpetama inimest kriitiliselt ja intensiivselt mõtlema. Intelligentsus ja iseloom on hariduse eesmärk.


Targad inimesed on organiseerimata

Järgmine kord, kui keegi kurdab teie segase kodu üle ja tuletab teile meelde, et võiksite koristamisega hakkama saada, pidage meeles, et see on targa inimese omadus :)


Targad inimesed vannuvad palju

Väike parandus – kõik oleneb ajast ja asjaoludest. Tasub mõista, et targad inimesed kasutavad sõimusõnu ainult oma vaatenurga väljendamiseks. Samuti kasutavad nad tegude, sündmuste, tunnete ja mõtete kirjeldamiseks vandesõnu.
Uuringute kohaselt on erinevate vandesõnade kasutamise oskus seotud keeleoskuse ja arenenud sõnavaraga. See on loogiline, kas pole?


Järelsõna

Targad inimesed tegutsevad, lahendavad probleeme ja mõtlevad teisiti. Nad ignoreerivad igapäevaseid probleeme, nagu puhtaks jäämine ja järjepideva ajakava järgimine.
Nii on neil vabadus olla loovam ja tõhusam. Üldiselt kirub tark inimene nagu meremees, veedab ööd räpastes baarides ja loob tõelist loomingulisust.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate