No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

3 asja, mis peaksid kevadel igas kodus olema

by - teisipäev, märts 12, 2024



Pere heaolu ja õnn sõltub paljudest teguritest, eriti maja kaunistavatest esemetest.
Mõnikord ei anna kodu seinad sulle piisavalt turva- ja rahulolutunnet. Ükskõik kui kaasaegne ja rikkalikult sisustatud kodu ka poleks, hädad võivad tulla igal ajal ja igale perele. See kõik on seotud energiaga, milles võib olla auke. Amulettide abil saate oma kodu kaitsta tumeda energia voogude eest. Need on omamoodi jõuobjektid, mis tõmbavad ligi head õnne ja vedamist, tõrjudes eemale kõik halva, muutudes takistuseks kahjudele ja negatiivsusele.

Soovitame teil enne selgeks teha, millised kolm asja on olulised, et saaksite eeloleval kevadel nautida rõõmu, õnne ja õitsengut.

1 amulett: HÕBE

Hõbedal on hämmastav võime puhastada kodu energiat. Hõbedaga on seotud palju erinevaid märke ning sellele metallile omistatakse ka tohutult palju omadusi, mis aitavad inimest kaitsta ja isegi tervendada. Igas kodus peaks olema hõbeda kujukesi, söögiriistu või kaunistusi. Ja mitte ainult kevadel, vaid ka igal teisel ajal.
Hõbedane ese on kõige kuulsam vahend kahjustuste vastu- parim amulett, sest see võib neutraliseerida igasuguse negatiivsuse. Aitab meelitada ligi tervist ja õnne, kõrvaldab halvad mõtted ja soovid. Hõbedat talismanina aktiveerimiseks tuleks seda mõnda aega küünla kohal hoida, voolava vee all loputada ja ööseks soola- või pühavette panna. Soovitav on, et hõbedane amulett asuks maja keskel - siis levib selle kaitse suuremale tegevusraadiusele.

2 amulett:SEEP

Seebist rääkis ka suur Vanga: "Seepi kasutatakse ainult füüsiliseks puhastamiseks, kuigi tegelikult annab see palju rohkem. Kindlasti peaks igas kodus olema tavaline pesuseep, see teenib hästi, peseb kõik hädad ja haigused minema."
Seebiga on seotud palju märke, riitusi ja rituaale, kuid vähesed on neist päriselt kuulnud. Seebile on omistatud maagilised omadused. See toimib peentasandil: võtab ära negatiivsuse ja peseb selle veega minema. Pealegi, mida paksem on vaht, seda parem on energiapuhastus. Kuid seep mitte ainult ei pese maha negatiivsust, vaid on võimeline meelitama ellu ka mitmesuguseid hüvesid: õnne, jõukust, tervist, õnne.
Soovitav on kevadel muuta oma vannituba puhtuse templiks, asetades seebid ilusasse pakendisse.
*Seebi kaitsvaid omadusi saab aktiveerida nii: süüta küünal, võta seep ja pese sellega käsi küünarnukkideni, lugedes loitsu:

"Pese maha mure
hoia eemal häda
kaitse minu kodu,
   kõige eest mis paha."

Amulett nr 3: plaat müntidega


Müntidega taldrik aitab kevadel (eriti mai kuus) jõukust ja õitsengut meelitada. Parem on valida kollased/punased mündid.
 Võite lisada neile: loorberilehe, et
 juurde meelitada oma karjääri edu,
veidi teravilja, et muuta elu täislikuks,
või tüki suhkrut, et vältida leina.

Talismanina sobib kõige paremini puidust taldrik. Kui maja on rahulik, valitseb armastus ja harmoonia, neelab see positiivset energiat ja tagastab selle. Kui perekonnas on skandaalid sagedased, ei ole soovitatav amuletile halva tujuga läheneda. Parem oleks, kui taldriku aktiveeriks naine. Selleks peate niisutama puhasuslappi püha veega ja pühkima plaati ringjate liigutustega. Ööseks asetage sinna sümboolseid esemeid ja paluge kaitset.


Ükskõik, millise amuleti oma kodu jaoks valite, on oluline uskuda, et sellel pisiasjal on jõud ja see meelitab teile jõukust. Iidsete amulettide jõud aitab teil meelitada õnne ja samuti kaitsta teie kodu ja perekonda välise negatiivsuse ja kurjuse eest.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate