No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Inimesed, kes on sündinud 1, 10, 19, 28. kuupäeval

by - teisipäev, märts 19, 2024




Hingenumber 1 
Sündinud mis tahes kuu  sündinud 1 või 10, 19, 28 päevadel 
Neid inimesi valitseb Päike, mis annab neile eesmärgi- ja mõtteselgust. 

Ühed – kes nad on?
 Nad kipuvad kiinduma oma ideedesse, eriti kui nad on veendunud, et on õigel teel. Selliseid inimesi on väga raske panna oma käitumist, arvamust või otsust muutma. Samuti oskavad nad kiiresti oma mõtteid sõnastada.

Üks on teadvuse arvu numbri leidmine on lihtne. Igaüks, kes on sündinud 19. kuupäeval, liidab selle numbri mõlemad numbrid ehk 1+9. Kokku - 10. Järgmiseks liidame 1 ja 0, jääb üks arv - 1.
Tähtis: igaüks meist võib olla positiivses või negatiivses seisundis. See tähendab, et tuleb realiseerida ennast kui – või + märgiga inimest.
Hingenumber 1 inimesel on sünnist saati järgmised omadused:

+ algatusvõime, eestvedamine, patroon, idealism;
- despotism, isekus, depressioon, konservatiivsus.


Numbri 1 peamised vibratsioonid: 

🟣Iseseisvus, individuaalsus, saavutus, juhtimine. Inimene on sageli edukas ülemus, meeskonna juht või ettevõtja.

🟣Neil on selge arusaam elust ja oma vaatenurk, mis domineerib kõiges, millega nad elus kokku puutuvad. Oma ilmingutes on sellised inimesed kained, kindlad, täpsed ja selged.

🟣Nad on tugeva iseloomuga ning vajavad palju tähelepanu ja austust. Nad saavad kergesti sõpru ja neil on raske sõprusest loobuda.

🟣Nad on võimsad ja õnn saadab neid kogu elu. Selliste inimeste kohta öeldakse: "Õnneseen."

🟣Nad armastavad vabadust ja vihkavad karskust. Nad armastavad uudsust ja püüavad kõiges oma tegemistes kasutada kaasaegseid meetodeid ja tehnoloogiaid. Nad esitlevad tuntud ideid omadena – aga uue nurga alt. Nad on loovad ja leidlikud ning enamasti positiivse ja optimistliku suhtumisega.

🟣Nad on vastupidavad ja suudavad teha rasket füüsilist tööd.

🟣 Omades enamasti kõrget vaimsust, on neil suur süda ja tööarmastus. Nad on vabad kadedusest, vihast ja rahulolematusest. Oma töös on nad produktiivsed, ausad ja korralikud ning enamasti korrektsed.

🟣Hingega number 1 inimesed on liikuva meelega, täis uusi mõtteid ja ideid. Nad alustavad uusi ettevõtmisi kergesti.

🟣Nad armastavad elada luksuslikult, nagu kuningas ja kulutada raha pidudele ning on üldiselt raiskajad. Nad kulutavad kergesti raha teistele kingituste ostmisele, jagavad kõike hea meelega külaliste ja sõpradega.

Sobivus 

Sellistel naistel on raske, kuna nad ei allu ühelegi härrasmehele. Nende jaoks on hea abikaasa kas 1 või 2 hinge numbriga inimesed.


Nendes numbrites sündinud inimestele sobivad tööd:

 Direktorid, administraatorid, poliitikud, lavastajad, näitlejad. 
Need inimesed sobivad reklaamiga seotud tegevusteks. Need on suurepärased vaimsed juhid, insenerid, produtsendid, kirjanikud, sügava uurimistööga õpetajad, testijad. Nad saavutavad tööl kõrgeid positsioone, sest nad mõtlevad kogu aeg sellele, kuidas veelgi kõrgemale tõusta. Selle saavutamiseks töötavad nad kaua ja kõvasti ning veedavad sellega suurema osa ajast.
Need inimesed sobivad tööle, kus nad saavad rohkem vastutada. Nende jaoks on oluline, et neid kuuletaks ja austataks. Nad ei saa töötada seal, kus neid ei austata.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate