No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Test: mille pärast sind armastatakse?

by - pühapäev, märts 24, 2024




Vaata pilti ja loe, mida sa pildil esimesena nägid, ära takseeri liiga pikalt :)

Vaata ka: Arvake kes pildil on lapse ema? Vastus paljastab teie isiksuse kohta päris palju.

1️⃣AVATUD RAAMAT


Sa oled väga tark inimene. Sa ületad kergesti kõik takistused. Inimesed armastavad teid teie tarkuse pärast ja soovivad sageli teiega nõu pidada, kuid see võib teie energiat tühjendada. Aeg-ajalt peate taastumiseks olema üksinduses.


2️⃣ROOS

Sinu süda on täis armastust ja hellust. Näed kõiges ilu, oled vaikne ja tundlik inimene ning draamad käivad sinust kauges kaares. Püüad kedagi mitte solvata ja üritad teisi õnnelikumaks teha – sageli iseennnast kahjustades. Teil on raske ennast väljendada.


3️⃣RIST⠀

Sinu parimad omadused on lojaalsus ja pühendumus. Sa ei armu esimesest silmapilgust. Kuid see, kes võidab teie südame, võib teie lojaalsusele loota. Oled loominguline ja äärmiselt läbinägelik. Sul on kunstnikuhing ja rikas kujutlusvõime. Sul on raske emotsioone välja näidata, ja sellepärast võidakse sind pidada kinniseks ja külmaks inimeseks.


4️⃣ÕHUPALLID

Oled positiivne, entusiastlik ja vabadust armastav. Sa teed seda, mida pead vajalikuks ja sind ei mõjuta ümbritsevad inimesed. Sa kuulad alati oma intuitsiooni. Isegi rasketel aegadel ei kaota te lootust. Sul on raske keskenduda ja asju ära teha. Te vajate distsipliini.


5️⃣SÜDA

Oled lahke ja armastav - võimeline armastama. Sa usud andestamise jõusse, näed kõigis head ja soovid kõigile parimat. Kipud haavatud hingi enda poole tõmbama, kuid see võib sulle kahju tekitada. Hoolitse ja armasta ennast rohkem.


6️⃣LÕVI

Oled julge, helde ja enesekindel. Sa tunned ennast hästi ja oled teadlik oma tugevatest ja nõrkadest külgedest. On altid üle pingutama. Hoolitse oma tervise ja tasakaalu eest! Ärge laske inimestel teie suuremeelsust ära kasutada.


7️⃣NAERATUSEGA NÄGU

Olete rõõmsameelse loomuga ja suurepärase huumorimeelega. Naerda saab kõige üle või siis kedagi naerma ajada. Kasutate sageli huumorit oma tõelise mina varjamiseks. Ära karda hinnanguid, ole avatum. Las inimesed armastavad sind sellisena, nagu sa oled.


8️⃣LIPS⠀

Sul on tugev enesedistsipliin, töötad kõvasti ja annad endast 100%. Sa ei karda raskusi, sul on kindlad põhimõtted ja tegutsed enesekindlalt. Aga vahel näed asju mustvalgelt. Ja sa jätad võimalused kasutamata. Pöörake tähelepanu nüanssidele ja suuremale paindlikkusele.⠀


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate