No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Maagilised küünlad.

by - kolmapäev, jaanuar 15, 2014


Küünlad suurendadavad oma võimalusel edukat loitsu suuresti. Tegelikult on küünalde jõud piisavalt suur, et keegi, kellele väga meeldib, võikski ainult küünlamaagiaga tegeleda. Nii on selle maagialiigi nimetus - Küünlamaagia. Küünaldele kirjutamine ja märkide tegemine lisab jõudu ja salapära ning ühendab meid iidse võlukunstiga. Nõiad ja võlurid kasutasid keerukirja samal ajal kui inimesed kirjutasid ruunides. Samuti nagu ruunides, ei ole keerukirjal täpitähti. Kui ma nikerdan oma küünalt, kasutan ma lihtsat pliiatsit, muidugi see on spetsiaalne pliiats, ma hoian oma altaril, minu arvates on seda palju lihtsam käsitleda kui" naasklit. Lihtsalt kirjutan oma küünlale, nagu sa oleks paber, aeglaselt ja ettevaatlikult, et tulemus oleks kena, samas meelitades ligi vastavat energiat. Pane tähele kuidas sa kirjutad!!!!! Kui kirjutad ülevat alla siis kutsud energiat, kui aga alt üles, siis peletad!

Kuidas "riietada" küünalt maagiliseks toiminguks
Küünalde "riietamine" õlide ja taimedega on väga tavaline maagilistes toimingutes ja ka sina peaksid seda ALATI tegema, kuna kaunistamine suurendab mõjujõudu. Pea meeles ka, et kummeliõli annab head edu.Vaja on lisaks ürtidele (purustatud) veel ka muidugi õli ja kalkapaberit. Tilgutada õli paberile ja veeretada selles küünalt, seejärel puistata paberile ürt/ürdid ja veeretada küünalt seal sees. Kui soovid küünlale ka kirjutada siis seda tuleb teha enne riietamist.

TähtkujuÕliKasutamine
JäärSeeder ja mändSeeder on kasulik vaimsetes küsimustes ja mänd kaitses.
SõnnRoos ja germaaniumRoos tähistab armastust ja germaanium truudust.
KaksikudLavender ja sidrunipuuLavender on harmooniaks ja sidrun maagiaks.
VähkJasmiin ja sandlipuuJasmiin tähistab head und ja sandlipuu seksuaalsust.
LõviApelsiniõied ja kadakasApelsin tähistab õnne ja kadakas kaitset.
NeitsiPatšuli ja liiliaPatšuli tähistab materiaalset edu ja liilia enesekindlust.
KaaludPune ja magnooliaPune tähistab taiplikust ja magnoolia laiendatud teadvust.
SkorpionMeliss ja mürrMeliss on tervendav ja mürr - eneseavastamine.
AmburRosmariin ja viirukRosmariin parandab mälu ja viiruk vaimsust.
KaljukitsKüpress ja vetiver(Andropogon muricatus)Küpress esindab loobumist millestki minevikus ja vetiver raha.
VeevalajaSidrunipuu ja korianderSidruniürt - romanss, koriander - leppimine.
KaladKummel ja ilang (Cananga odorata)Kummel - sisemaalilm, ilang - sensuaalsus.

Sabatiküünalde värvid
Imbolg: valge ja pastellid;
Kevadine pööripäev: roheline, kollane, kuldne;
Beltane: punane, tume roheline;
Suvine pööripäev: eredad vikerkaarevärvid, kollane, punane;
Lungasaad: kollane, oranž; Mabon (Sügisene Pööripäev): oranž, pruun, kollane; Samhain: must, oranž; Talvine pööripäev (Yule): punane, roheline, hõbedane, kuldne..

Küünalde maagilised värvid
* Punane: tule element, energeetika, ramm kirg, vaprus; karjääriväravad; tule kiire tegutsemine; lõbu; kuu veri, aktiivsus; liikumapanev jõud, armastus, ellujäämise baaschakra.

* Oranž: eesmärkide saavutamiseks, muutused, kinnisvara pakkumised, ambitsioonid, karjääriväravad, üldine edu, õiglus, õiguslikud küsimused, müük; tegevus, ristluu tšakra (kõhu alläär)

* Vaskne: kirg, rahalised eesmärgid, professionaalne kasv, ärisündmused, karjäärimanöövrid

* Kuldne: jumalik jõukus, võidu edendamine, ohutus ja meesenergia, õnn, mänguline huumor, päikesepõimiku chakra koos kollasega.

* Kollane: päike, intelligentsus kiirendatud õppimisvõime, mälu, loogiline kujutlusvõime; vaimsete blokkide murdmine, päikesepõimiku tšakra.

* Roosa: romantiline armastus, planeetide hea tahe; emotsionaalne tervenemine, rahu, kiindumus, romantika, sõprus, koostöö ja emotsionaalne küpsus, hoolitsemine, maagiline soosing (maagia neile, kes seda vajavad)

* Roheline: maaema, tule element, maa, füüsiline tervenemine, rahaline edu / heaolu, puu ja taime maagia, kasv, isiklikud eesmärgid, südame chakra, maised küsimused

* Sinine: vee tule element, õnn, blokeeritud teadmiste avamine, tarkus, kaitse, vaimne inspiratsioon, rahu, kindlustunne, kerge liikumine, naismaagia, loovus, kõri chakra.

* Hõbedane: jumalanna, täiskuu maagia, telepaatia, selgeltnägemine, intuitsioon, unenäod, astraalenergia, naisenergia, ka kroonchakra koos valgega, hõbedast värvi on planeet merkuur

* Lilla: mõjutada inimesi kõrgetel kohtadel, kolmanda silma chakra, selgeltnägija võime, vaimne vägi, enesekindlus, varjatud teadmised

* Pruun: mõjuvõimas sõprus, maa maagia, palved ema maa peal, eriteened, maandus ja keskendumine

* Must: jumal, noorkuu maagia, meesenergia, maagia manamine, kaitse, tõrjuv negatiivsus, köitmine, muundamine. kasutage musta küünlat peegliga

* Valge: kuujumalanna, kuu maagia, puhastumine, vaimsus, teadus


Armuküünal
See loits on suurepäraseks kasutamiseks et juhtida armastust ... Kasuta punast küünalt, kirglik armastuse või tõelise armastuse jaoks, roosa või valge romantilise armastuse tarbeks. Võib ka panna ühe roosi vaasiga oma altarile kui võimas armastuse tõmbamise abi. Et teha armastuse küünalt: sulata 9 roosa / punane majapidamisküünla suurust (6 ") küünlat madalal kuumusel. Kui nad on täielikult sulanud, eemalda tulelt,lisa kaks roosa või punane roosi punga puru ( kuivatatud) (tükeldada tillukesteks tükkideks). Lisa 20-30 tilka roosiõli või lavendliõli, sulanud vaha valada ettevalmistatud klaaspurki (koos tahi ja metallist vahekaardiga kinnitatud). Laske küünal jahtuda ja kõvastuda, Põletada täiskuu ajal Sõnni tähtkujus või kasvava kuu tsüklis reedesel päeval.

Rahaküünal
Tahad muuta rahalist paranemist või stabiilsust. Täiustada rahavooge ja ressursse. Heaolu. Ühe kausi keskele paigutada roheline küünal, tähistatud Maa sümbolitega ja sõnadega, mis isiklikult mõtestatud finantsabile. Võida küünal basiiliku, kaneeli või raha õliga enne selle asetamist kaussi. Iga päev kuu alates täiskuust viska mõni münt sellesse kaussi ja läida küünla mõneks minutiks (kasuta numbrit, mis on isikliku tähendusega, näiteks 3, 7, 9). Lisa lihtne loits nagu; "säästmine mustadeks päevadeks, aitab enam raha tulema minu teele." Pea see kauss enda lähedal ja küünal põlemas, kui vaatad oma tšekiraamatut või arvet netipangas. Ajastus; Täis ja sinine kuu kasvav etapp, kuu Sõnni tähtkujus Neitsis või Kaljukitses. Neljapäeval või reedel, kui võimalik.

Maaema küünlarituaal
Imbolg on aeg aastas, kui paljud inimesed tähistavad muutusi ja kasvu, ja viskavad ära asju mida enam ei vajata. Selleks loitsuks, tõmba ring luuaga, et sümboolselt eemalda vana, et teha ruumi uuele. Samuti on traditsiooniks põletada küünlaid sel ööl kui ohverdades Emale Maale, et tema jumalik vägi oleks viljakas,peagi võib ta ärgata sellest talveunest ja tuua kevadet. Süüta roheline küünal ja etle kolm korda järgmist loitsu: "Emake Maa, ärka oma vaiksest talveunest Lase kevadjumalanna roheline maagia ilmub. Maaema, ärka nüüd ja hoia meid, oma lapsi.Me austame sind armastuses, sest me oleme tõesti sinu läbi õnnistatud."

Omavalmistatud laternad
Puuri musteraugud plekkpurki. (kohvi vms. tärnid, kuud või isegi pentagrammid, kasuta paberit muster visandamiseks). Pihusta purgid musta, kuldse ja/ võii hõbedase spreiga, lasta kuivada. Kui on soovi laternat üles riputada siis tuleb puurida ka otstesse auk ning sinna kinnitada konks või aas. Täida purk 1/4 ulatuses soola või liivaga, aseta sisse jämedad küünlad. Süüta need.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate