No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Jook, mis aitab vabaneda liigsest kaalust, liigese tursetest ja valudest!

by - neljapäev, märts 15, 2018


  


 Rasvumine ja liigne kehakaal on tänapäeval üheks kõige laialt levinumaks terviseprobleemiks. Selle põhiliseks probleemiks on vähene liikumine ja vale toitumine. Kahjuks kõik ei suuda lihtsalt saleneda. Seepärast tuleks meie organismi aidata selles protsessis. Pakun teile suurepärast retsepti, mis on kõige efektiivsem ainevahetuseks ja liigse kehakaalu vähendamisel.
 Retsept põhineb sidruni raviomadustel, kuna selles on võimsad vitamiinid ja on leelise toimega organismile. Neile kes ei tea, et sidrun puhastab efektiivselt meie keha, nii nagu ei miski muu looduslik vahend. Peale selle kiirendab see organismi metabolismi. Teiseks eeliseks, on see, et sidruni tarvitamine ei kutsu esile kõrvalnähtusid ja ravi on väga ökonoomne.

Juues seda jooki vaid 1 klaasi, aitab see vabaneda liigese tursetest, valudest ja isegi 12 liigsest kilogrammist!Suurepärased tulemused üllatasid kõiki, kes seda jooki jõid! Läheme retsepti juurde:

Koostisained:

Sidrun – 2tk
Küüslauk – 5 küünt
Ingver – 1 tükike suurusega 2cm
Mineraalvesi – 1l

Valmistamine:

Peske sidrun sooja veega. Muljuge sidrunit käe ja laua vahel (nii tuleb sidrunimahl paremini välja).Lõigake sidrunid pooleks ja pigistage neist mahl välja. Purustage küüslaugu küüned ja värske ingveri juure tükk. Seejärel täitke pott veega ja visake sinna sisse sidruni koored (mis jäi järgi peale mahla eemaldamist). Laske see keema. Seejärel lisage ingver ja küüslauk, pange kaas peale ja võtke tulelt ära. Las segu seisab 20minutit. Lõpuks kurnake, lisage sidruni mahl ja valage jooks kaanega kaetavasse klaas nõusse. Soovitatakse juua 150 – 200ml igal hommikul, kuni saavutate soovitud tulemuse. Soovi korral võite lisada pisut mett ja värsket münti. Juua 10 – 14 päeva, seejärel tehke vaheaeg 10 päevaks ja siis võib korrata kui soovi on.

NB!Kui teil on hüpertoonia siis tuleks teil ingver retseptist välja jätta. Kui jook on teie jaoks liiga hapu siis lahjendage seda veega.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate