No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Miks ei tohi tähistada oma 40 aastaseks saamise sünnipäeva?

by - reede, detsember 07, 2018



On olemas ebausk, miks ei tohi tähistada oma 40 aastaseks saamist. Millega on see seotud ja kas tasub seda uskuda? Esoteerikud usuvad, et 40 aasta märk - on eriline piir, mis näitab inimese energeetika vähenemist. Jõuvarud vähenevad ja inimene muutub energeetiliselt nõrgemaks. Rahvapärimuse järgi ei tohi just sellel põhjusel tähistada oma 40 aastaseks saamise sünnipäeva. Külalisete seas võib olla nii öelda "kurja silmaga" inimene, kes võib sünnipäevalapse ära needa. Kui kaevata veel sügavamale, siis seda ebausku võib seostada veel sellega, et number 40 ei ole inimese jaoks soodne number. Inimese hing viibib maapeal peale surma nelikümmend päeva ja see aeg on eriti ohtlik lahkunu lähedastele. 40 aastat kõndisid juudid kõrbes tõotatud maa otsingutel. 40 päeva peale sünnitust peab naine puhastuma selleks, et siseneda kirikusse. Ülemaailmne veeuputus kestis 40 päeva. 40 päeva peale ristilöömist kõndis Jeesus mööda kõrbet ja võitles saatanlike kiusatustega. 40 aastat peeti iidsete kreeklaste seas languse tipuks, kuna vähesed elasid tol ajal 50 päevani.

Selgub, et 40 aastaselt algab inimese elus uus etapp. Aga kõik muudatused lubavad ootamusi nii häid kui ka mitte väga häid. Kui te usute rahvuslikke endeid ja ebauske, kuid tahate tähistada oma 40aasta sünnipäeva, siis võib oma saatust ülekavaldada:

Kutsuge oma sünnipäevale vaid oma kõige lähedasemad inimesed, no nemad küll - enamasti ei nea teid. Tähistage oma 40 aasta sünnipäeva peale tegelikku sünnikuupäeva, või enne, siis õnnestub teil vältida seda müstilist arvu. Te võite tähistada mitte 40 aasta täitumist, vaid 39 aasta lõppemist. Selleks hoiatage oma külalisi, et nad ei õnnitleks teid 40 aastaseks saamise puhul, vaid 39 aasta lõppemise puhul. Sel juhul pole tähelepanu keskmes see müstiline number. Mõelge välja mingi muu põhjus külaliste kutsumiseks ja korraldage mingi teemaline pidustus. Ja külalised jäävad rahule ja teie olete rahulik.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate