No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Vaata millised anded sinu lapsel on - arvutamine sünnikuupäeva järgi

by - esmaspäev, august 08, 2022



Kaks võimalust oma lapse võimete avamiseks.

1 - katse-eksitus meetod

2 -  arvutamine sünnikuupäeva järgi


Vaatleme neid järjekorras.

Esimene punkt hõlmab erinevatesse ringidesse ja trennidesse panekut, et selgitada välja lapse huvid ja võimed, sest ta sageli isegi ei tea, mis teda köidab.

Teine punkt kiirendab protsessi. Lõppude lõpuks on eranditult kõik varustatud annetega, mis on just sünnikuupäevale omased.


Kontrollime?


Et teada saada, kus võivad lapse võimed kõige selgemalt avalduda, tuleb viia tema sünniaeg ühele numbrile: 25.05.2010 = 2+5+0+5+2+0+1+0=15=1 +5= 6

Nii me arvutasime karma arvu. 

Nüüd vaatame mis need numbrit täpsemalt tähendavad.


1 - seltsiv, vastutustundlik ja sihikindel laps. Oskab inimesi köita ja kaasa kiskuda. Võimalus saada heaks juhiks. Kiida ja julgusta tema juhtimisoskusi.


2 - tundlik ja sõbralik, suudab lahendada konfliktsituatsioone. Tunneb hästi teiste inimeste emotsioone. Temast saab suurepärane psühholoog, jurist, diplomaat.


3 - emotsionaalsed ja tundlikud lapsed, kellel on rikkalik kujutlusvõime. Nad mõtlevad pidevalt midagi välja. Nad võivad näitlemisel edu saavutada. Võimalusel registreeruge draamaringi/ isetegevusringi.


4 - praktiline ja töökas laps. Pöörab suurt tähelepanu detailidele. Pöörake tähelepanu matemaatikatundidele, andke talle keerukaid ja huvitavaid ülesandeid. Tulevikus võib temast saada hea finantsanalüütik, majandusteadlane või arhitekt.


5 – energiline ja uudishimulik, omamoodi segu. Teda huvitab kõik. Suudab läbi hakseldada palju teavet. Entsüklopeediad oleks talle hea kingitus. Sellised lapsed on suurepärased uurijad ja ajaloolased.


6 - sümpaatne, tundlik ja lahke laps. Tahab kõiki aidata. Arst, õpetaja, kasvataja - elukutsed, milles teda saab realiseerida.


7 - tugeva intuitsiooniga lapsed. Kuulake, kui teie poeg või tütar teid millegi eest hoiatab. Nad näitavad end suurepäraselt loomingulises, intellektuaalses sfääris.


8 - tugev ja vastupidav laps. Meeldivad aktiivsed mängud. Ta läheb oma eesmärgi poole ja saavutab selle. Võib saada heaks sportlaseks. Uuri välja, millise spordialaga ta tegeleda soovib ja pane ta sinna rubriiki kirja.


9 - loomingulised lapsed, kellel on ebatavaline nägemus maailmast. Need võivad olla suletud ja vaikivad. Nad näitavad end hästi loomingulistel ametitel: muusika, kirjandus, kino, teater. Nii on ka struktuuriga seotud elukutsetes: arstid, päästjad, sõjaväelased.



Aidake oma lapsel oma annet avastada.

Suunake nad õigele teele ja siis on tal palju lihtsam õnnelikuks ja edukaks saada.

(kell 24-03 öösel sündinud lapsi vaata eelmist numbrit!)




You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate