Kaunis heleroosa vedelikuga pudel tekitab elevust ja tõstab söögiisu. Võid seda maitsvat napsu teha suurema koguse ja üllatusena külla minnes kaasa võtta.
Koostisosad
80 g Rabarber
200 ml Viin
0.5 dl Suhkur
Valmistamine
Koostisosad
80 g Rabarber
200 ml Viin
0.5 dl Suhkur
Valmistamine
1. Lõika rabarberivarred viiludeks. Noori varsi ära koori, jääb kaunim värv.
2. Mõõda peale suhkur ja viin, jäta seisma kaanega suletud purki nädalaks-kaheks.
3. Kurna ja kalla pudelisse.
2. Mõõda peale suhkur ja viin, jäta seisma kaanega suletud purki nädalaks-kaheks.
3. Kurna ja kalla pudelisse.
NB! Sellest saad 3 dl napsu
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.