4. mai - Apelsinimahla päev
Apelsinimahl on üks populaarsemaid hommikusöögijooke,240 ml apelsinimahla sisaldab 67% C-vitamiini päevasest võrdluskogusest (RDI), mis aitab kaasa immuunsüsteemi talitlusele, luukoe moodustumisele, haavade paranemisele, igemete tervisele ning sisaldab palju antioksüdante. Apelsinimahl on rikas ka kaaliumi ja folaadi poolest. Uuringud on tõestanud, et apelsinimahla regulaarne joomine võib ennetada neerukive, parandada südame tervist ja vähendada põletikku. Siiski võib regulaarne tarbimine olla seotud kaalutõusu ja diabeediga. Tõepoolest, poest ostetud mahlad sisaldavad palju suhkrut, seega on värskelt pressitud mahla valimine või tervete puuviljade söömine endiselt parimad valikud.
Kuidas tähistada riiklikku apelsinimahla päeva
Riiklikul apelsinimahlapäeval võta aega, et selle maitsva mahla kohta veidi rohkem teada saada ja selle vastu veelgi rohkem tunnustust näidata.
Alusta päeva klaasi apelsinimahlaga!
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.