Mahlane šokolaadikook.
Super hõrk ja mahlane /"niiske" šokolaadikook (ilma munata)
Koostis:
- 1,5 tassi* jahu
- 3 spl. kakaopulbrit
- 1 tl. söögisoodat
- Näpuotsatäis soola
- 1 tass* suhkrut
- 1/4 tassi* õli
- 1 tass* vett
- 1. tl vanilje ekstrakti
- 1 spl. valge veini äädikat või sidrunimahla
- 1/4-1/2 tl. Lahustuva kohvi pulbrit
(*tass 250ml.)
Ettevalmistus:
1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Kata küpsetuspaberiga ahjuplaat, pintselda oliivi- või taimeõli ja puista peale jahu.
2. Sega kokku jahu, kakao, söögisooda ja sool. Teise kaussi pane suhkur, õli, vesi, äädikas ja kohvi. Klopi, kuni suhkur on täielikult lahustunud.
3. Liitke nüüd kahe kausi segud ühte kokku ja segage ühtlaseks massiks..
4. Vala taigen ahjuplaadile ja küpseta eelsoendatud ahjus 35-40 minutit. Peale küpsemist võta kook ahjust ja lase täielikult jahtuda, viiluta.
5. Koogi peale, (või ka vahele- ise panin ka vahele) võib panna šokolaadi kreemi(Nutella) ja puista lisaks riivitud šokolaadi.
HEAD ISU!
Koostis:
- 1,5 tassi* jahu
- 3 spl. kakaopulbrit
- 1 tl. söögisoodat
- Näpuotsatäis soola
- 1 tass* suhkrut
- 1/4 tassi* õli
- 1 tass* vett
- 1. tl vanilje ekstrakti
- 1 spl. valge veini äädikat või sidrunimahla
- 1/4-1/2 tl. Lahustuva kohvi pulbrit
(*tass 250ml.)
Ettevalmistus:
1. Kuumuta ahi 180 kraadini. Kata küpsetuspaberiga ahjuplaat, pintselda oliivi- või taimeõli ja puista peale jahu.
2. Sega kokku jahu, kakao, söögisooda ja sool. Teise kaussi pane suhkur, õli, vesi, äädikas ja kohvi. Klopi, kuni suhkur on täielikult lahustunud.
3. Liitke nüüd kahe kausi segud ühte kokku ja segage ühtlaseks massiks..
4. Vala taigen ahjuplaadile ja küpseta eelsoendatud ahjus 35-40 minutit. Peale küpsemist võta kook ahjust ja lase täielikult jahtuda, viiluta.
5. Koogi peale, (või ka vahele- ise panin ka vahele) võib panna šokolaadi kreemi(Nutella) ja puista lisaks riivitud šokolaadi.
HEAD ISU!
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.