No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

10 põhjust, miks eesti mees endale naist ei saa.

by - pühapäev, aprill 12, 2015


Lugedes loo "Kas siis lahutatud naised ja üksikemad on tõesti nii madala "turuväärtusega"?" kommentaare, saab suurepäraselt selgeks, miks paljud eesti mehed olid, on ja jäävad üksikuteks vanapoisteks. Kuna nad ise oma vigadest aru ei saa, siis ma mõtlesin, et kirjutan neile need tähtsad punktid välja, mis nende naisesaamisvõimalused nullivad.


1. Nad sildistavad. Nad nimetavad kõiki lastega naised litsideks, lõdva püksikummiga hooradeks ja odavateks. Läbi käivad ka nimetused “second-hand kaup” ja rumal beib, kel pole ajusid, et iga isasega lapsi mitte teha. Vahet pole, kas laste isa on näiteks surnud või on naine ise selle mehe juurest ära tulnud, sest mees oli näiteks vägivaldne või joodik. Lits on lits. Sellise suhtumisega välistate te enda jaoks lastega naised, aga te ei taipa, et lastetud naised välistavad teid, sest “meest”, kes nimetab teisi litsideks, ei taha enda kõrvale mitte keegi! Lahkumineku korral on ju selle mehe ekskallim samuti lits…

2. Nad võtavad küll endale lapsega naise (läbi häda ilmselt), aga ei suuda lapse olemasoluga leppida ja hakkavad teda (neid) vihkama. Aga selles on ALATI süüdi laps, mitte mees. Sest laps peab teda tingimusteta armastama ja kuulama tema sõna vastuvaidlematult!

3. Kui perre sünnib mehe oma laps, saab sellest lapsest naise eraprojekt. Paraku arvavad väga paljud mehed, et see, mida laps sööb, kannab ja teeb, on tema ema muretseda. Tõsi, kuni naine on lapsepuhkusel, on tal rohkem aega kui mehel, et hoolitseda lapse puhaste riiete ja täis kõhu eest, aga kui te mõlemad käite täiskohaga tööl, on mehel võrdne vastutus hoolitseda selle eest, et laps saaks õhtul lasteaiast koju, et tal oleks sõbra sünnipäevale minnes puhtad riided ja kingitus, et ta jõuaks õigeks ajaks arsti juurde jne. Kui sa ei soostu naisega neid kohustusi jagama ja jätate lapse ainult naise mureks, saab naisele kiiresti selgeks, et lihtsam on oma elu jätkata kahekesi koos lapsega, sest sina oled lihtsalt lisakulu, lisapinge ja sinusuguse tropita on tal palju kergem.

4. Nad on põhjendamatult kõrge enesehinnanguga ja ülbed. Jääb arusaamatuks, kust see kõrge enesehinnang tuleb, kui endal on seljataga 10 luhtunud suhet, voodis ei pea kauem vastu kui pool minutit, eelmäng sinna sisse arvestatud, ning elatakse ema juures. Aga ise on nii tähtsust täis, et lubab kõik teised mehed klubis maa sisse taguda ja nimetab end maailma parimaks — kõiges!

5. Nad kohtlevad naisi halvasti. Naine olgu köögis kokk, kodus koristaja, seltskonnas daam ja voodis prostituut ja jutul lõpp. Isegi kui ta seda on, väärib ta aeg-ajalt mõnda rusikahoopi, sõimu ja karjumist. Sest “miks ta siis on selline ja ajab mind närvi?!” Komplimendid on mõttetud, elementaarne viisakus samamoodi. Neid tuleb heal juhul kasutada ainult seni, kuni naine on “ära kodustatud”, pärast seda pole enam mõtet. Siis jäävad ainult sõim ja ähvardused.

6. Nad ei viitsi pingutada. Ise teha midagi selleks, et suhe toimiks? Ei, milleks! Pärast esimest aastat ka naisele tähelepanu pöörata, midagi ilusat öelda, kingitusi teha — mkmm, mõttetu! Lugeda mõnda raamatut suhetest, armastusest, lastekasvatamisest või elementaarsest viisakusest? Pole vaja, see on mökudele. Tõeline mees teab küll seda kõike, aga ta lihtsalt EI VIITSI! Suhtenõustajad on nende meelest jobudele, parem lahku minna, kui suhtenõustaja vastuvõtul käia! Sest rääkimine millestki muust kui telekapuldist on MÕTTETU! Mõned naised viitsivad kannatada sellist olukorda, meest teenida ja alandusi taluda, kuid need ei ole need naised, keda mehed enda kõrvale tegelikult tahaksid.

7. Nad on harimatud. Ja siinkohal ei mõtle ma kooliharidust, sest paberi jaksab igaüks endale osta ning end ülikoolist läbi spikerdada. Ega siis haridus matsi riku! Ma mõtlen haritust. Paljude meeste “tarkused” tulevad Hollywoodi komöödiatest. Nad uhkustavad sellega, et pole elus ühtegi raamatut läbi lugenud ja kekutavad sellega, kuidas end eesti keele eksamist läbi spikerdasid, kellele ja kuidas peksa andsid. Nende jututeemaks on tavaliselt alkohol — kes, millal ja kui palju jõi, mida ei mäleta ja kuhu oksendas. Või arvuti. Teatris pole nad kunagi käinud või kui keegi on nad sinna vedanud, jäävad etenduse ajal magama.

8. Kodus istuvad nad ainult arvutis. Rääkige, mis te tahate, mehed, aga “olen väsinud ja tahan puhata” ei ole vabandus kogu oma töövaba aja arvutile pühendamiseks. Kõik väärtuslikud naised, keda te enda kõrvale nii väga ihaldate, käivad ka täiskohaga tööl ning on pärast tööpäeva väsinud. Aga neilt nõuate süüa, koristamist, TÄHELEPANU ja seksi ja tavaliselt käib see nõudmine väga ebaviisakas toonis ja solvangutega. Koju jõudes istuvad need mehed diivanile ja sukelduvad oma arvutimaailma ära, lükates käega eemale sülle nuruva lapse ja ei pööra vähimatki tähelepanu naisele, kes temaga rääkida üritab. Aga see hetk jõuab väga kiiresti kätte, kui ühel hetkel istute oma diivanil üksinda, sest naine on kuskil teisel diivanil kellegi teise kaisus.

9. Nad ei pööra naisele tähelepanu. Kuna teada on, et mehed ridade vahelt lugeda ei oska ja vihjetest aru ei saa, siis teeme selle punkti nüüd puust ja punaseks: iga naine tahab tunda end tõelise naisena ja paratamatult aitab sellele enim kaasa see, kui oma mees neid selleks peab. Naise jaoks tähtsate asjade ära unustamine (k.a sünnipäev, aastapäev jne) on esimene asi, mis näitab hästi ära, milline idioot sa tegelikult oled. Me võime öelda, et käime juuksuris ja ostame endale seksika pesu, et ennast hästi tunda, aga on asjatu arvata, et sellega ei käi kaasas soov mehele muljet avaldada. Kui mees ei märka naise uut soengut, hästiistuvat kleiti ja pitsist rinnahoidjat, märkab seda pigem varem kui hiljem mõni teine mees.

10. Nad ei oska seksida. Sorri, mehed, aga te tõesti ei oska ega viitsi. Ise nõuate naiselt imetrikke, millest suuseks on veel üks väiksemaid ja tavalisemaid, aga et ise midagi teha, selleks olete liiga laisad ja rumalad. Seks eesti mehega kestab minut kuni kaks, naine peab olema peal, sest mees ise end liigutada ei jaksa, ja tähendab tavaliselt seda, et naine jääb rahuldamata. Ja kui naine nõuab rohkemat, käratatakse peale: "Pole minu süü, et sa frigiidne oled!"

Hingake nüüd sügavalt sisse ja välja enne kommentaarides teatamist, et see on ÜLDISTAMINE ja KÕIK mehed ei ole sellised. Ei ole muidugi. Sest teistsugused mehed on püsisuhtes ilusate naistega, kes neid armastavad ja keda nemad armastavad ja austavad. See nimekiri on neile, kes pole veel aru saanud, KUIDAS neil ometi veel naist ei ole, kuigi nad on ju kõige ägedamad.

Allikas

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate