No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Sünnimärgid näol ja iseloomuomaduste seos.

by - esmaspäev, aprill 13, 2015

Inimese kehal on palju sünnimärke. Mida aga tähendavad sünnimärgid inimese näol, tuleb pikemalt juttu selles artiklis. Hiina astroloogide järgi on sünnimärkidel suur võim sinu tuleviku üle. Need annavad märku su iseloomu, tuleviku, rahalise olukorra ning tervise kohta.
Sünnimärgid :

1."Kolmanda silma kohal "tähendab" et see inimene omab head intuitsiooni ja loogikat, võib tegeleda okultismiga.
Selle sünnimärgiga inimene on impulsiivne. Ta on teatud määral seltskonnas käitumisel üleolev, samas unikaalse karismaga. Tema jaoks on otsustamine keeruline, seda eriti juhtudel, kui valikuvõimalusi on palju. Ta kipub teiste inimestega vaidlema, samas omamata kindlaid fakte, et oma arvamusi kaitsta. Vimma samas ta teiste inimeste suunas ei pea. See inimene suudaks elus oluliselt paremini hakkama saada, kui leiaks viisi, kuidas oma temperamentsust kontrollida.

2. näitab et inimene on kirglik ja armukade.
Kui see sünnimärk on lapsel, tähendab see seda, et laps on mässuline ja vaba hingega. Ta on väga loov ning ta suudab ennast kõige paremini teostada siis, kui talle on antud vabad käed. Täiskasvanuna on see inimene lennukas. Ta ei soovi töötada teiste inimeste alluvuses, mistõttu suudaks ta ennast kõige paremini teostada enda bossina.

3.näitab et inimene on üldiselt loominguline ning on kalduvus mõttetööle
Samas on sellel inimesel pingelised perekondlikud suhted. Arusaamatused ja probleemid on võib-olla isegi igapäevased. See inimene ei saa ennast seetõttu elus eriti õnnelikuna tunda. Ebaõnn kajastub selle inimese tööalases elus ja elutahtes. Ainukeseks võimaluseks sellel inimesel enda jaoks hingerahu leida, on pereliikmetega suhtlemisel tasakaal leida.

4.näitab et inimene andub täielikult armastusele  ja see kestab kogu elu. Suhted aga oma lastega pole tal sugugi head, võib juhtuda, et see inimene ei saa oma lastega üldse läbi. See inimene ei saa olukorra parandamiseks midagi muud teha, kui näidata oma laste suunas välja suuremat tolerantsust.

5.näitab et inimesel on äkiline iseloom, mis viib ta segastele ja lühiajalistesse armuseiklustesse. See sünnimärk võib viidata ka mõningale tõsisele haigusele, millele see inimene peab alla andma. 

6.näitab et inimene armastab reisida, fantaseerida.Selles asukohas asuv sünnimärk muudab inimese elu kas väga õnnelikuks või õnnetuks. Kõik sõltub sellest, kuidas inimene enda elu elab ning milliste asjadega ennast seob. See inimene ei unusta kunagi seda, kui talle haiget on tehtud ning on valmis selle eest alati kätte maksma.

7.näitab et inimene on väga armukade ja nõuab teistelt inimestelt täielikku alistumist ja kuulekus.

8.näitab et inimene on tundlik, abielus olles otsib ta pidevalt armastuse tunnet. Sellel inimesel on rahaõnne. Ta suudab endale tagada hea majandusliku seisu, millest saavad osa ka tema perekonnaliikmed. Teda ümbritsevad alati head sõbrad. Selle inimese nõrkuseks on vastassugupool.

9.See inimene on alati õnnelik ja rõõmsameelne. Selle tulemusena kulgevad tema elus ka kõik asjad just sellises suunas nagu ta on oodanud. Ta soovib leida oma ellu seiklusi ja võimalusi tippu tõusmiseks. Ta on teatud määral mõjuvõimas inimene ning püüdleb oma elus selle poole, et jõuda näiteks mõne ettevõtte juhtfiguuride sekka.Samuti on inimeses üliarenenud süütunne, sellest ka väga erilised vaidlused ja riiud.

10.näitab et inimesele on omased head mälu ja oskab sellest kasu lõigata.Ka arusaamatused ja probleemid on võib-olla isegi igapäevased. See inimene ei saa ennast seetõttu elus eriti õnnelikuna tunda. See ebaõnn kajastub selle inimese tööalases elus ja elutahtes.

11. See sünnimärk näitab, et inimesel on seksuaal maailmas probleem,e neil on tõmmet maitsta keelatud vilja, sellest ka raskused armuelus.See sünnimärgi koht pole mitte just heade mõjudega, võib esineda psühholoogilisi raskusi, mistõttu tuleks mõelda selle eemaldamisele. Vastasel korral toob see sünnimärk inimesele kaasa hädasid ja probleeme.

12.näitab et inimene andub jäägitult kirele millest, osa on  ka rasked armusuhteid.

13.näitab et inimene vaidleb ja kisub tihti riidu kuid vaidlusi ja riide tahab kiiresti ära leppida sest ta ei suuda elada ilma füüsilise läheduseta. Sellel inimesel on võimalik oma elu jooksul endale tagada tuntus ja kuulsus. Selle inimese elu muutub keerulisemaks vanemas eas, mistõttu peaks see inimene mõtlema juba varakult sellele, kuidas endale kindlale vundamendile toetuv vanaduspõlv tagada.

14.näitab et inimesel on müstiline mõttemaailm, erilise saatusega ja kosmilise armastuse tunnetus.

15.näitab et inimene on sõltumatu iseloomuga ning tegutseb nagu tema tahab. See sünnimärk näitab, et inimesel on õnne abielus ja laste saamisel. See inimene on alati oma pereliikmetega ümbritsetud, mis tagab talle suure enesekindluse kõikide nende asjade juures, millega ta tegeleb. See inimene suudab endale elu jooksul tagada materiaalse stabiilsuse.

16.näitab et inimene tahab ennast anda jäägitult perele.

17.näitab et inimene on meelitaja, tal on kalduvus šhokeerivale käitumisele ja skandaalidele. Need inimesed armastavad vaheldust armastuses kuid abielu võtavad nad tõsisel.

18.näitab et inimesel on tundlik natuur, ta on väga originaale ja kellele meeldib samas ka fantaseerida.

19.näitab et inimene soovib ühte ja suurt armastust oma ellu, kuid ka liigne armukadedus.
Selle inimese elu on pidevas arengus ja õitsengus. Ta suudab endale tagada elu jooksul suure tuntuse. See inimene peaks olema oma elu jooksul aga küllaltki ettevaatlik kõikvõimalike liialdustega. Mida traditsioonilisemat elu see inimene elada püüab, seda paremaid tulemusi ta on suuteline saavutama.

20.näitab et inimene kaldub kergesti melanhooliasse ja võib minna depressiooni.

21.näitab et inimesele ei meeldi üksluisus. See puudutab ka armastust/suhteid, mille tagajärjel on armusuhted segased.

22.näitab et inimene pole ustav ainult ühele -kasutad ära võõrast armastust ja elu, siit ka pidev petmine armuelus See sünnimärk näitab, et inimene on oma elus edukas ning tema elu on kindlas tasakaalus. See sünnimärk ei tähenda mitte ainult rikkust, vaid ka kuulsust. Selle inimese kodune elu on samuti tasakaalus. Ta võib uhkust tunda nii oma kodu kui ka perekonna üle. Eriti palju kasu saavad sellest sünnimärgist naised.

23.näitab et inimesel on särav mõistus. Kõik need inimesed on arenenud nii materiaalselt kui moraalselt

24.näitab et inimene on nõrk neil on pidevas kaitse seisuses, neil ei ole sisemisi jõude võitlemaks raskustega. See sünnimärk näitab, et inimene on väga tundlik toitude suhtes. Toiduvalik on see, millele see inimene peab oma elu jooksul väga suurt tähelepanu pöörama. Võimalik, et sellel inimesel on mõningad allergiad.

25.näitab et inimene soovib siduda end traditsioonilise kindla pereeluga.
Inimene selle sünnimärgiga on väga aktiivne ja pidevas liikumises. Tema jaoks on oluline see, et elu oleks pidevas muutumises ja arengus. Ta pöörab väga suurt tähelepanu oma kodusele elule. Selles vallas võib ta oma pereliikmetele teatud määral närvidele käia, kuna ta soovib pidevalt muutusi ja uusi asju. See inimene ei tunne ennast hästi, kui peab ühes kohas liialt kauaks peatuma jääma. Talle meeldivad reisimine ja seiklused. Ta on tähelepanelik ning suudab suurepäraselt märgata kõiki neid asju, mis tema ümbritsevas maailmas on toimumas.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate