No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Vaimne maailm kõneleb meiega läbi numbrite!

by - laupäev, aprill 25, 2015


Numbrikombinatsioonid (111, 222, 333, 444, 555, 666, 777, 888, 999, 000) on koodid, mis tähistavad dimensioonidevaheliste väravate e. valgusportaalide avanemist. See on justkui lukukood, mis avab dimensioonidevahelise värava ning võimalikuks saab viienda dimensiooni teadvuse (nt inglite) suhtlemine kolmandas dimensioonis viibiva teadvusega. Teiste sõnadega, toimub suhtlus kolmanda ning viienda dimensiooni vahel.

Kui näed liiga sageli kindlaid numbreid, siis on need sõnumid inglitelt!

111…Energeetiline värav on sinu jaoks avatud. /—/ Vali oma mõtteid targalt sel ajal, kindlustades, et nad kattuvad su soovidega. See on märgiks, et teie jaoks on avanemas mõni uus võimalus. 111.. on nagu ere välklambi sähvatus. Tähendab, et universum on jäädvustanud just teie selle hetke mõtted ning need hakkavad nüüd tegelikkuseks saama.

222… Teie värskelt külvatud ideed hakkavad peagi idanema. Hoolitsege nende eest, siis pistavad nad oma ninad mullast välja ja te saate kinnitust oma võimele luua midagi uut. Teisisõnu, ärge lahkuge viis minutit enne ime sündimist. Teie looming ilmutab end peagi, seepärast jätkake oma tublit tööd! Jätkake positiivset mõtlemist, kasutage enesesisendusi ehk afirmatsioone ning visualiseerimist.

333… ülestõusnud meistrid on teiega ning soovivad teada anda, et nende abi, armastus ning toetus on teie päralt. Kutsuge neid appi, eriti kui märkate numbrit 3 sisalduvaid kominatsioone.

444… inglid ümbritsevad teid, kinnitades, et armastavad ja aitavad teid. Pole vaja muretseda, inglid on teiega.

555… „Kinnitage turvavöö”, sest teil seisab ees suur muutus. Seda ei saa pidada ei positiivseks ega ka negatiivseks, sest muutumine on elu osa. Võimalik, et see muutus leiab aset vastusena teie palvetele, säilitage jätkuvalt sisemist rahu.

666… teie mõtted on hetkel tasakaalust väljas, kuna olete liialt keskendunud materiaalsele maailmale. Numbrijada 666 palub teil oma mõtteis leida tasakaal taeva ning maa vahel. Inglid paluvad teil keskenduda vaimsele ning teiste teenimisele, teades, et selle tulemusena saavad teie endi materiaalsed ja emotsionaalsed vajadused kaetud iseenesest.

777… inglid aplodeerivad teile- palju õnne, olete õigel teel! Jätkake samas vaimus ning teadke, et teie soov täitub. See on erakordselt positiivne märk ning tähendab, et oodata on veelgi enam imesid.

888… üks periood teie elus on lõppemas. See numbrijada annab märku, et on aeg end muutusteks valmis seada. Tähendab, et üks emotsionaalne, tööalane või mõne inimsuhtega seotud periood teie elus on lõpule jõudmas. Tunneli lõpus paistab valgus. Lisaks tähendab see: „ vili on küps. On aeg see koristada ning tulemust nautida”. Teisisõnu, ära viivita, tegutse, on aeg nautida oma töö vilju.

999… lõpetatus. Tähistab pikema perioodi lõppu kas teie isiklikus elus või globaalses mastaabis. Samuti on see sõnum valgusekandjale, kõigile neile, kes on võtnud enda peale ülesande tervendada maakera. Sõnum ütleb: „ Hakake tööle, sest emake maa vajab teie abi just nüüd ja praegu.”

000…see on meeldetuletus, et olete Jumalaga üks. Jumala armastus on alati teiega . samuti tähendab see numbrijada, et mingi olukord on teinud oma arengus täisringi.

NUMBRIT 1 SISALDAVAD KOMBINATSIOONID

1 ja 2 nt 121, 112 – Teie mõtted on nagu idaneme ja võrsuma hakkavad seemned. Olete võib olla juba saanud tõendeid selle kohta, et teie soovid on täitumas. See on märk, et asjad kulgevad vastavalt teie soovile. Säilitage oma usk.
1 ja 3 nt 133, 113- Ülestõusnud meistrid töötavad teie mõtete kallal koos teiega. Nad on mitmes mõttes nagu õpetajad, kes selgitavad teile manifesteerimise iidseid teadmisi. Nad saadavad teile energiat, mis hajutaks kahtlused ja julgustaks teid jääma oma hinge tõeliste eesmärkide juurde. Lisaks võivad nad teile pakkuda juhatust ja nõuandeid ning teha ettepanekuid teie kõrgema elueesmärgi osas. Meistrid õpetavad alati et iga looming saab alguse mõtte ja idee tasandil. Paluge, et nad aitaksid teil arukaid valikuid teha.
1 ja 4 nt 114,144- Inglid soovitavad teil just nüüd eriti täpselt oma mõtteid jälgida. Nad annavad nõu. Et sooviksite midagi. Teie jaoks on hetkel avanenud nn soovidevärav, mille tulemusena teie soovid täituvad kohe( MÄRKUS. Kombinatsioon 411 tähendab:” küsige inglitelt mingit elulist informatsiooni, mida hetkel vajate.”)
1 ja 5 nt 115 ,551- teie mõtted loovad muudatusi teie elus. Valides mõtteid, suunate oma elu vastavalt soovile. Kui asetleidvad muutused teile ei meeldi, saate need oma mõtteid muutes peatada.
1 ja 6 nt 116, 611- suunake oma mõtted vaimse tasandi poole ning loobuge muretsemast materiaalse üle. ( Märkus 611 tähendab :” paluge abi, et lahendada teile materiaalses maailmas muret valmistavaid probleemid.”)
1 ja 7 nt 117, 771- teil läheb hästi. Olete õigel teel, jätkake samas vaimus. See on märk, et olete oma mõtteid hästi valinud. Keskenduge veelgi enam oma eesmärkidele. Lisage mõtetele ka vastavad tunded, näiteks olge tänulik kõige eest , mis teil juba on. Tanutunne kiirendab manifesteerumisprotsessi veelgi.
1 ja 8 nt 181, 818- Tähendusrikas etapp teie elus läheneb lõpule. Kui mingi osa teie elus tundub väsitav, siis rõõmustage, see tervendatakse või asendatakse peagi millegi paremaga. Andke oma elus vabaks kõik, mis ei toimi. Teie unistus paremast elust hakkab täituma.
1 ja 9 nt 119, 199- teie mõtete tulemusena avanevad teile uued võimalused. Nüüd on teil võimalus silmast silma näha oma mõttetöö vilja. Laske kõigel vanal minna, see asendatakse peagi uuega.
1 ja 0 nt 100 110 –Jumal ja inglid paluvad teil tungivalt muuta oma mõtteid. Võib olla olete Jumalalt palunud, et oleksite õnnelikum ja tervem. Kui nii, siis on see vastuseks teie palvetele. Jumal teab, et lahendus peitub teie enese mõtetes. Paluge, et Jumal aitaks teil oma mõtteid valida ja toetaks teid selle üleminekuperioodi ajal.

NUMBRIT 2 SISALDAVAD KOMBINATSIOONID

2 ja 3 nt 223 ja 323 – ülestõusnud meistrid töötavad koos teiega teie uue ettevõtmise kallal. Nad soovivad teile öelda, et on samuti põnevil, kõik laabub siirepäraselt. Nad teavad, et teid ootab ees helge tulevik, täis õnne, mida olete otsinud. Tundke sellest eluperioodist rõõmu.
2 ja 4 nt 224  ja 244- see on märk et teid toetatakse ja muudatuse tegemise ajal kõrgemalt poolt. Teadmine, et te ei ole üksi, on hetkel teile vajalik. Number 2 ja nr 4 sisaldavad kombinatsioonid on märgiks, et inglid teevad teiega tihedat koostööd.
2 ja 5 nt 255 ja 225 –Teie palved ja kavatsused on olnud selged, tugevad ja ilma kahtlusteta, seepärast võib muutus aset leida isegi kiiremini, kui oleksite arvanud. Ärge siis ehmatage, kui teie soovid täituvad.
2 ja 6 nt 266, 226- teie omandusse ilmub midagi uut. See võib tähendada ka mõnda uut ostu.
2 ja 7 nt 277, 272- Kas olete hiljuti taotlenud uut töökohta, astunud kuhugi kooli või küsinud laenu? Need numbrid tähendavad, et oodata on häid uudiseid. Pidage vastu ja säilitage oma usk.
2 ja 8 nt 288, 282 – üks uks sulgub ja teine avaneb. Kuulake nüüd eriti tähelepanelikult oma sisehäält, see juhatab, kuidas muutuvas olukorras ilusti toime tulla.
2 ja 9 nt 299, 292- Kui olete hiljuti üle elanud mõne kaotuse ( töö, armastus jne), siis lähitulevik toob teile selles osas häid uudiseid. Asjad liiguvad teile soodsas suunas, eesriide taga käib nii vilgas tegevus, et ajuti näib teile, nagu oleks Jumal teid päris ära unustanud. Ärge muretsege! Tunnetage oma elus seda energiavoolu, mis viib teid hoogsalt edasi. Keegi ei karista teid hiljuti üle elatud kaotusega. Selle asemel valmistab universum teid hoopis ette millekski uueks.
2 ja 0 nt 200, 202- Jumal soovib teile teada anda, et ei ole teid hüljanud ega unustanud. Ta armastab teid väga, väga palju! Tegelikult valmistab Jumal teile praegu ette suurepärast uut eluperioodi. Vestelge Jumalaga sageli, siis tunnetate, et ime on sündimas. Ühtlasi meenutab Jumal teile , kui oluline on „ Jumalik ajastatus”. Mõnikord peavad teatud asjaolud enne paika minema ja alles siis on võimalik soovitud tulemuseni jõuda. Senikaua kuni keskendute oma mõtteis ja jääte kindlaks oma usus, ei takista miski teil soovitut saavutamast.

3 3 ja 1 vt 1 ja 3 3 ja 2 vt 2 ja 3

3 ja 4 nt 334, 344- Teid ümbritseb praegu palju abilisi. Teiega on ülestõusnud meistrid kui ka inglid, kes soovivad teid armastusega aidata ja juhatada. Pöörduge nende poole, nad ootavad seda.
3 ja 5 nt 353, 335- Ülestõusnud meistrid soovivad teid ette valmistada peagi aset leidvaks vältimatuks suureks elumuutuseks. Nad soovivad kinnitada, et on selle muutuse ajal teiega. Kõik läheb ilusti. Suhtuge toimuvasse rahulikult ning leidke üles selles muutuses peituvad head küljed.
3 ja 6 nt 363, 336 Ülestõusnud meistrid aitavad teil manifesteerida materiaalsed esemed, mida vajate oma elu jumaliku eesmärgi täitmiseks. Olgu see raha õppemaksu maksmiseks või õpetamise ja tervendamisega tegelemiseks. Ülestõusnud meistrid aitavad teid igal juhul. Nad soovivad teile öelda, et väärite igati seda abi. Nii saate omakorda paremini teisi aidata.
3 ja 7 nt 377, 373- ülestõusnud meistrid rõõmustavad. Mitte üksnes seepärast, et näevad teie sisemist jumalikku sära, neid rõõmustab ka teie valitud rada. Nad soovivad öelda, et väärite igati seda õnne ja pühalikku rõõmu. See on teie jumalik pärisosa, mis kaasneb teie praeguse valikuga.
3 ja 8 nt 338 ja 383- Ülestõusnud meistrid ütlevad: „ Jätkake oma teed” suunake veelgi rohkem energiat oma mõtetesse ja tunnetesse. Sünkroniseerige oma maailmaade teadmisega, et olete üks Jumalaga, üks kõigi ja kõige elavaga.
3 ja 9 nt 393, 339- Teil palutakse tungival vabaks anda kõik need olukorrad, mis ei ole teie olemusega kooskõlas või mis on juba oma eesmärgi täitnud. Pole vaja hirmu pärast nende külge klammerduda. Teadke, et teie eest kantaks hoolt iga teie elu hetkel. On eluliselt oluline, et näeksite iseennast ja oma tulevikku helgetes värvides, mida hiljem kogema hakkate. Niisiis paluge ülestõusnud meistritel aidata teil oma mõtteid valida, lähtudes armastuse kõrgemast printsiibist.
3 ja 0 nt 300, 330- Jumal ja ülestõusnud meistrid tahavad teile edastada sõnumit, mis on tõenäoliselt seotud teie kõrgema eesmärgiga siin elus. Kas olete hiljuti eiranud kõrgemalt poolt saadud juhatust? Kui nii, siis võib teile hetkel tunduda , et olete omadega ummikus. Teiegi peate andma oma panuse. See tähendab, et peate kuulda võtma jumalikku juhatust ning vastavalt sellele ka tegutsema.

4 4 ja 1 vt 1 ja 4 4 ja 2 vt 2 ja 4 4 ja 3 vt 3 ja 4

4 ja 5 nt 455, 445 – Inglid aitavad teid teie elus toimuva olulise muutuse juures.
4 ja 6 nt 446, 466- inglid hoiatavad teid, et keskendute liialt materiaalsetele probleemidele. Nad paluvad teil usaldada kõik mured nende hooleks, sest siis saavad nad sekkuda ning aidata. Leidke oma mõtteis tasakaal maa ja taeva vahel ning teadke, et eriti nüüd, kus töötate käsikäes taevaste jõududega, on see ammendamatu allikas teie päralt
4 ja 7 nt 477, 447- Inglid soovivad teile palju õnne ja ütlevad: „ Jätkake samas vaimus! Olete õigel teel. Keskenduge mõtteis sellele, mida oma ellu soovite sest see avaldab sündmustele väga suurt mõju.”
4 ja 8 nt 488, 448- Üks periood teie elus hakkab lõpule jõudma. Inglid soovivad teatada, et on teiega nüüd, kus see aeg hakkab kätte jõudma. Nad juhatavad teid uute olukordade juurde, mis on enam kooskõlas teie vajaduste, soovide ning eesmärgiga.
4 ja 9 nt 494 ja 449- Inglid paluvad teil vabaks anda hiljuti lõpule jõudnud olukord. Nad meenutavad teile, et kui uks sulgub, avaneb selle asemel alati mõni uus. Inglid on teiega, et aidata teil näha uusi võimalusi ja tervendavad teid valust, mida see üleminekuperiood võib põhjustada. Paluge nende muutuste vältel oma usu säilitamiseks abi inglitelt, teades, et nendes lõppevates ja algavates sündmustes peitub vastus teie palvetele.
4 ja 0 nt 440, 400- Jumal ja inglid soovivad teatada, et olete väga, väga armastatud. Nad paluvad, et tunnetaksite hetkeks seda armastust, sest seeläbi leiate vastused oma küsimustele ja lahendused oma probleemidele.

5 5 ja 1 vt 1 ja 5 5 ja 2 vt 2 ja 5 5 ja 3 vt 3 ja 5 5 ja 4 vt 4 ja 5

5 ja 6 nt 556 ja 566- teie elu materiaalne külg paraneb märkimisväärselt, omandate kas uue kodu, auto või midagi muud väärtuslikku.
5 ja 7 nt 577, 575 Teie ellu on tulemas muutus, mis rikastab teid kas materiaalselt , emotsionaalselt või intellektuaalselt- või kõike kolme korraga. Jätkake samas vaimus ja saate peagi näha, kuidas nii teie enda kui ka teie lähedaste elu muutub paremuse poole.
5 ja 8 nt 588, 558- Käes on suure muutuse eelõhtu, kell on löömas üheteistkümnendat tundi. Ärge kartke , selle vältimatu muutuse kestel saadab teid toetus ja armastus.
5 ja 9 nt 599 ja 595- Selleks et muutus saaks aset leida, on vaja minevikul minna lasta. Andke vabaks kõik mis on oma aja ära elanud, see on juba oma funktsiooni täitnud. Võtke arvesse, et elu on liikumine ja ka see muutus on vältimatu. Teadke, et uus võimalus on teie ukselävel ja ootab sisselaskmist. Kuid siseneda saab ta alles siis, kui olete suutnud vanast armastusega lahkuda.
5 ja 0 nt 500, 550- Olge rahulik, teie elus toimuvad muutused on kooskõlas jumaliku plaaniga. Need on kui Jumala kingitus, mis on teie kõrgemaks hüvanguks.

6 6 ja 1 vt 1 ja 6 6 ja 2 vt 2 ja 6 6 ja 3 vt 3 ja 6 6 ja 4 vt 4 ja 6 6 ja 5 vt 5 ja 6

6 ja 7 nt 667, 677. Teie materiaalsete küsimustega mõtted liiguvad õiges suunas. Olete õnnestunult tasakaalustanud oma mõtteid ja tegusid ning seeläbi olete hoolitsenud nii oma hinge, keha kui ka vaimu eest. Jätkake seda tublit tööd!
6 ja 8 nt 668, 688 olete materiaalsel tasandil millestki loobumas ( võib olla kavatsete midagi ära müüa). Kui te ei soovi millestki loobuda, siis muutke selles osas oma mõtteid. Juhul kui aga just plaanisite mõnda muudatust materiaalsel tasandil ellu viia, siis võtke seda kui märku, et teie soov on kohe täitumas.
6 ja 9 nt 669, 699- Ärge klammerduge materiaalse külge. Teil palutakse sellest loobuda. Samuti võib see kombinatsioon tähendada, et kui olete hiljuti midagi ära müünud või kaotanud, asendatakse see peagi millegi uue ja paremaga. Olge valmis vastu võtma uusi asju, mis ületavad kõik teie ootused. Tegelikult olete valmis oma elustandardit tõstma. Te väärite parimat.
6 ja 0 nt 600 ja 660 see looja sõnum puudutab teie elu materiaalset külge. Jumalik juhatus palub teil vähem keskenduda maistele asjadele. See ei tähenda jumala soovi, et te vaesuses elaksite, vaid et püüaksite nendele küsimustele läheneda vaimsest vaatevinklist. Teadke, et Jumal elab teis! Ta on kõige allikas, mida iial vajate. Olge oma usus tugev ja tänulik. Pange tähele kõiki uusi võimalusi ja märke, need toovad teieni kõike vajaliku. „ ent otsige eriti Jumala riiki ja tema õigust, siis seda kõike antakse teile pealegi!”- on selle sõnumi tuum.

7 7 ja 1 vt 1 ja 7 7 ja 2 vt 2 ja 7 … 7 ja 6 vt 6 ja 7


7 ja 8 nt 778, 788- Kas teile ei tundu, et midagi teie elus ( kas töö või eraeluga seonduvat) läheneb lõpule? See numbrikombinatsioon kinnitab, et teie tunne ei peta teid. Millegi lõpp võib tähendada märkimisväärset muudatust paremuse poole. Eelkõige tähendab see, et pingeline olukord saab lahenduse ja ees on ootamas positiivsed muutused. Pidage vastu, sest peagi läheb teie elu lihtsamaks.
7 ja 9 nt 779, 799- Palju õnne! Olete loobunud oma elus kõigest, mis ei ole enam kooskõlas teie tegeliku olemusega. Elate nüüd iseendaga paremas harmoonias, olles kooskõlas oma kõrgema olemusega. Teile aplodeeritakse, sest olete teinud otsuse elada aususes.
7 ja 0 nt 700, 770 „Tubli poiss!” või „ Tubli tüdruk!”, kiitus otse Jumalalt endalt, vaimsel, hingelisel ja füüsilisel tasandil tehtud töö eest. Tänu oma valikule aitate nii iseennast kui ka teisi. Jumal palub teil seda suurepärast tööd jätkata.


8 8 ja 1 vt 1 ja 8 … 8 ja 7 vt 7 ja 8
8 ja 9 nt 889, 899- teie elus on lõpule jõudmas mingi märkimisväärne etapp, mis toob doominoeffektina enesega kaasa veel teisigi muudatusi. Nagu lõppjaama jõudnud rong, mille vagunid aeglustavad ükshaaval oma käiku, enne kui lõplikult seiskuvad. See numbrikombinatsioon tähendab, et läbite hetkel just sellist sündmustejada, asjad teie elus aeglustuvad ja seiskuvad . Ärge muretsege, need muutused on vajalikud, et alguse saaksid uued sündmused teie elus.
8 ja 0 nt 800,808- Sõnum teie jumalikult Loojalt, vältimatult lõppevad olukorrad ja asjad on osake kõrgemast plaanist. Kõik see toimub vastusena teie palvetele ja on kooskõlas Jumala tahtega. Paluge Jumalalt abi selle muutusega kaasnevate hirmude ja muredega toimetulemiseks.

9 9 ja 1 vt 1 ja 9 …. 9 ja 8 vt 8 ja 9 9

9 ja 0 nt 900, 909 Looja saadab teile sõnumi, et kõik, mis teie elus hiljuti lõpule jõudis, oli kooskõlas kõrgema plaaniga. Miski pole iialgi päriselt kadunud.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate