No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Selgeltnägija Marilyn Kerro annab nõu, kuidas ellu rohkem rikkust ja õnne tuua.

by - reede, aprill 10, 2015


Vene selgeltnägijate saates kuulsaks saanud Marilyn Kerro jagab nõuandeid, kuidas oma elu rohkem külluse ja õnnega rikastada.

Tänapäeva elu on väga palju keskendunud materiaalsete väärtuste saavutamiseks ning selleni püüdlemiseks. Seetõttu kirjutan Teile natukene, kuidas oma igapäevaelus lihtsate ja ammuste tarkuste najale toetudes ning kaunite poolvääriskivide abil natukene küllust ja õnne oma ellu tuua!
Iidsete uskumuste kohaselt asub kodu rahakanal kagu piirkonnas. Soovitan panna sinna poolvääriskivega täidetud puidust laeka/kirstu koos valuutaga, rahapuu (müntidest või tsitriinist) ja/või konna kellel münt suus! Igal poolvääriskivil on oma eesmärk mida kannab, seetõttu ka valida kivimid sellised, mis soodustaksid võimaluste teket. Minu soovitus on tsitriin külluse kivi, granaat-toob edu äris, aventuriin samuti võimas külluse ligi tõmbaja ja jadeiit suurendab sissetulekuid. Valikuid on veel, sest paljud kivid oma omadustelt on katvad... Kuid loeb mõte, mis pühendatakse kivile, mõtted, mis suunatakse kivile!
Pidage meeles, et poolvääriskivid on toetavad ning võimalusi soodustavad, oma võimalused ja nendest kinni haaramine on Teie endi teha! Jälgige märke elus:)!
Mul on väga hea meel, et minu mõtteviisi ja mõtteid jagavaid inimesi on siin lehel juba nii palju, Aitäh Teile!

Marilyn

Allikas

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate