©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Pitsa palmikute tegemine.

by - pühapäev, mai 03, 2015

Vaja läheb:
pärmi-lehttaigent
sinki, vorsti
riivjuustu
ketšupit
pitsamaitseainet

Valmista taigen, või osta juba valmis olev.  Jaota taigen kaheks, rulli õhukeseks, määri ketšupiga, puista pitsamaitseainet peale, seejärel lisa peeneks ribastatud singiviilud, või vorstikesed. Kõigepeale pane riivjuustu.
Nüüd aseta teine kiht taigent peale. Ribasta taigen nii nagu pildil ja hakka igale ribale keerde keerutama.
Pane saadud keeruribad eelsoendatud ahju 200 C 15 minutiks küpsema.
Kui on küpsenud, tõsta välja ja võid peale jahtumist koheselt sööma hakata.
Head isu!




You May Also Like

0 kommentaari

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate