No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Preniit - positiivse vibratsiooniga kristall

by - reede, mai 01, 2015




Preniit sobib ideaalselt meie ilusasse kevadesse, kuna kevad sümboliseerib endas uut algust, ärkamist ja tervenemist, samuti on ka Preniidi suurimaks oskuseks alustada algusest ja seda kõige tugevama väega, mis meile antud on.

Preniit on ülimalt positiivse vibratsiooniga kristall, kuna see soosib alati ja alati kõike paremat. Preniit aitab ka kõige raskemal eluetapil tulla välja võitjana, kuna see õpetab meile edasi minemist ning mineviku seljataha jätmist. Preniit aitab näha valgust ka kõige pimedamal eluetapil ning õpetab elult võtma kõik vastu, mis antakse. Kuna antakse meile alati see, mida meil on vaja, millest me saaksime õppida, mis viib eesmärkideni ja aitab meil lõppude lõpuks saavutada seda, milleks me oleme siia teele saadetud. Preniit aitab minevikuga lõpparve teha nii, et me mõistaksime, miks meile tehtud valu on antud ning aitab lahti mõtiskleda selle, kuhu me tänu sellele valule oleme jõudnud.
Kõike seda Preniidi kohta teades võin ma käsi südamel öelda, et Preniit sobib kõigile vaimseks toeks, kuna me oleme igaüks läbi elanud valu, ükskõik mis tasandil. Sellepärast on Preniit ka minu üks lemmik kristalle. Preniiti sobib edasi kinkida ka veidi võõramale inimesele, kuna see aitab edasi öelda sõnumi "Soovin sulle kõike head!".

SELGELTNÄGEMINE JA PRENIIT
Preniit on mitmekülgne spirituaalne kristall, mis aitab erinevatel tasanditel ja erinevate oskustega vaimse teekonna hingedel ennast rakendada. Preniit sobib nii sellele, kes alles kompab vaimset maailma, nii algajale sensitiivile kui ka kaasasündinud telepaatilise võimega hingele.
Olenevalt sinu intuitsiooni tugevusele ja iidsetele teadmistele, aitab Preniit erinevaid kolmanda silma astmeid avada.
Kurgutšakra või südametšakral Preniiti kandes annab ta järgmised oskused meile edasi.


Nõrga intuitsiooni puhul - Eemaldab blokid, mis takistavad meil meie sisetunnet kuulata, suurendab spirituaalset positiivset energiat, mis on ülitähtis meie õnnetunde, kordaminekute ja soovmõtlemise täitumise jaoks.
Intuitsiooni puhul, mis kord räägib ja kord mitte - Aitab lahti saada kõhklustest, mis takistavad meil meie enda sisetunnet usaldada. Kiirendab intuitsiooni avanemist ja suurenemist. Kiirendab ükskõik milliste teiste kristallide mõju meie vaimsele kehale.

Algajatele sensitiividele või ravitsejatele - Õpetab märke lugema nii, et me nendest ka sõnumi kätte saaksime. Aitab eriti sellisel juhul, kui pidevalt näed märke, aga ei oska selle teadmisega midagi ette võtta. Õpetab algajale ravitsejale ennast hoidma ja mitte välja laskma kõike energiat, mis meil on. Preniit tugevdab sisehäält ja võib avada meie sees selgeltnägemisega seotud kanalid juhul, kui meile on anne antud. Ütlen alati "juhul, kui anne on antud", kuna selgeltnägijaks ei ole võimalik õppida, vaid selleks sünnitakse. Vahest võivad meie tunnetused olla kinni ükskõik mis probleemi tõttu, siis krisallid aitavad need avada ning see õige anne võib välja lüüa. Sensitiivlus on intuitsiooni arenemise kõrgem aste ja seda on võimalik arendada kõigil.

Selgeltnägijad, meediumid jne. - Preniit aitab avada selgeltkuulmise ande ja õpetab meid hingi kuulama. See tähendab seda, et Preniiti ripatsina kandes teeb see sõnumid meile selgemaks ja sobib eriti neile, kellele antakse sõnumeid läbi heli. Preniit on ka visiooni kristall, mis aitab visioonidel kauem kesta ning näha rohkem korraga, kui ühte pilti.

LAPSED JA PRENIIT
Preniit julgustab lapsi suhtlema. Eriti kasulik on Preniit neile lastele, keda on minevikus kiusatud või tõrjutud. Preniit aitab uuesti usaldada, annab lootuse ja on üks karmaatiliste võlgade eemaldaja, mis on seotud lapsepõlve raskustega. See tähendab seda, et kui kombineerida Preniit Musta Turmaliiniga, aitavad need kristallid üle saada "halvast magnetist", mis muudab lapse teiste laste jaoks "kiusamis objektiks". On võimalik, et selline probleem tuleb meie Aurast, kui lapsel on pidevalt probleeme teiste lastega.

Preniidi kandmine
- Aitab meil vähem muretseda, aitab lahti lasta minevikust.
- Suurendab spirituaalset energiat, mis on vajalik meie õnne jaoks.
- Suurendab loovust ja on kasulik neile, kelle töö on seotud uute asjade välja mõtlemisega.
- Aitab meil lihtsamini teistega suhelda ning öelda hetkes täpselt seda, mida vaja on. Sobib neile, kes tagantjärgi analüüsivad, mis oleks olnud õige öelda, mis mitte. Preniit aitab sõnadel ja mõtetel kiiremini lennata.
- Tõmbab ligi uusi võimalusi, uusi tuttavaid ja sõpru.

KODU JA PRENIIT
Asetage Preniit kodu Ida piirkonda või kellel on oma hoov, siis viige see lillepeenrasse/puu alla, mis asub Idas.
Preniit tõstab Feng Shui järgi puidu elementi, tasakaalustab seda ning tänu puidu elemendi tasakaalule kodu ida piirkonnas, toob see kiiremaid muudatusi kodus. Nii materiaalseid, kui vaimseid muudatusi. Preniit, mille viite õue, seda ei ole vaja puhastada.

ARMASTUS JA PRENIIT
Preniit on tingimusteta armastuse kristall, nii nagu on ka Roosa Kvarts, aga Preniidil on üks suurepärane omadus... lahendada probleemid, mis me oleme endale teisest elust kaasa toonud. Eriti kasulik nendele, kes tunnevad, et ühe ininimesega neid seob kõik, aga samas on nende vahel palju takistusi, mis ei lase neil selles elus koos õnnelikud olla. Järelikult on eelmises elus jäänud palju asju lahendamata ning selles elus on teie eesmärk need selgeks teha. Kindlasti paljud tunnevad end ära ja puudutatuna... karma - armastate aga ei suuda koos olla.
Ma soovitan Preniiti sellisel juhul kanda koos Pärliga või Merekarbiga, et leevendada enda ja armastatu vahel olevaid pingeid. Preniit aitab mõista, mis on see, mida te tegema peaksite, aitab mõista, millal on õige aeg lahkuda ja millal on õige aeg andestada. Kuna sellise karma võla tõttu on väga raske mõista ,"mis on see õige tegu?", siis abiks on kristallid rohkem kui sina ise. Karma võlad annavad meile kaasa ka segaduse, just nimelt sellepärast, et kui meile oleks kõik selge ja me teadlikult väldiksime meile saatuse poolt antud hingi, siis me ei õpiks. Aga elu on antud, et õppida, kogeda ja armastada ning edasi minna ainult targemana.
- Suhte puudumisel, aitab Preniit tuua armastust ellu, kui seda kombineerida teiste armastuse kristallidega.
- Preniit aitab lahti lasta kahjulikust suhtest ning näha teisi võimalusi.
- Preniit viiakse koju, mis on äsja soetatud või kus on tekkinud uus armastus, et takistada selle suhte nurjumist.

TERVIS JA PRENIIT
- Kombineerides Preniiti Püriidiga ning neid mõlemaid endaga kaasas kanda (soovituslikult nahaga kontaktis), aitavad need kristallid välja tuua kaua peidus olnud haiguse, aitavad üles leida haiguse põhjuse/tekitaja, et saaks anda õiget ravi.
- Preniiti kasutatakse põiega seotud haiguste puhul. Sellisel juhul on kõige kasulikum valmistada vee-eliksiir.
- Preniit tervendab õlgade ja kaela tundlikust/väsimust/lihas ja närvi probleemide korral. Sellisel juhul tehakse valusale kohale koos Preniidiga massaaži. 



Allikas

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate