No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Soolaga vähi vastu!

by - teisipäev, mai 05, 2015



SOOL RAVIB ISEGI VÄHKI!
JUHISEID SOOLA+SIDEMETE KASUTAMISEKS RAVIS
Ja kuhjaga mõtlemisainet.
"Vahest paneb tõsiselt imestama, kui lihtne on tegelikult lahendada üht või teist terviseprobleemi. Loomulikult, farmaatsiatööstus paiskab turule üha uusi ja üha kalleimaid ravimpreparaate… Aga varem? Varem olid inimesed vähem haiged ja ravivahendid iga haiguse vastu leiti kodust või metsast. Nii on ka kõige tavalisema kivisoolaga, mida varasemalt leidus igas kodus ja mis ravivahendina võiks taas au sisse tõusta – soolamähised ravivad isegi vähki.
See retsept avaldati esmakordselt ajalehes „Zdorovyi obraz zizni”, aastal 2002. Kahjuks pole see retsept hästi unustatud vana asi, vaid on rahaahne farmaatsiatööstuse poolt totaalselt diskrediteeritud ja inimteadvusest välja hirmutatud. Soolavannid, nina loputamine, soolalahusega näonaha puhastamine (kortsude vastu), põskkoobaste läbi pesemine… Kõik see on kontrollitud ja töötab! Peaaegu sarnaselt töötab venituste ja mastopaatia korral vahest ka inglise sool (magneesium).
Jutustus ise leiti ühest vanast ajalehest ja see räägib soola imelistest raviomadustest, mida kasutati kogu II Maailmasõja vältel haavatud sõdurite ravimiseks. Meditsiiniõde jutustab: Sõja ajal töötasin ma operatsiooniõena välihospidalides koos kirurg I.I. Šhegloviga. Erinevalt teistest arstidest, kasutas ta haavatute ravil keedusoola hüpertoonilist lahust. Saastunud haavale, suurele pinnale, asetas ta soolalahuses korralikult niisutatud suure ja lahtise rätiku. 3 -4 päevaga muutus haav puhtaks ja roosaks, palavik taandus peaaegu normaalsete näitajateni, hiljem asetati jäsemele kipsilahas. Veel 3-4 päeva ja haavatu saadeti tagalasse. Hüpertooniline lahus töötas suurepäraselt – meil praktiliselt puudusid surmajuhtumid.
10 aastat hiljem kasutasin sama meetodit oma hammaste ravis, kui tekkis kaaries koos granuloomiga. 2 nädalaga oli probleem kadunud. Tekkis huvi, ning ma hakkasin uurima, kuidas soolalahus mõjutab selliseid haigusi nagu koletsüstiit, nefriit, krooniline apenditsiit, reumokardiit, põletikulised protsessid kopsudes, liigeste reuma, osteomüeliit, abtsessid jne. Need olid kõik eraldiseisvad juhtumid, iga kord sain ma positiivsed tulemused ning see toimus suhteliselt kiiresti. Hiljem töötasin polikliinikus ja võin jutustada tervest reast rasketest juhtumitest, kus soolalahuses immutatud side oli tunduvalt efektiivsem, kui kõik ravimid kokku. Meil õnnestus ravida hematoome, bursiiti ja kroonilist apenditsiiti. Asi on nimelt selles, et soolalahusel on adsorbeerivad omadused ja ta tõmbab kudedest välja patogeense mikroflooraga nakatunud vedelikke.
Kord, kui viibisin komandeeringus, peatusin ühe tuttava juures. Perenaise lapsed põdesid läkaköha. Köha oli lakkamatu ja piinav. Asetasin ööseks nende selgadele soolasidemed. Pooleteise tunni möödudes köha lakkas ja lapsed said rahulikult hommikuni magada. Neli korda sidemeid ja haigus kadus jäljetult.
Polikliinikus, kus ma töötasin, pakkus kirurg mulle võimalust ravida soolalahusega kasvajaid. Esimeseks patsiendiks oli naine, kelle näol olev sünnimärk oli muundunud vähkkasvajaks. Naine märkas probleemi pool aastat varem ja selle ajaga oli sünnimärk tõmbunud lillakaks, mahuliselt suurenenud ja temast eritus hallikas-pruunikat vedelikku. Hakkasin talle tegema soolalahuse-plaastreid. Peale esimest plaastrit kasvaja muutus heledamaks ja vähenes mõõtmetelt. Peale teist plaastrit muutus veel heledamaks ja madalamaks ning eritised kadusid. Neljanda plaastri järel võttis sünnimärk taas oma algse väljanägemise. Viienda plaastriga ravi lõppes ja seda ilma operatiivse sekkumiseta. Seejärel tuli noor naine rinnanäärme adenoomiga. Tal seisis ees operatsioon. Soovitasin talle, et kuni järjekord kätte jõuab, teha mõne nädala vältel rinnale soolamähiseid. Kujutate ette naise rõõmu, kui selgus, et operatsioon pole vajalik. Poole aasta möödudes tekkis tal adenoom teise rinda ning taas ravisime selle terveks hüpertoonilise soolasidemega. Kohtusin temaga uuesti 9 aastat hiljem ning ta tundis end suurepäraselt ning haigus polnud isegi enam meeles.
Selliseid, hüpertoonilise soolasidemega saavutatud fantastilisi tervenemisi võiks täis kirjutada terve raamatu. Võiks kirjutada ka Kurski ühe instituudi õppejõust, kes oma eesnäärme adenoomist vabanes 9 mähise abil. Naine, kes vaevles kehvveresuse käes, pani kolme nädala vältel endale ööseks selga soolaga immutatud püksid ja pluusi, taastas taas oma tervise."

PRAKTILISED NÕUANDED JA RETSEPTID:
1. Mitte rohkem kui 10 % -line soolalahus on aktiivne sorbent. Ta tõmbab haigest organist välja kogu mustuse. Raviv efekt on ainult siis, kui side on õhku läbilaskev. See määrab ära kasutatavad materjalid, need peavad olema hügroskoopsed.
2. Soolaside toimib lokaalselt – ainult haigele organile või keha piirkonnale. Vastavalt sellele, kuidas sidemealustest koekihtidest tõmmatakse vedelikku välja, hakkab ülespoole tõusma vedelik sügavamatest koekihtidest, tõmmates endaga kaasa kõik haigustekitajad: mikroobid, viirused ja orgaanilised ained. Sel viisil, sideme toimimise ajal, toimub haige organi kudedes vedeliku uuenemine, puhastumine patogeensest mikrofloorast ja reeglina patoloogilise protsessi likvideerumine.
3. Keedusoola hüpertoonilise lahusega side toimib järk-järgult. Ravieffekt saavutatakse 7 – 10 päevaga. Probleemist olenevalt, võib aega kuluda ka rohkem.
4. Soolalahuse kasutamisel tuleb olla ka ettevaatlik. Ei soovita kasutada lahust, mille kontsentratsioon on üle 10%. Mõningatel juhtudel isegi 8 % lahus. (Kellel keemia koolis 2-st kõrgemal tasemel olnud, peaks selle lahuse valmistamisega ise toime tulema, kui ei, siis leidub ikka keegi, kes paar talve kauem koolis käinud).
5. Tekib küsimus: kuhu on pööratud arstide silmad, kui hüpertooniline soolaside on niivõrd efektiivne, miks sel meetodil pole laia kasutuspinda? Kõik on väga lihtne – arstid on medikamentoosse ravisüsteemi vangid. Farmaatsiatööstus pakub üha uusi ja uusi ning kalleimad ja väituslikult efektiivsemaid ravimeid. Meditsiin on kahjuks äri. Väga suur ja globaalne äri. Hüpertoonilise lahuse häda seisneb selles, et see on liiga lihtne ja liiga odav ning teda ei saa patenteerida. Rafineerimata keedusool, mis ei maksa peaaegu midagi, on saadaval igas toidupoes.
Elu on mind veendnud, et sellised sidemed on suurepärane vahend väga paljude haiguste korral. Nohu ja peavalude korral asetan sideme kuklale ja laubale terveks ööks. Nohu kaob tunni-pooleteisega ja hommikuks on ka peavalu kadunud. Sama ka viiruste korral, kohe esimeste sümptomite ilmnemisel. Kui aga jäin hiljaks ja haigus jõudis sügavamale neelu ning bronhidesse tungida, siis, samaaegne side nii peale kui kaelale (3-4 pehme riide kihti) ja seljale (2 kihti niisket kangast ja 2 kihti kuiva) ja selle jätan peale enamasti terveks ööks. Tervenemine toimub tavaliselt 4-5 protseduuriga ja ma ei jää koju, ning töötan edasi.
Paar aastat tagasi pöördus minu poole sugulane, kelle tütrel probleemid ägeda koletsüstiidiga. Nädala vältel asetasin tema maksale puuvillastest käterättidest mähised (4 kihti) ning need jäid peale terveks ööks. Mähise asetasin vasaku rinna keskjoonelt kuni kõhu keskjooneni ning laiustpidi rinnast kuni selgrooni tagapool ja seotakse sidemega kinni. 10 tunni pärast side eemaldatakse ja samasse piirkonda asetatakse pooleks tunniks soojenduskott (näiteks soolakott). See on vajalik selleks et läbi sügava soojendamise laieneksid sapiteed, selleks et paks sapimass saaks vabalt liikuda soolestikku. Soojenduskott on sellel juhtumil kohustuslik. Mis puutub tüdrukusse, siis on möödunud juba palju aastaid ning maksa üle ta ei kaeba. Võite uskuda, või mitte uskuda, kuid 4-kihiline puuvillasest rätikust soolaside mõlemale rinnale 8-9 tunniks öösel, aitas naisel kahe nädalaga vabaneda rinnavähist. Tuttav asetas soolaga immutatud tampoonid otse emaka kaelale 15 tunniks ja seljatas emakakaela vähi. Kahe nädala möödudes oli kasvaja 2-3 korda vähenenud, muutunud pehmemaks ning tema kasv peatus. Sellisena on see püsinud tänase päevani.

Soolalahust võib kasutada ainult sidemega. Mitte mingil juhul ei tohi teha kompressi! Soolalahuse kontsentratsioon ei tohi ületada 10% ja samas mitte alla 8%. Kõrgema kontsentratsiooniga lahus võib põhjustada mähise piirkonda jäävates kudedes kapillaarveresoonte purunemist. Väga tähtis on kasutatava kanga materjal. See peab olema hügroskoopne ehk kergesti märguv, puhas (eriti kui arvestada käterätikute kasutamist). Puhas peab olema ka nahk ehk siis seal ei tohi samuti olla mingeid kreeme, salve, määrdeid jne. Parimad on linased või puuvillased kangad-rätikud. Paremad on rätikud, mida on juba korduvalt pestud. Kui muud võimalust pole, võib kasutada ka marlit. Viimane asetatakse nahale 8-kihilisena. Kõik teised materjalid 4-kihilisena. Mähise asetamisel peab lahus olema parajalt kuum. Peale rätiku lahusest väljavõtmist mitte väga tugevasti kuivaks väänata. Kangas peaks jääma parajalt niiskeks, mitte väga kuivaks. Kangale mitte midagi peale panna. Kinnitada vaid leukoplaastri või sidemega ja kõik.
Kopsuprobleemide korral (verejooksuga seotud probleemid välja arvatud) on side parem asetada seljale. Seejuures on tarvis täpselt teada probleemi asukohta. Rinnakorvi võib siduda tugevamalt, kuid mitte nii, et hakkaks hingamist takistama. Kõhu piirkond siduda tugevamalt, sest öö jooksul side lõdveneb ja tema mõju seetõttu väheneb. Hommikul, kui side eemaldatud, tuleb teda loputada soojas vees. Selleks, et side seljale paremini liibuks võib sideme ja mähise vahele pikki selgroogu asetada kokkuvolditud rätiku.
Kuidas valmistada 10% soolalahust ja teha sellega mähiseid
1. võtta 1 liiter sooja keedetud vett, lumesulamisvett või vihmavett
2. Liitrisse vette panna 90 g keedusoola (3 supilusikatäit, ilma kuhjata). Hoolikalt segada, kuni soolakristallide lahustumiseni. Nüüd on olemas 9% soolalahus.
3. Võtta rätikud või marli, mida mähiste valmistamisel kasutada ja panna need 1 minutiks soolvette seisma. Seejärel kergelt välja väänata, nii, et ei jääks tilkuma.
4. Asetada mähised kohale ja katta puhta lambavillaga (ilmselt sobiks ka mitmekihiline villane riie, kui muud varianti pole. puhast villa võib ilmselt turult saada või leida üles mõni lambakasvataja, kes hädast välja aitab, kuid artikkel ütleb, et peab olema vill. Kõik see teha enne und.
5. Siduda kinni marlisidemega või mõne muu õhku läbilaskva sidemega (elastikside). Mitte kasutada kilet. Hoida peal hommikuni. Protseduuri korrata järgmisel õhtul.
See imeliselt lihtne retsept ravib mitmeid haiguseid, tõmmates toksiine välja selgroost ja organismi haigetest kudedest kuni nahani. Sool tapab kõik infektsioonid, ravib kõiki põletikulisi protsesse ja liigespaunade põletikke, raskeid sisemisi ja välimisi kahjustusi, kasvajaid, gangreeni jne.
Suur tänu kirurgile, kes rindel haavatuid selle lihtsa meetodiga päästis. Suur tänu meditsiiniõele, kes oma kogemusest ajalehes kirjutas ja meile taas meelde tuletas, et kõik geniaalsed asjad on lihtsad.
Selleks, et lõplikult terveneda ja haigustest vabaneda, tuleb kõikidele andestada ning vabaneda negatiivsetest mõtetest. Head tervist teile kõigile, nii füüsilist kui hingelist!

Tõlge vene keelest: Mati Rebane
Algallikas

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate