No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Tervisemoos haiguste vastu.

by - kolmapäev, mai 13, 2015



Niisked ja külmad ilmad soodustavad viiruste levikut, samuti on meie organism talvest kurnatud, ning nii võivad erinevad haigused meid kergemini kimbutama tulla. Pakun teile aga ühte igivana ja imelihtsat retsepti, immuunsuse tõstmiseks ning keha turgutuseks. See on üks tõeline tervisepomm, mis ei jäta ühtegi võimalust viirustele ega ka bakteritele.

Selleks läheb sul vaja:


500 gr jõhvikaid
300 gr sibulat
200 gr küüslauku
1-2 sidrunit (olenevalt suurusest)
1 kg mett
võib lisada aaloed, kui on soovi

Puhastage ja koorige kõik vajaminevad ained. Pange kõik, peale mee blendrisse ja laske segu püreeks. Valage segule peale mesi (kui mesi on liiga tahke, võib meepurgi eelnevalt mõneks ajaks sooja vette seisma panna). Segage segu läbi ja hoidke purgiga külmkapis. Sellest segust peaks pikaks ajaks jätkuma.
Manustamine:
Võtke jõhvika-mee segu 1-2 tl igal hommikul peale hammaste pesu ja enne hommikusööki – siis pole hiljem tunda ka erilist küüslaugu lõhna. Kuna tegu on äärmiselt maitsva moosiga, söövad seda ka lapsed hea meelega. Kui siiski mitte, siis võib kõiki koguseid vastavalt pere maitsemeelele sobivamaks timmida. Samuti võite korraga teha ka väiksema koguse, sest seda saab alati juurde teha, oluline on, et seda jätkuks aga viiruse ajaks.
Moosi mõju tervisele:
Segu mõjub viiruste, parasiitide ja bakterite vastaselt, toniseerib maksa, langetab põletiku taset, toetab neerufunktsiooni, alandab kolesterooli, vedeldab ja aitab väljutada viskoosset lima, puhastab nahka ja annab kehale energiat. Väga paljude inimeste kogemused on näidanud, et segu pidevalt tarvitades peab küll eriliselt pingutama, et mõnda haigust kohata :)

Kasutatud  - internet,bashkir-honey.ru  http://toitumistarkus.ee

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate