No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Käetüübid.

by - pühapäev, september 21, 2014



Esmalt - Maatüüpi käed (kandilised peopesad, lühikesed sõrmed, sarnased tavapärasele nelinurk kätele, tavaliselt mõned jooned ja sügavamad lõiked). Need inimesed tunduvad praktilised "2 jalaga maa peal ja materialistlikud. Iseloomult tugevad ja usaldusväärsed.  Nad ei tundu seiklushimulised  ja enamjaolt kangekaelsed. Neile meeldib rutiin, kord ja turvalisus.

Teiseks - Tuletüüpi käed: (ristküüliku kujulised peopesad ja lühikesed sõrmed  sarnaselt tavapärasele  labida kujulisele käele). Tuletüüpi inimesed on energilised, rahutud ja ambitsioonikad. Nad on targad ja väga elavad ning seltskondlikud. Kuigi nad on head organiseerijad, siis nad vahete-vahel on liiga tormakad, et neile loota ja võivad muutuda liiga agressiivseks. Nad panevad kogu oma ressursi sellesse, mida iganes nad teevad antud hetkel ja võivad läbi põleda protsessi jooksul.

Kolmandaks - Õhutüüpi: (Neljakandilised peopesad ja pikad sõrmed sarnaselt tüüpilisele koonuse kujulisele käele). Õhu tüüpi inimesed on targad ja suurepärased suhtlejad. Neil on uuriv loomus ja nad tahavad omandada rohkem teadmisi. Nende iseloom võib olla muutuv ja nad on sageli kannatamatud teiste inimeste aeglase mõtlemise peale. Neid tundub juhtivat nende mõistus ja neil võib raske olla väljendada oma tundeid.

Viimaseks, alandlikult esitlen Veetüüpi kätt: (Veetüüpi käel on ristküliku kujuline peopesa ja pikad sõrmed. Ta on sarnane tavapärasele selgeltnägija käele. Sageli tunneb ta ära paljude ilusate joonte järgi üle kogu peopesa). Veetüüpi inimesed on väga intuitiivsed. Nad on tugevalt sensitiivsed, tunnetades teiste inimeste tundeid ja olles ise kergelt haavatavad. Nad on targad ja loovad, kuid kalduvusega introvertsusele. Olles vaiksed ja mõtlikud võivad nad kergesti eksida oma unistustesse ja fantaasiatesse. 
PEA MEELES….On võimalik, et kaks käetüüpi on segamini ja võib-olla märke kolmandast seoses käejoontega aga kuna seal on nii palju teisi faktoreid, siis põhi käetüübid jagunevad 4 peamisse kategooriasse.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate