No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Lillehoroskoop

by - pühapäev, märts 08, 2015


Vaata milliseid lilli kinkida  erinevatele tähemärgile.
Lillede valimine - ei ole kerge ülesanne. Näiteks arvatakse, et eredavärvilisi lilli sobib kinkida noortele naistele, tumedatoonilisi lilli – neile, kes on vanemad. See algoritm ei ole universaalne. Piirdudes värvigammaga, on parem orienteeruda selle inimese individuaalsetele iseärasustele, kellele on bukett mõeldud: tema iseloomule, huvidele ja maitsele. Kuid kogenud lillekinkijad on tuttavad sellise mõistega nagu "lillehoroskoop":

JÄÄR – see vastupandamatu tulemärk valib mitmekesisest värvigammast punase värvi. Jäära lemmiklill on - daalia. Muul ajal võivad sobida ka gerberad, nelgid, moonid, tulbid ning loomulikult roosid. Kuid tingimata peavad nende värvitoonid olema kirkad ja puhtad.

SÕNN – armastab kõige rohkem metsikult kasvavaid lilli – kirikakraid, kellukaid ja kannikesi. Ei talu tervalõhnalisi taimi. Kõige parem on talle kinkida ülaseid.

KAKSIKUD - nendelt väga originaalsetelt isikutelt ei tule küsida milliseid lilli nad armastavad, vaid milliseid nad pole veel näinud. Sest nende jaoks on kõige kallim selline lill, mida nad näevad esimest korda. Sellise lille rollis võivad esineda kõik eksootilised taimed, alates orhideest lõpetadaes kaameliastlaga.

VÄHK – talle buketti valides - minge kaarega mööda kõikidest kahtlastest lilleputkadest. Selle tähemärgi esindaja on tõeline lillede asjatundja, sellepärast peab lillebukett olema värske, ilus ja meeldivalt lõhnav. Kastepiiskadega roosid, laitmatult valged liiliad, orhideed ... Lilled Vähile peavad olema kallid ja maitsekad.

LÕVI – tema märk Druiidihoroskoobis on – päevalill. Võib-olla sellepärast armastab Lõvi kõike, mis on kollane. Kimp kuldseid krüsanteeme, kollased vesiroosid, mimoos ja teeroosid – on mille seast valida. Ainult enne kinkimist tuleks talle selgitada kollase värvi tähendust idamaisest vaatevinklist. Muidu võib midagi untsu minna.

NEITSI – eelistab tagasihoidlikke lilli, kuid need peavad olema elegantsed ja kindlasti aastaajale vastavad. Kevadel võivad sobida kannikesed ja maikellukesed. Suvel – karikakrad, tulbid ja metsikud nartsissid. Sügisel – astrid. Talvel – kailu- või mimoosioks.

KAALUD – selle tähemärgi jaoks kasvatatakse lilli kosmoses. Paradiisilinnulill, katleia, freesia, hüatsint, jaapani gladiool... Kui teile tundub, et mõni taim on pärit mõnelt kaugelt planeedilt, siis viige see julgelt tuttavale Kaalude tähtkujust. Tema teab kindlasti selle päritolu.

SKORPION – talle meeldib rohkem lilli kinkida kui saada. Vastavalt Druiidihoroskoobile on Skorpionide lilled – freesiad, orhideed ja pojengid. Arvatakse, et need lilled on tarmukad ja suure energeetikaga nagu nende peremehedki. Ja kui kaunid nad on!

AMBUR – nende jaoks on lillebuketi mõte ja vorm tähtsam igast eraldivõetud lillest. Ideaalne variant – ikebana. Ambur on võimeline hindama kõiki floristide nõkse, talle meeldivad taimedest ja esemetest, nii kuivatatud kui kunstlilledest tehtud harmoonilised kompositsioonid. Ning loomulikult pakend. Ärge mõelgegi Amburitele kinkida suvalisse pakendisse pakitud lillekimpu!

KALJUKITS – armastab suuri lilli. Ideaalne, kui te suudate kokku panna harmoonilise kimbu sellistest põlluservast leitud lilledest nagu: tulikas, lillhernes, kanarbik, põdrakanep ja metsmaasikas. Uhked ja suursugused taimed – ei ole tema kirg.

VEEVALAJA – asjatundlik lillede austaja. Ta võib nautida ühtainukest lillekest tärkamisest närbumiseni. Nii et ärge ajage koguseid taga. Ja ärge unustage maiustusi.

KALAD – ei talu lillede suremist. Sellepärast võite Kaladele kinkida mingisuguse potilille ja ta hoolitseb tema eest emalikult. Selleks võib olla isegi tavaline kaktus, kuid mitte mingil juhul lõikelill.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate