No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Sünnikuu ja sinu iseloom.

by - pühapäev, august 16, 2015


Teadlased ja statistikud on leidnud, et sünnikuu mõjutab oluliselt inimese iseloomu omaduste välja kujunemist. Speakingtree.in pani kokku vastavalt igale kuule sündinud inimeste läbivad tunnusjooned.
Näiteks juulis sündinud inimesed on positiivsed läbi elu, samas jaanuarilapsed on tõelised tegijad karjääris.

JAANUAR

Kangekaelne, ambitsioonikas ja tõsine. Armastab õpetada ja meeldib, kui teised õpetavad. Otsib teiste vigu ja nõrkusi. Meeldib kritiseerida. Töökas ja produktiivne. Tark, puhas ja hästi organiseeritud. Oskab teisi rõõmustada. Romantiline, kuid ei oska tundeid väljendada. Lojaalne lähedastele ja sõpradele. Äärmiselt tähelepanelik ja sotsiaalne inimene.

VEEBRUAR

Muutlik, intelligentne ja atraktiivne. Vaikne, häbelik ja tagasihoidlik. Armastab vabadust ning rahumeelne. Tundlik ja saab kergesti haiget. Unistab tihti. Ei oska emotsioone väljendada. Kogub mittevajalikke asju. Armastab meelelahutust ja vabat aega, võib rahaga olla pillav. Romantiline, kuid tema elus mängivad muud asjad rolli, kui armastus.

MÄRTS

Atraktiivne, kohati häbelik ning saladuslik. Väga aus ja konkreetne. Suuremeelne teiste vastu ning armastab rahu. Meeldib reisida ning tähelepanu. Võib olla äärmiselt kättemaksuhimuline. Kiirustab valides partnereid. Muutlike tujudega.

APRILL

Aktiivne, kiire otsustaja. Südamlik ja tugeva mentaliteediga. Armastab tähelepanu. Diplomaatiline. Lohutav, sõbralik ja teiste aitaja. Uhke ja kartmatu. Seikluslik. Emotsionaalne. Hea mäluga ning motiveeriv.

MAI

Kangekaelne, tahtejõuline ja äärmiselt motiveeritud. Ilus nii seest, kui väljast. Kindlate seisukohtadega. Mõistev. Tugevate emotsioonidega. Hea kujutlusvõimega. Töökas ning kohati pillav. Meeldib unistada.

JUUNI

Viisakas, aktiivne ja kahtleva meelega. Valiv. Temperamentne. Humoorikas. Jutukas. Mõtleb kaugemale. Harva näitab emotsioone, samas omab palju sõpru. Sõbralik ja seadusekuulekas. Unistaja ja muretu loomuga.

JUULI

Saladuslik, kohati tekitab raskusi mõistmisega. Vaikne, kuid põnev. Aus. Uhke. Emotsionaalselt temperamentne ja saab kergesti haiget. Andestab, kuid ei unusta. Ei meeldi absurdsed asjad. Hoolitsev ja armastav ning äärmiselt maine. Raskusi keskendumisega. Armastus on suurim prioriteet. Kodune.

AUGUST

Naljatlev, atraktiivne ja hooliv. Julge ja kartmatu. Tugev ja domineeriv. Egoistlik ja armukade. Vihastab kergesti. Tähelepanelik ning ettevaatlik. Mõtleb kiiresti ja on sõltumatu. Armastab juhtida ning olla juhitud. Unistava meelega. Kiirustav, kuid ustav. Armastav ja romantiline. Januneb komplimentide järele. Andekas enamus ettevõtmistes.

SEPTEMBER

Sundimatu, ettevaatlik ja organiseeritud. Kriitilise meelega ja kangekaelne. Vaikne, kuid vajadusel väga jutukas. Rahulik ja mõistev. Lojaalne, kuid mitte alati aus. Väga enesekindel. Heldete mõtete ja hea mäluga. Nutikas ja asjatundlik. Saladuslik. Väga valiv, eriti suhete osas.

OKTOOBER

Armastab vestelda ning tähelepanu. Ilus inimene nii seest, kui väljast. Sõbrad on tähtsaimad. Vihastab tihti. Saab kergelt haiget, kuid taastub ruttu. Kõhklev. Oskab asju ette näha. Kergesti mõjutatav. Emotsionaalne. Armastab reisida ja vaimseid kunste.

NOVEMBER

Selge ja puhta mõtlemisega. Saladuslik ja uudishimulik. Vähe jutukas, uhke ja helde. Ebakindel suhetes, kuid usaldusväärne ning aus. Ei oska kontrollida emotsioone. Ettarvamatu. Romantiline. Töökas. Vajab kiitust.

DETSEMBER

Lojaalne ja helde. Seksikas ning aktiivne. Kannatamatu ja kiirustav. Ambitsioonikas. Sõbralik ja hea suhtleja. Vajab tähelepanu. Usaldusväärne. Muutliku meelega, vihkab piiranguid. Hindab end väga kõrgelt.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate