No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Kortsud ja laigud paljastavad saladusi sinu keha tervise kohta

by - esmaspäev, oktoober 21, 2019



Meil kõigil on täppe, joone ja kortse näos. Ja mitte kõigile meist ei meeldi neid omada.Siit esitaks kohe ka küsimuse- Kas sa tead, mida ütlevad täpid, jooned ja kortsud sinu kohta rohkem kui su vanus? Nendega on umbes sama nagu teame,et silmavärv või nii mõndagi inimese iseloomu kohta öelda.
Meie täpid, jooned ja kortsud võivad paljastada väga imelisi asju meie tervise ja keha kohta.Näo kaardistamise eksperdid ühendavad näo ülejäänud kehaga.Märgid ja jooned meie silmades ja nahal, näitavad keha poolt saadetud märke meie tervise kohta. Näo markeerimine põhineb sajandite pikkustel teadmistel keha ühenduse ja loomuliku paranemise näol.

Tunneta oma tervist läbi joonte, täppide ja kortsude näol!

Sul pole isegi aimu kui palju su nägu sinu tervise kohta öelda võib.Aga sa võid õppida täppide, joonte ja kortsude kaudu palju oma terviseprobleemide kohta.

Kortsude tähendused.



1.Horisontaalsed jooned otsaesisel.

Neid jooni kutsutakse tihti mure joonteks ja selleks on ka kindel põhjus. Põhjuseks on suur stress.See on märk sellest, et peaksid lõõgastuma ja võtma pausi, et olla omaette või sõitma puhkusele. Need jooned on seotud sinu kõhuga. See on märk sellest, et sa sööd liiga palju rasvast, suhkrut ja sinu menüüsse ei kuulu piisavalt vedelikku. Võta sellega kiiresti midagi ette!


2. Kortsud paremal kulmul.

See on märk mõne sinu organi nõrgestumisest, eriti maksa.
Peaksid sööma rohkem teravilju, puuvilju, maiustusi ja rohelisi aedvilju.
Peaksid vähendama või üldse loobuma vürstikast toidust, soolast ja kohvist.Kui sul on maksaga tõsiseid probleeme, siis peaksid pöörduma arsti poole.

3. Vasakul kulmul kortsud.

See on umbes sama nagu parema kulmu joonega, see on seotud otseselt sinu põrnaga.
Kui see joon on kulmul jääv, siis viitab see sellele, et sul on põrn nõrgenenud. Peaksid otsima meditsiinilist abi.
Kasulik on see kui lisad natuke rohkem suhkrut oma toitudesse, kuid hoidu liialdamast.
Natuke kuivatatud või magusaid puuvilju peaksid olema perfektseks lahendused sinu põrna tugevdamisel.


4. Kortsud ninal.

Joon nina sillal tähendab tihti, et oled väga vastuvõtlik allergiatele.
See joon on ka seotud sinu libiidoga. Kui sul on nina silla korts, siis võib sul olla madalam sugutung kui tavaliselt.
Võib olla sa ei seksi piisavalt ( kuid siit jällegi küsimus, kui palju on üldse normaalne?)
Kindlasti tuleb sul kasuks midagi head oma armuelus korda saata.

5. Silmade nurkades kortsud/kanavarbad

Seda populaarset tüüpi kortsu nimetatakse ka "kanavarvasteks". Probleem on siin ainult siis, kui teie kortsud nendes piirkondades on eriti sügavad ja märgatavad. See võib viidata kiiresti progresseeruvatele nägemisprobleemidele . Tõenäoliselt peaksite harvemini oma telefoni vahtima, harvemini telerit vaatama või püüdma mitte liiga palju arvuti taga istuda.Lisaks on "vareste" jalad ühendatud mõne siseorganiga - mao, neerude ja maksaga . Võib-olla peate sundima ennast rohkem liikuma ja lõpuks tervisliku toitumise juurde minema ja rohkem trenni tegema.

6. Silmade all olevad ringid või kotid.

Me kõik näeme neid varahommikul peeglist, kui me ei saa piisavalt magada. Kuid kui näete neid iga päev, näitab see peaaegu kindlasti neerude nõrkust. Alustage rohkem puu- ja köögiviljade söömist ning proovige kogu päeva jooksul rohkem vedelikke juua. Eriti suured silmade all olevad kotid võivad osutada ka vereringesüsteemi probleemidele. Peate võitlema naha halva vereringe vastu! Jooga või massaažid on suurepärased. Kui tunnete, et sellest on saamas tõsine probleem, peate konsulteerima arstiga.
7. Pruunid laigud põskedel.

Kui põskedele ilmuvad heledad ja tumedat värvi laigud, siis see võib olla märk, et sinu seedesüsteemis võib olla probleeme.Peaksid oma toitumise üle vaatama.
Punetus, laigud ja teised värvimuutused sinu põskedel viitavad probleemidele kopsudega. Teiseks suitsetad sa peaaegu kindlasti.Meie kopsud on eluks vajalikud organid, nii, et soovitan alustada hingamisharjutustega. Kuid kui sul esineb hingamisprobleeme, siis soovitavalt pöördu arstide poole.


8. Akne ja ketendav nahk ninaotsas.

On hea teada, et see märk on seotud sinu vereringesüsteemi ja südamega. Teil on suurenenud vererõhuprobleemide tekkimise oht.Kui probleem on teiega pikka aega võib-olla on aeg pöörduda arsti poole. Teie südame tervis on ülimalt oluline. Kui su nina on punakas, siis soovitav vältida alkoholi, kohvi ja vürtsikaid toite.Peaksid tarbima rohkem tähtsaid rasvu „Tervislike” rasvhapeid sisaldavad avokaadod ja kalad.


9. Kortsud suunurkades.

Kui sul on vertikaalsed jooned mõlemal pool suul, siis tea, et need on seotud käärsoolega. On väga oluline, et selle osa eest oma kehas hoolt kannaksid. Harva keegi selle siseorgani peale mõtleb, kuid selle tervis mõjutab otseselt vanaduspõlves teie elukvaliteeti.
Õnneks on käärsoole taastamine ja vormis hoidmine üsna lihtne: peate sööma kiudainerikkaid toite ja tarbima piisavas koguses vitamiini D. Väike füüsiline aktiivsus, natuke rohkem vedelikku - ja kõik möödub!

10. Naeru kortsud.


Nendel joontel on kaks täiesti erinevat tähendust.
Esimene on see,et sa oled väga õnnelik inimene ja naerad palju, mis on muidugi väga hea sinu tervisele. Nii et peaksite neid kortse armastama!Teisest küljest, kui te naerate harva, kuid seal on kortsud, võib see viidata kõhunäärmega seotud probleemidele ja olla märk sellest, et organ on nõrgenenud. Et seda seisundit parandada, peaksid sööma kirsse, küüslauku, spinatit, viinamarju ja mustikaid.


11. Kortsud ülahuule kohal.

Kõigil inimestel pole isegi vanas eas huultel vertikaalseid kortse. Enamasti on jooned ülahuulel just suitsetajatel, kuid see ala on ka seotud põrnaga. Selleks, et parandada oma põrna seisundit, söö rohkem juurikalisi aedvilju näiteks porgandit ja naerist. Pikemas perspektiivis oleks mõistlik süüa väiksemates kogustes tihedamini.



12. Täpid huultel.

Nendele laikudele on mitu seletust. Esmaseks võiks pidada halba vereringet ja seda saab parandada jooga või füüsilise aktiivsusega.Teiseks põhjuseks on probleemid käärsoole ja maksaga.Soovitav on tarbida väga kiudaineterikkaid toite. Soovitavalt mine küsi arstilt nõu.



13. Topelt lõug.
Inimesed, kellel on kaelal kortsud ja longus nahk, on peaaegu kindlasti ülekaalulised . See on populaarne probleem, eriti meie ajal, kui me kõik sööme palju ja liigume vähe.
Sellesse piirkonda kuulub ka kilpnääre. Selleks, et parandada on kilpnäärme tervist, peaksid gluteeni oma menüüst eemaldama ja sööma rohkem tsinki sisaldavaid toite. Peaksite võtma tsinki tablettidena ja vähemalt ajutiselt loobuma leivast ja kõigist jahu toodetest.Samal ajal kui paraneb sinu kilpnääre, peaks kaduma ka sinu kaal.



14. Ring ümber silmaiirise


Kontrollige oma silmi.Kui märkate iirise kontuuril “rõngast”, siis tea, et on teil kõrge kolesteroolitase. Peaksid oma silmi laskma kontrollida. Kõrge kolesteroolitase võib olla märk tõsisest terviseprobleemist nagu südamehaigus või isegi infarkt. Selleks, et oma kolesteroolitaset madalana hoida peaksid sööma palju köögivilju ja hoiduma transrasvadest. Nende asemel söö pähkleid ja sojatooteid.

15. Silmapaistvad veenid külgedel

Silmapaistavad veenid võivad olla kõrge vererõhu sümptomiks. Ilmselt peate stressiga midagi ette võtma. Proovi vähendada stressi jalutades, tegeledes joogaga või võta puhkust. On ka palju teisi loomulike viise kuidas oma kõrget vererõhku alandada.
Samuti peaksite sööma rohkem banaane ja järk-järgult loobuma soolast. Niipea, kui rõhk hakkab vähenema, pole teie veenid pole enam nii märgatav.

16. Joon alahuule all
Paljudel inimestel on "kaheharuline" lõug. Kui sul asub joon täpselt lõua üleval ja almuse huule all, siis see näitab, et kogud endasse negatiivseid emotsioone. Negatiivsus võib teile tunduda mitte kahjulik, kuid tegelikult mõjub see pikas perspektiivis teie tervisele laastavalt. Oleks aeg loobuda vihast ja frustratsioonist, mis on sinu sisse kogunenud. Teie sees olev negatiivne maailm, peegeldab kõik teie näos!
  


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate