No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Test: valige pildil olev puu ja saate teada, millised on teie elu eesmärgid

by - pühapäev, oktoober 13, 2019


Puu 1

Kui valisite esimese puu, siis sellepärast, et olete tõsine inimene, kes oskab vastutust kanda.  Üldiselt teate, mida soovite. Olete üks neist inimestest, kes on võimeline suurteks tegudeks.
Probleem tekib siis, kui tunnete, et see, millega olete tegelikult on liiga riskantne.
Teil on plaan, teil on eesmärgid, te kujutate selgelt ette oma tulevikku. Kuid probleem on olemas, kõik raskused teie teel võivad teid negatiivselt mõjutada. Te ei pea kavandatud rada välja lülitama ja sagedamini otsima tuge sugulastelt ja tuttavatelt.

Puu 2

Kui valisite teise puu, siis see kirjeldab sind kui loovat inimest, kes on harjunud oma andeid looma ja püüdma neid arendada. Kuid teil on raske keskenduda ainult ühele asjale, olete tuulepea ja muudate sageli meelt. Teie suurim probleem on see, et see, mille vastu täna kirglikult suhtute, ei pruugi homme teid enam üldse huvitada.
Te peate tõsiselt mõtlema ja mõistma, mida te sellest elust tegelikult tahate. Kuid kuula ennast-
sügaval sisimas sa tead, mis sulle tegelikult meeldib. Püüdke alati leida aega, et pühenduda sellele, mis teile meeldib, mis annab teile vabaduse tunde.

Puu 3

Kui olete valinud kolmanda puu, siis sellepärast, et olete rahulik ja tagasihoidlik inimene, kes armastab nautida väikseid elurõõme. Kuid te pole harjunud vastutusega; raskused hirmutavad teid.
Üritad elada iga päev ja naudid igat kingitust, mis sulle elu annab ja see on ilus.
Kuid mingil hetkel peate otsustama, kuhu lähete, vastasel juhul teevad teised need teie eest ära.
Üritad kõigile aidata ja palun, kuid kõik see on ainult sinu kahjuks. Enesekindluse suurendamiseks lõpetage teiste arvamuste kuulamine. Keskenduge oma eesmärgile ja liikuge edasi.

Puu 4

Kui valite neljanda puu, siis viitab sellele, et olete väga lahke inimene. Kõigi abistamine on teie kutsumus. Mõelge rohkem enda peale ja hävitage libedad inimesed oma ümbert, sest nad saavad teie lahkust hõlpsalt ära kasutada. Kuid see paneb teid pidevalt mõtlema, mida kavatsete järgmisena teha, ja mõnikord olete selle tõttu kurnatud. Kas see on seda väärt?
Olete elus tõeliselt kirglik. Sa armastad elada täiel rinnal. Te ei soovi millestki ilma jääda: saate aru, et lõpuks on elu üks ja ainus ning loodud selleks, et saaksite sellest rõõmu tunda.
Peate leidma tasakaalu. See on tõsi, meil on ainult üks elu ja me peaksime sellest rõõmu tundma. Kuid enda eest hoolitsemine, aega mõtisklemiseks ja mediteerimiseks on ka selle ilusa elu üks osa!


Kui teile meie artikkel meeldis, jagage oma sõpradega huvitavat ja kasulikku teavet.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate