No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Krõmpsud kartulikrõpsud

by - teisipäev, aprill 14, 2020


Võta ca 500 gr kartuleid, need tuleb koorida ja pesta.

Seejärel viiluta kartulid, kuid mitte väga õhukes ära viilelõika, muidu lähevad kartulid ahjus kõrbema.Laotada kartuliviilud õliga pintseldatud küpsetuspaberiga kaetud pannile. Enne ahju panemist puista kartuliviiludele soola, või kartulimaitseainet. 
Küpseta kartuleid 185 kraadises ahjus ca pool kuni kolmveerand tundi – aeg sõltub sellest, kui paksud viilud on. 
Kartulid peaks küpsed olema, kui need muutuvad mõnusalt pruuniks ja krõbedaks. Serveeri hapukoore-ketšupikastmega.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate