Lihtne ja kiire pitsa taigna retsept
Pitsa taigen
- jahu 500 g
- näputäis soola
- suhkur 25 g
- vesi (sooja)275 ml
- 2 tl kuiva pärmi (4 gr)
- oliiviõli (või muu õli) 15 ml
Juhend:
- Pange pärm kaussi, lisage sool ja suhkur, valage juurde vesi ja õli ning sõeluge sinna juurde vähehaaval jahu ja sõtkuge taignaks. Sõtkuge tainast vähemalt 10 minutit, kuni tainas ei jää enam käte külge kleepuma. Jätke toatemperatuuril ca 30 minutiks seisma. Kui tainas on kerkinud, võite hakata pitsat valmistama. Selleks taignast saab 30 cm suuruse panni valmistamiseks või 40 cm suurema panni jaoks.
- See tainas erineb tavalisest pitsast, see on õrn, pehme ja võite seda ka kahes eri versioonis küpsetada, rullida õhukeseks või jäta paksuks, tehke nii nagu soovite või teile maitsab.
0 comments
Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.