No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Ilus kael ilma pingutusoperatsioonideta

by - teisipäev, märts 16, 2021



Iga naine tahab hea välja näha, tal on sobiv figuur, sihvakas keha, ilus nägu ilma lõualotita. Kuid kahjuks vanusega ei suuda kõik sellest pääseda. Isegi jõusaalides käimine ei suuda endist välimust tagasi tuua ning kirurgilised meetodid ei ole alati õigustatud ja võivad põhjustada ebasoovitavaid tagajärgi.

Kuid siin on 5 moodust, mis päästavad su ilusa kaela:

1. Igapäevane massaaž ja regulaarne treening. 
Proovige ütelda tähte "O" viie sekundi jooksul. Samal ajal on oluline tunda, kuidas suu lihased pingutuvad. Siis proovige täishäälikutega "A, I." 
Iga tähte tehke 10 korda. Pärast täishääliku harjutust on vaja teha massaaž: teha sõrmedega ringikujuline liikumine sõrmede otstega kaelast lõuani.


2. Banaanimask

Pressige banaani viljaliha püreeks, lisage juurde munavalge (1-2) ja teelusikatäis mett, segage põhjalikult. Kandke see segu ühtlaselt lõuale ja kaelale ning hoidke 15 minutit, seda maski tehke üks kuni kaks korda nädalas.

    3. Koorige kaela nahka
    Selleks sobivad erinevad vahendid, nii ostetud kui ka kodus tehtud. Keha koorimine see on see protseduur, mis võimaldab teil vabaneda surnud ja vanadest naharakkudest mis soodustab uute rakkude moodustumist.
    4. Jäämassaaž
    Pane kangale mõned jääkuubikud. Seejärel pange need õrnalt kaela tagaküljele, hoidke vähemalt seda peal vähemalt 10 minutit. Parima tulemuse annab, kui protseduuri korrata mitu korda nädalas, mis soodustab aktiivset vereringet, vähendab põletikku, noorendab nahka ja toniseerib kogu keha.

    5. Eeterlikud õlid: 
    Sidrun, lavendel, apelsin, roos ja paljud teised taimed ja tsitrusviljad võivad toita nahka vitamiinidega. Seda tüüpi hooldustooted on rikkad antioksüdantide poolest, mis aitavad kaitsta nahka, anda sellele tervisliku välimuse ja seega noorendada. Kuid tuleb meeles pidada, et eeterlikud õlid on väga rasvased ja seetõttu on neid raske absorbeerida. Kuivus ja vananemine taanduvad kohe, kui sa päeva jooksul määrid õli ühtlaselt kaelapiirkondadele väikeste tilkadena.


Loodame, et need näpunäited tõesti aitavad teid. Lõppude lõpuks ei ole tehnilised vahendid inimkehas veel piisavalt testitud ja kirurgi käed ei ole alati täpsed.

Hoolitse enda eest, ole õnnelik ja alati nooruslik!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate