No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

MEDITATSIOONI PIKKUSE ERINEV MÕJU TERVISELE

by - pühapäev, jaanuar 16, 2022

 

Meditatsiooni kohta öeldakse, et see on kui multivitamiin ajule ja seda on kasulik võtta iga päev.

Meditatsiooni kasu vaimsele tervisele

* Vähendab depressiooni ja stressi.
* Reguleerib sinu meeleolu- ja ärevushäireid.
* Regulaarne mediteerimine on sama efektiivne kui antidepressandid.
* Aitab vähendada paanikahäire sümptomeid.

MEDITATSIOONI MÕJUD VASTAVALT PIKKUSELE

🔅3 minutit - muudab elektromagnetvälja, vereringet ja vere tasakaalu. 🔅7 minutit – hakkavad nihkuma ajumustrid ja tugevdavad elektromagnetvälja – aurat.
🔅11 minutit – hakkab muutma organismi närvi- ja endokriinsüsteemi. 🔅22 minutit – lase kolmel meelel (negatiivsel, positiivsel ja neutraalsel) tasakaalu saada ja alustada koostööd. Alateadvus hakkab puhastuma. 🔅31 minutit - laseb näärmetel, hingamisel ja keskendumisel mõjutada keha rakke ja rütme. Endokriinsete näärmete sekretsioon on täielikult tasakaalus, samuti tšakrate (füüsiliste ja vaimsete keskuste ühenduspunktid) eeterlik energia. 🔅62 minutit - muuda aju hallollust. Stimuleerib aju otsmikusagaraid, hüpofüüsi ja käbinääret. Füüsilise keha, emotsioonide ja vaimse seisundi kaudu loote sideme endas oleva jumalikkusega. Alateadlik "varimeel" ja välised projektsioonid on integreeritud. 🔅2,5 tundi - need muudavad psüühikat vastavalt ümbritsevale magnetväljale nii, et alateadvus fikseeritakse universaalse meele mõjul uutes skeemides. Te loote oma psüühika uuesti. Need muutused püsivad kogu päeva ja kajastuvad positiivsetes muutustes meeleolus ja käitumises.

MEDITATSIOONI MÕJUD, SÕLTUVAD PRAKTIKAPÄEVADE ARVUST

🔅40 päeva - harjumusest vabanemine
🔅90 päeva – võimaldab omandada uusi harjumusi
🔅120 päeva – te saate muuta oma harjumusi
🔅1000 päeva – sa valdad seda meisterlikult
MEDITATSIOONI MÕJUD SÕLTUVALT MEDITEERIJATE ARVULE
Ükskõik milline meditatsioon, see on hämmastav harmoonia looduse ja universumiga, kuid kui su kõrval on veel inimesi, muutub sellise kollektiivse meditatsiooni mõju võimsamaks. "Inimesed, kes õpivad ühinema, astuvad kuldajastusse. Ja ühendusel on ka oma seaduspärasus:
🔅Kaks inimest tugevdavad teineteist 7 korda, kui inimesed on mõttekaaslased, on samal lainel ehk suunatud ühele eesmärgile. 🔅 3 inimest - 7 ruudus ehk 49 korda. 🔅Kui on 4 inimest - tugevdavad nad üksteist 343 korda! 🔅Seega, mida rohkem inimesi, seda väärtuslikum on, see mitmekordistab jõu mitmekordseks. Meeskond - see on suur jõud!”


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate