No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Numeroloogiline horoskoop aastaks 2023

by - pühapäev, jaanuar 29, 2023




Vaata järgi, mida toob uus aasta just sulle numeroloogilise ennustuse kohaselt?

Selleks et seda teada, tuleb leida kõigepealt oma isiklik number. Selleks, tuleb liita kokku oma sünnikuupäev ja sünnikuu. 
Näiteks: kui sa oled sündinud 31. august, pead tegema järgmise tehte: 3+1+8=12, seejärel 1+2 ja saadki teada, et sinu isiklik number on 3.


Number 1. Sinu 2023 aasta on täis tegemisi ja uusi algusi. On suurepärane aeg keskenduda iseendale ja uutele eesmärkidele. See aasta pead usalda oma sisetunnet ning mitte kartma vastu võtta uusi väljakutseid.

Number 2. See aasta on tuleb sinu isikliku arengu aasta! Võta plaaniks mõne kursuse läbimine või alusta uue treeninguga. Sellel aastal kasvata empaatit ja pead olema teiste vastu lahkem ja kannatlikum. Pea meeles, et kõik hea algab sinust enesest.

Number 3 Selle numbri omanik on aga peaaegu täielik number 2 vastand. Sinu sisemine arenguhüpe on praeguseks hetkeks möödas, nii et nüüd pead keskendu saavutatule. Ole õnnelik, saada endast välja häid võnkeid ja püüa anda endast kõik, et muuta maailm paremaks paigaks. Samuti tuleb ebaõnnestumisi sellel aastal ikka ette, aga sina ära anna alla!

Number 4. Sa pead see aasta keskenduma juba alustatu lõpuleviimisele. Võitle oma eesmärkide saavutamise nimel ja ära tagane. Kui sul on käsil mitmeid eri projekte, siis tegelegi kõigi nendega. See on kõik päris kurnavah, aga see kõik on seda väärt!

Number 5. Nüüd on aeg lüüa oma tiivad laiali ja lennelda. 2023 aastal on aeg leida oma vabadus ja viia läbi muudatused, mida sa vajad. Loobu vanast, leia uus. Ära karda uuendusi ega tundmatust.

Number 6. See on jällegi eelmise numbri vastand. Sul on see aasta kohustused ning nüüd on aeg neile eriliselt keskenduda. Hoolitsema peaksid ka oma pere, sõprade ja karjääri heaolu eest. Ära hoia tegemistest kõrvale, sest see, mida sa tegema pead, seda pead tegema.

Number 7. Kui sinu number on 7, on sellel aastal parim hetk tegeleda oma sisemaailmaga. Hea aeg iseenna leidmisel. Püüa enda ellu blokeerunud energia vabastada ja tekkinud monotoonsust leevendada. Soovitus: hakake tegelema jooga ja meditatsiooniga.

Number 8. See aasta on õige aeg tõsiselt oma tervis käsile võtta. Oled mõelnud kaalulangetamisele? Hakka pihta! Tahad olla paremas vormis? Alusta trenniga! Paku oma kehale tervislikku toitu ning tegele füüsilise tegevusega.

Number 9. Sinu jaoks on see 2023 taassünni aasta. Kui sa oled just kui mõnda elupeatükki toppama jäänud, ära jää seda lõpuni lugema, vaid pane see raamat kinni ja liigu edasi. On aeg leida kontakt iseendaga ja loodusega ning alustada täiesti uuelt lehelt.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate