No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Väeloomad näitavad inimese tugevaid külgi

by - pühapäev, märts 12, 2023





Väeloomadel oli paganlikes kultuurides tähtis roll. Väeloomi austati, sest nad sümboliseerivad inimese teadmisi ja oskusi. Väeloom näitab inimese tugevaid külgi ning annab teada, milliseid omadusi inimene endas arendama peaks.


HIRV

Hirve väeloomaga inimene on tavaliselt erakordselt tundlik. Ta märkab ka pisimaid muudatusi, nii ümbruses kui ka inimestes. Suhetes mõistab ka väljaütlemata asju. Maaelu meeldib talle alati rohkem, kui linnaelu. Armastavad ja osavõtlikud, head võrgutajad.
HIRV õpetab kaitsma oma tundlikku poolt. Õpetab lahendama töiseid ja koduseid probleeme nii, et enda hingelist poolt säästa. Kaitseb ja hoiab lapsi.


REBANE

Rebase väeloomaga inimesed on reeglina ööinimesed ja loomingulised just siis, kui teised magavad. Loomu poolest monogaam, ühe kaaslase inimene, kuid vajab palju aega, et olla üksi. Intelligentne, hea keskkonda sulanduja, kuid ka hea asjade maskeerija ja varjaja.
REBANE aitab liita mõtteid ja emotsioone, hoiab perekonda, harmoniseerib suhteid, hoiatab pettuse eest. Aitab rakendada oskusi inimsuhete ja töösuhete parandamiseks.


JÄNES

Jänese väeloomaga inimene on armastav ja viljakas, hea pereinimene. Kuid probleemi või mure korral muutub justkui halvatuks. Väeloomana aitab jänes teil jõuda arusaamisele, et hirm on vaid vaimne seisund. Usute maagiist ja haldjamaailma, teate kuufaase ja sel ajal kui te parasjagu hirmul pole, olete väga tegus inimene.
JÄNES aitab mõista, et elu on lühike, nautige seda täiel rinnal. Hoiab teid liigselt muretsemast, aitab vahetada elukutset, rahustab närve, aitab hirmutavatel mõtetel endast võitu saada.


KOER

Koera väeloomana omav inimene on tihti see, kelle juurde nõu ja abi saama tullakse, nii tööl, kui sõpruskonnas. Lojaalne ja kohusetundlik, kuid vahel liigselt sõltuv ja kaaslase vajadused on alati eespool enda omadest. Armastab sõpru ja perekonda. Ei armasta üksindust ja üldse üksiolekut.
KOER aitab õppida tingimusteta armastama, aitab luua teiste suhtes kindlaid piire. Aitab olla mängulisem ja mitte rutiinis nii kinni.

HUNT

Inimesed, kelle väeloomaks on hunt, armastavad oma perekonda ja sõpruskonda, kuid oskavad ideaalselt toime tulla ka üksi. Tihti unistavadki nad mõnda aega üksi elamisest. Soojad ja armastavad inimesed, kuid hindavad reegleid ja rituaale. Erakordselt intelligentsed ja vaimsed, tihti teejuhtideks ja rajaleidjateks teistele.
HUNT aitab olla heaks õpetajaks ja juhendajaks. Aitab leida tasakaalu, hoiab ebasobiva käitumise eest, aitab piire seada. Aitab kaitsata juba loodut, võimaldab õppida kõigest ja kõigist. Õpetab elu kergemalt võtma.

TIIGER

Inimesed, kelle väeloom on tiiger, on julged, kuid seiklushimulised. Tihti juhipositsioonil, kuid harva hea ülemus, kuna on äkilised ja impulsiivsed. Riskialdis ja vahel ka kergesti ärrituv. Oskavad olla head kuulajad ja nõuandjad. Loovad küll pere, aga armastavad elada vallalise elu.
TIIGER hoiab hirmutunde eest. Aitab võtta äris ja armastuses rohkem riske. Õpetab teistega rohkem arvestama.

LÕVI

Lõvi väeloomaga inimesed on tõelised pereinimesed, südamlikud ja leplikud. Head lapsevanemad. Rahulikud ja tasakaalukd, kuid esineb juhuseid, kus nad oskavad teha väga kõva ja kurja häält. Ohuolukorras väga tugevad vastased. Väga selge mõistuse ja hea keskendumisvõimega.
LÕVI aitab end kehtestada ja jõudu koguda. Õpetab ei ütlema. Aitab jääda ka vihasena väga rahulikuks. Suurendab oskust võimu ja energiat kasutada.

PANTER

Panter tuleb väeloomaks enamasti inimesele, kelle probleemid on tõsised, enamasti seotud minevikuga. Sõltuvushäired, probleemid seadusesilmaga, tugeva negatiivse alatooniga peresidemed, purunenud abielu. Olenemata süngest minevikust, aitab panter oma väge rakendada ja edasi minna, toimub justkui uuestisünd, vaimne ärkamine.
PANTER aitab üle saada probleemidest ja leida oma tõeline jõud. Õpetab mitte kartma tundmatut. Aitab valuliku minevikuga silmitsi seista. Annab hingejõudu ja toimib kaitsjana.


ELEVANT

Elevandi väeloomaga inimene on perekeskne ja sõbralik, kui soovib et teda austatakse ja imetletakse. Võimas seksuaalsus võib kaasa tuua palju sekeldusi. Väga hea tajuga, ka lõhnatajuga. Muretseb palju laste ja vanade inimeste eest.
ELEVANT hoiab perekonda, kaitseb ärialaste takistuste eest, Aitab üle saada traumaatilistest kogemustest. On abimees mõne uue projekti alustamisel.


LAMMAS

Lamba väeloomaga inimene on erakordselt kannatlik. Praktiline ja distsiplineeritud. Väga hea huumorimeelega, tihti edukas ka sõnalisel tasandil. Armastab perekonda ja on võimeline end nende heaks ohverdama. Oskab rõõmu tunda lihtsate asjade üle. Armastab tähtpäevi. Mõistab hinge rännakut hauataguses elus.
LAMMAS aitab väljendada oma õnne ja rõõmu, aitab lõpetada asjata muretsemist. Õpetab tundma rõõmu igapäevastest naudingutest. Õpetab vastu võtma teiste abi. Õpetab andestama oma vaenlastele.


MÄGER

Mägra väeloomaga inimene huvitub alternatiivmeditsiinist, taimedest, nendest tehtud ravimitest. Suure töötahtega, väga head õpetlased. Saladusi on tema eest võimatu peita. Suure vaimse jõu ja energiaga.
MÄGER aitab vabaneda hirmudest, mis seotud töömuredega. Õpetab keskenduma ja lisa püsivust. Aitab ennast paremini väljendada ja edasi anda oma teadmisi.


SIIL

Siili väeloomaga inimene on positiivne ja võidab reeglina ruttu teiste poolehoiu. Oskab jääda ka stressirikastes olukordades rahulikuks.Väldib konflikte ja hindab vaimseid väärtusi. Viimasele piirile aetuna võib põhjustada suure tüli.
SIIL aitab kaitsta "sisemist last", hoiab rünnakute eest. Õpetab taastuma ebaõnnestunud suhtest. Aitab end kaitsta ka keerulistes olukordades, et vältida närvi minemist.


HOBUNE

Hobuse väeloomaga inimene on ümbritseva suhtes erakordselt tundlik. Hindab harmoonilisi suhteid, kuid ei soovi kunagi olla juhirollis. Kui tema pereliikmed omavahel läbi ei saa, siis alati pöördutakse asja lahendamiseks tema poole. Suurimaks hirmuks on saada hüljatud. Raskusi on inimeste usaldamisega, ent kui see on toimunud, siis võimeline endast kõik andma.
HOBUNE aitab saada üle hirmudest seoses inimestega. Võimendab tõhusamat töötamist ja tööprojektide õnnestumist. Kaitseb tundlikku meelt. Aitab olla hea diplomaat. Tervendab emotsionaalseid traumasid ja reetmist.


LEHM

Lehma väeloomaga inimene on soe, hoolitsev ja sõbralik- välja arvatud siis, kui ta on vihane. Materiaalsed mugavused on talle väga tähtsad. Enamasti on tal hubane kodu ja ta on hea kokk. Suudab elada õnnelikku abielu. Muretseb tihti keskkonna pärast.
LEHM aitab kaitsta loodud hüvesid ja perekonda. Soosib keskkonnaprojektide käimalükkamist. Aitab otsuste tegemisel. Kaitseb veel sündimata elu.


SIGA

Sea väeloomaga inimene on väga intelligentne, armastav ja väga iseseisev. Armastab lapsi, sobib emaks suurele perele. Oskab olla ka tulihingeline. Hea lõhnatajuga. Armastab väga nautimist ja head toitu. Tuntud ka oskuse poolest tulevikku ennustada.
SIGA aitab kaitsata vara, aitab leida kuldse tee pereelu ja karjääri vahel. Õpetab raha pärast mitte muretsema. Vabastab süümepiinadest.


PESUKARU

Pesukaru väeloomaga inimene on tihti osavate kätega, olgu siis keevitaja, puutöötleja või klaverimängija. Kaitseb tihti vanureid ja nõrgemaid, kogub heategevuseks raha. Reeglina pole tal ka endal millestki puudus.
PESUKARU Aitab hoida pettuste eest. Kaitseb heldeid inimesi. Aitab märgata võimalusi ja neid ära kasutada. Õpetab kohanema.


ORAV

Orava väeloomaga inimene kogub ideid, kuid ka raha aja asju. Hea planeerija, kes tihti ei suuda alustatut lõpule viia või viib selle lõpule väga vaevaliselt ja ennast distsiplineerides. Kuigi alati valmis ootamatusteks, on orava väeloomaga inimene päris suur toriseja ja viriseja. Tema ebakindel käitumine võib isegi teistele närvidele käia. Tasakaalu leidnuna lõbus, energiline ja lahke.
ORAV aitab hoida sissetulekud ja väljaminekud tasakaalus. Aitab taastada närve. Õpetab hoidma energiat ja distsiplineerib alustatut lõpule viima.


KILPKONN

Kilpkonna väeloomaga inimene on reeglina vana hing, kelle tarkust hinnatakse. Rahulik, tugev natuur, kindel ja usaldusväärne.Märkab kõike, mis tema ümber toimub.
KILPKONN õpetab ennast teiste probleemidesse mitte sisse mässima. Kaitseb füüsiliste ja psüühiliste rünnakute eest. Aitab kohaneda ka sellega, mis kontrollile ei allu.


ÄMBLIK

Ämblik antakse väeloomaks enamasti inimesele, kes töötab reklaami ja moe alal, teatris, kodulehe disainerina või on muul moel sellise loometööga seotud. Huvitab elu tõeline mõte. Suhted võivad tulla ja minna, aga reeglina see inimene end ei seo. Vihasena ründab kui välk, vastast laastades.
ÄMBLIK aitab tegeleda negatiivsete olukordadega. Aitab kogeda reaalsust ja eluenergiat. Õpetab looma oma ideedele rajanevat elu.


MADU

Madu antakse väeloomaks inimesele, kes ei karda takistavatest ideedest ja suhetest loobuda. Oskus muuta negatiivsed kogemused spirituaalseteks õppetundideks. Hea tunnetusmeelega ja tajub lähenevat ohtu. Hea vaimne õpetaja.
MADU kaitseb vaimseid praktikaid ja katsetusi. Õpetab eemaldama elust kõik ebavajalik. Aitab vaimseid tarkusi juurde hankida.


ROTT

Roti väeloomaga inimene on veetlev, nutikas ja leidlik. Olles parasjagu tujutu või närviline, oskab selle energia rakendada töötegemiseks. Nutikas ärimees ja oskab ka raha teha. Pereelu on väga tähtis ja vastaspoolele paistab silma.
ROTT soodustab uusi alguseid. kaitseb negatiivsuse eest. Aitab äriplaane teha ja rahaaasju paigutada. Aitab saada võitu hullusest raha järele.


HIIR

Hiir on väeloomaks inimesele, kellel on suurepärased organiseerimisvõimed, oskab märgata pisimaidki detaile. Pöörab tähelepanu sellele, mis silmaga nähtav ja üldplaan võib jääda unarusse. Sügav usk ülimatesse jõududesse.
HIIR aitab vähendada muretsemist pisiasjade üle. Kaitseb ärilepinguid. Soosib vaimset keskendumist.


AHV

Ahvi väeloomaga inimene on tark ja sotsiaalne, ta on ettearvamatu ja tema seltsis pole kunagi igav. Tööl kiire ja taiplik, leides parima lahenduse. Sõprade ja pereliikmetega armastav,. Aitab hädasolijaid. Armastab teisi vahel ärritada.
AHV õpetab olema vähem tõsine ja rohkem mängulisem. Kaitseb kõike seda, mida olete juba loonud. Aitab läheneda sõprade muredele uute lahendustega.


KONN

Konn antakse väeloomaks inimesele, kes kohaneb kergesti muutustega. Seal, kus teised kõhklevad ja mõtlevad, paneb konn juba kiirelt liikuma. Sõpradele ja töökaaslastele võib tunduda kauge ja eemalolev, kuid alati positiivne. Äärmiselt vastuvõtlik teiste tunnetele.
KONN aitab kohaneda muutustega. Aitab muuta kõike seda, mis enda juures ei meeldi. Õpetab negatiivseid emotsioone lahti laskma.


DELFIIN

Delfiini väeloomaga inimene omab tihti psüühilisi võimeid ja oskab loomadega suhelda. Reeglina väga suurte energiavarudega inimene. Hea nõustaja ja terapeut. Hea suhtleja, kuid püsisuhtes väga raske püsida.
DELFIIN õpetab armastama täisväärtuslikku elu. Aitab luua head suhtlemisoskust. Õpetab armastama tingimusteta.


KOTKAS

Selle väelooma saab inimene, kes on pidevas seoses kõrgemate jõududega. Tihti autoriteetne ja tema vaimset nõustamist vajatakse. Üüratu tarkus ja võime näha nähtamatut. Väga kannatlik, selge mõtlemisega.
KOTKAS tõeline valvaja. Annab võitlusjõudu. Aitab olukordi selgelt hinnata.


VARES

Varese väeloomaga inimene on harva tagasihoidlik. Reeglina võtab ta igal pool esimesena sõna. Oskab endast hoopis teise mulje jätta. Terav vaist, kindel sõprusringkond.
VARES aitab leevendada üksildust ja leida uusi sõpru. Kaitseb ja tagab turvalisuse. Tervendab läbi loomingulisuse.


ÖÖKULL

Öökulli väeloomaga inimene on eraklik ja ei soovi teistele oma mõtteid avaldada. Hea inimeste läbinägemisvõimega, vahel lausa veidrate iseloomujoontega. Mõistab ka seda, mis jäetakse välja ütlemata.
ÖÖKULL aitab rakendada oma andeid teiste aitamiseks. Tugev kaitsja nii kodus kui tööl. Õpetab emotsionaalsetest raskustes jagu saama.


KASS

Kassi väeloomaga inimesed on harva teiste jaoks neutraalsed. Neid kas armastatakse või vihatakse, vahepealset varianti enamasti pole. Väga loomingulised inimesed, nii käelises kui sõnalises mõttes. Oluline osa loomingust valmib öötundidel. Esmapilgul eemalolevad ja tõrjuvad, tunduvad isegi kinnised, kuid lähemalt tutvudes väga meeldivad inimesed. Sõprade suhtes äärmiselt valivad, kuigi omavad suurt tutvusringkonda. Julged võitlejad, kes ei karda välja astuda ka teiste eest. Suurte vaimsete teadmistega, enamasti omavad ka kokkupuudet mõne vaimse praktikaga.
KASS aitab vabaneda tööpingetest, näha lahendusi seal, kus esmapilgul neid ei paista. Puhastab energiavälja, aitab lõdvestuda.



You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate