No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Lõhnahoroskoop kõigile tähemärgile

by - laupäev, aprill 08, 2023

 



Inimese lõhnavalik sõltub peamiselt meeleolust ja individuaalsest maitsest. On ka teada, et lõhnad, mida inimene kannab, mõjutavad suurel määral ka tuju.
Parfüümihoroskoop annab nõu, milline lõhnapudel endale järgmiseks korraks soetada.


JÄÄR (21. märts – 20. aprill) 

Jäär on tegutsejatüüp. Sellel tähemärgil on tugev, elurõõmus iseloom. Jäärad armastavad seiklusi ja on alati valmis tegutsema. Neile sobivad lõhnad, kus on segatud lilled ja tsitruselised.
Tsitrus ergutab meeli ja toob veel rohkem välja Jäärade seiklushimu.
 Jäärade tee edule kulgeb koos lõhnaga Happy Clinique, see aroom aitab koguda mõtteid ja vaimujõudu, töö saab tehtud kiiresti ja hõlpsasti!
Jäär-naised on väga haavatavad, varjates seda oma sisemuses sügaval hingepõhjas. Lõhnaõli valikul sobib neile eelkõige lõhn varjatud südamenoodiga, ta ei avane kohe, kuid on kompositsiooni keskmes, tuues esile Jäärade tundliku iseloomu. Selle tähemärgi naised on vahetud ja suhtlusaltid, kaunid ja arukad, taktitundelised ja väga romantilised. Nad elavad kirglikult, armastavad klassikalist parfüümi tugevalt väljendunud aroomiga. Teravad lõhnad aktiviseerivad neid, teevad visamaks ja tähelepanelikumaks. Puidulõhnalised noodid parandavad enestunnet ja innustavad heategevusele. Jääradele avaldab muljet kingitus kirsipunases pakendis.


SÕNN (21. aprill – 20. mai)

Sõnnile sobivad ideaalselt kõik lõhnad, mis baseeruvad roosil, hästi passivad ka parfüümid, mille alatoon on kannike. Sõnn on maamärk – seega tasub aeg-ajalt kiigata ka lõhnu, kus on tuntavad vürtsikad ja puidused lõhnanoodid. Rafineeritud maitsega sõnnidest hoovav sensuaalsus sobib suurepäraselt luksuslike ja kaunite asjadega.
Selle tähemärgi jaoks on esikohal rahulikkus ja harmoonia, nii sisemine kui välimine. Sõnn ei armasta muuta oma harjumusi.Parfüümi valivad Sõnnid "hingele", kompositsiooni keerukus ja disaineri kõlav nimi ei mängi siin mingit rolli, sellepärast võib nende valik tihtilugu tunduda ümbruskonnale ootamatu. Sõnni jaoks kõige sobivam parfüüm sisaldab magusat lillelõhnanooti, bergamoti värsket aroomi. See lõhn stimuleerib nende esteetilisust ja kalduvust laiskusele. Tuuleiil metsasambla aroomiga aitab neil kergemini kohaneda kõikvõimalike muutuste ja uuendustega, tehes nad ettevõtlikuks ja aktiivseks. Sõnni rõõmustab suur pudel lõhnaõli erepunases või ererohelises pakendis.


KAKSIKUD (21. mai – 21. juuni)

Kaksikute iseloom on muutlik, seetõttu võivad nad eelistada nii ühe lille lõhna (roos, kuslapuu, kannike, lavendel, sirel) kui ka parfüüme, mis sisaldavad puiduseid, vürtsikaid ja samblaseid noote. Need lõhnad toovad välja Kaksiku vaimuka ja mitmekülgse isiksuse esile.
Kaksikud on intellektuaalsed ja kütkestavad ning tõmbavad inimesi lausa magnetina ligi. Terav mõistus ning kiire reaktsioon on põhjustatud ülitundlikust meelelaadist, mis ajuti tungib esile romantikaihaluse ja kiindumusvajadusena.
Seda tähemärki iseloomustab teravmeelsus, uudishimu ja püsimatus.Nad on rüblikud, keda on vallanud tegutsemisiha. Kõige ettearvamatum tähemärk, kelle käitumine on arusaamatu lähikondsetele. Nad on väga enesekindlad inimesed, kes omavad palju andeid ja oskusi, mis lihtsalt vaimustab sõpru ja sugulasi. Lõhna südamenoodid peavad olema täpselt piiritletud ja mõistetavad. Vürtside ja värske roheluse aroomid võivad stabiliseerida nende närvisüsteemi. Kinkige neile ekstravagantne ja samal ajal vallatu helekollast või taevasinist värvi pudelike - sellega valmistate Kaksikutele suure naudingu.


VÄHK (22. juuni – 22. juuli)
 
Vähk on tundlik ja uje, mis suunavad ta otsima tasakaalu ja harmooniat. Neile sobivad kõige paremini ühe lille parfüümid (roos, kannike, liilia, kuslapuu, valge sirel) – need lõhnanoodid viivad Vähi romantilisse meeleolusse. Vähi kirgliku ja lustilise meele toovad kõige paremini välja parfüümid, mis sisaldavad gardeeniat ja jasmiini.
Haavatav, emotsionaalne ja muljetavaldav, kergesti solvuv. Igaks päevaks võib valida erineva lõhna, nagu tujugi võib olla iga päev erinev. Näiteks, esmaspäev – vaimuerksust ja optimismi süstib Chanel Allure, kolmapäev - Christian Dior Dolce Vita aitab tööl keskenduda ja kontsentreeruda, reede - Davidoff Good Life tõstab tuju enne puhkepäevi ja lisab energiat õhtuks! Vähk – on veemärk, sellepärast puhkab ta kõige paremini mere ääres, kus saab energialaengu. Värske merelõhn ja salapärane kaktuseõite aroom inspireerib Vähi loomingulist hinge. Tema lemmiklõhn – suvine lille-puuvilja aroom. Jasmiin annab Vähile jõudu. Parim kingitus – selleks on ümar lõhnaõlipudel tumekollases pakendis. Sageli meeldib neile ka valge värv, valguse ja puhtuse sümbol.


LÕVI (23. juuli – 23. august) 

Lõvi on loomult liider ja romantik. Tema ekstravertne käitumine kallutab teda ka silmatorkavate lõhnade poole. Lõvile meeldivad puuviljased ja tsitruselised lõhnad. Need panevad Lõvi-naisi end võimsana tundma. Vürtsikad lõhnad toovad välja Lõvide sensuaalsuse ja tõmbavad neile tähelepanu – just seda, mida nad kõige rohkem vajavad.
Kirgas, elurõõmus, sõbralik, aktiivne, temperamentne, mõnikord natuke kangekaelne, kuid heasüdamlik tähemärk. Kõige sagedamini saavad juhtideks selles tähtkujus sündinud inimesed. Lõvi tähemärk on väga tundeline ja kirglik, sellepärast tuleb parfüümi valikul arvestada mõningate iseärasustega.  Nartsissi värske lõhn innustab teda ja peletab sünged mõtted. Puulõhnalised noodid arendavad eneskindlust ja suurendavad eneseväärikust. Lõvi ei suuda vastu panna fantaasiaküllaselt kujundatud pakendile, mis on kollane, roheline või kullakarva.


NEITSI (24. august – 23. september)

Neitsi on sõltumatu ja praktiline nad eelistavad värskeid ja kergeid lõhnu, millel on lilleline alatoon. Aeg ajalt võiks Neitsi aga katsetada ka parfüüme, kuhu on kokku segatud lille- ja puiduaroome – see annab Neitsile juurde sensuaalsust ja elevust.
Parfüümide valimisse suhtub Neitsi nõudlikult. Tugevad lillelõhnad ja eksootilised aroomid võivad häälestada romantilisele lainele, kui ainult reaalsustaju ei saavuta ülekaalu. Neitsile meeldivad rangete geomeetriliste vormidega lõhnaõlipudelid. Neile võib tugevat mõju avaldada sinine või roheline pakend. Selle tähemärgi naised on väga mõistatuslikud olendid. Reeglina on Neitsid parfüümi valikul eriti nõudlikud.


KAALUD (24. september – 23. oktoober) 

Kaalud on positiivsed ja rõõmsameelsed kaasasündinud suhtlemisoskusega isiksused. Kaalud armastavad üldiselt lillelõhnu, kuid tasuks olla avatud ka muskusele ja muudele idamaistele lõhnadele. Just õrn idamaine parfüüm toob kõige paremini välja Kaalude loomuliku sarmi ja elegantsi ning lisab juurde grammikese müstikatki.
Kaalude iseloom on väga leebe, pidev tasakaalu otsimine soodustab annete arengut sellistes valdkondades nagu poeesia, kunst, laulmine, näitlejameisterlikkus jmt. Magusad lõhnad muudavad nad eneskindlamaks. Soojad tubakalõhnad annavad neile enesusku ja otsusekindlust. Kaaludele meeldib, kui kingite talle korrapärase kujuga ümardatud servadega lõhnaõlipudeli, mis on pakitud sinirohelisesse pakendisse. 


SKORPION (24. oktoober – 22. november) 

Skorpioni heade omaduste rivisse kuuluvad läbinägelikkus, tahtejõud, terav intuitsioon.
Skorpioni tähemärgi esindajad on enda (ja sageli ka teiste arvates) väga seksuaalsed ja armastavad tõenäoliselt just seetõttu peadpööritavaid ning sensuaalseid lõhnu. Idamaine ja vürtsikas parfüüm on Skorpionile alati õige valik!
Emotsionaalne, armuküllane märk. Selle tähemärgi esindajad on töökad ja punktuaalsed. Nad armastavad nartsissi peent aroomi. Tsitruseliste aroomid stimuleerivad nende hingejõudu. Vaniliini aroom parandab närvilise Skorpioni tuju, mahendades tema hingelisi konflikte ja tehes ta ligipääsetavamaks. 
Skorpion tõmbab ümbritsevaid magnetina ligi. Muljet avaldab asümmeetriline lõhnaõlipudel tumesinises, tumepunases või tumerohelises pakendis.


AMBUR (23. november – 21. detsember)

Ambur on distsiplineeritud, aus, heatahtlik, helde ja humoorikas, kuid südmeasjades impulsiivne ja mõtlematu. Seiklejahingega Ambur armastab väljas viibida, matkata ja reisida. 
Seepärast sobivad neile kõige paremini rohelised ja puuviljased lõhnad. Hästi passivad ka parfüümid, mis on soojad, sügavalt sensuaalsed, puidused ja tugevalt lillelõhnalised.
Amburil on esinduslik välimus, on elegantne ja auahne. Tema sujuvad liigutused, rahulik kõne, väljendavad suurt sisemist harmooniat. Gerberate bukett paneb Amburi südame võpatama, aga lavendli, tsitruseliste ja sambla aroom mõjuvad talle nagu "eluvesi". Talle meeldib väga ebatraditsioonilise kujuga kuninglik-sinise või tulipunase värviga lõhnaõlipudelike.


KALJUKITS (22. detsember – 20. jaanuar) 

Kaljukits on olemuselt rahulik, kohati koguni passiivne, kuid ettenägelikkus ja mure tuleviku suhtes panevad ta tegutsema. Kaljukitsed on väga tõsise meelega. Nad on ambitsioonikad, stabiilsed ja tahavad jõuda elus tippu. 
Puidused ja samblased lõhnad sobivad neile hästi, nagu ka karged ja puhtad parfüümid.
Leebe ja visa, teda saadab alati edu, on väga praktiline. Kaljukitsesid eristab eriline organiseeritus ja vastupidavus.Kinkige neile lille-puuvilja aktsendiga kirbelt-värske parfüüm massiivses lõhnaõlipudelis, tumedas pakendis, näiteks antratsiidi, tumesinist või tumerohelist värvi.


VEEVALAJA (21. jaanuar – 20. veebruar) 

Veevalajale on omane meeleolude muutlikkus, mis võib viia nii aktiivse huvini elu vastu kui ka depressioonini. Liiga heas tujus tekitab veidraid olukordi, innukas vaim tundub mõneti pealetükkivusena. Veevalajad on väga tundlikud ja solvuvad kergesti.
Veevalajad on loomingulised, iseseisvad ja originaalsed, seepärast meeldivad neile ka ebaharilikud parfüümid, mis tekitavad teistes uudishimu. Veevalajate olemusega passivad kõige paremini lõhnaõlid, mis sisaldavad apelsiniõit, jasmiini, ilang-ilangi ja sandlipuud.
Ta on pidevas kõige uue, parema ja huvitavama otsingus. Soovitatav pakend Veevalaja kingitusele – lillakas-punane või külm-sinine ja ilmtingimata hõbedase varjundiga.


KALAD (21. veebruar – 20. märts) 

Kalad koondavad oma sundimatu käitumisega enda ümber inimesed, kes naudivad vaba suhtlemist. 
Kalad on õrnad, sügavalt romantilised ja neile meeldib unistada. Proovi parfüüme, mis sisaldavad lillelisi noote (ilang-ilang, jasmiin, pojeng ja gardeenia) ja ka pisut vürtsikust. Need lõhnad toovad Kalade poeetilise hinge suurepäraselt välja!
Mõistatuslikkus ja romantilisus on Kalade juures kõige märgatavamad. Kalad on kergesti haavatavad, võivad tihti tujust ära minna, siiski on neil suurem kalduvus rõõmuks ja lõbuks, kui ümberringi on kõigil hea ja mõnus olla.
 Rasked sambla ja ambra palsamiaroomid äratavad kalades õrnuse ja fantaasia. Kalasid võib rõõmustada õrna, pastelses pakendis, ebatavalise kujuga lõhnaõlipudeliga.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate