No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Puhasta veresooni- erinevad looduslikud retseptid

by - pühapäev, september 17, 2023

 


Siin on mitu suurepärast retsepti, mis aitab puhastada ajuveresoonkonda. Soe soovitus on immuunsust tugevdada ja juua tervise parandamiseks just nende retseptide alusel tehtud jookidega. Võib nimetada palju haigusi, milledest lahti saada aitavad lihtsad männiokkad. Neeru haigused, südame – veresoonkonna haigused, nägemisnärvi atroofia, krambid – need kõik on männile jõukohased.

Tänu sellele retseptile muutuvad teie veresooned elastseteks, kaob pearinglus ja müra kõrvadest, paraneb ainevahetus, organism puhastub: jahvatage 100gr. Kummelit, naistepuna, käokulda, kasepungad. 1spl. seda segu valage üle keeva veega (0,5l), laske 20 min. seista, kurnake. Õhtul enne magama minekut valage pool leotise kogusest klaasi, lisage 1tl mett ja pipetiga 1 tilk loorberi õli( seda müüakse apteekides 15gr pakendites) ja jooge enne magama jäämist. Peale seda ei tohi midagi juua ega süüa. Hommikul soojendage järele jäänud segu veevannil, mitte mingil juhul ärge keeme laske, lisage jällegi 1tl. mett ja 1tilk loorberi õli ja jooge 20min. enne hommikusööki. Nii tehke iga päev kuni lõpeb loorberiõli pudelikese sisu. Positiivne tulemus tuleb kindlasti, kuid mitte kohe, umbes 1 – 1,5 kuu pärast. Kui õli müüakse teistsuguses pakendis siis tuleb retsepti korrigeerida. 


 Ajuveresoonkonna taastamise retsept männiokaste ja kibuvitsaga.

 Segada 5spl. männiokkaid, 2spl jahvatatud kibuvitsamarju, 2spl. sibulakoori. Klaasile toorainele valada 1l vett, viia see keemiseni. Lasta jahtuda terve öö, keerates sell millegi sooja sisse ja tarvitada vee asemel alates 0,5 l – 1l päevas. Päeva normi võib vähehaaval suurendada. Juua on seda üsna meeldiv. Mitte mingisugust ebameeldivat tunnet. Võib valmistada ka ilma sibulakooreta ( kuid see on kasulik neile kel neerud haiged). Kui teete ilma sibulakoorteta siis teiste koostisainete kogused jäävad samaks. Männiokastest võin pisut rääkida. Praegu on hea võimalus nende korjamiseks, minge metsa maanteest ikka kaugemale. Kodus vaadake kõik üle ja jätke vastavalt retseptile vajalik kogus, ülejäänud võib panna kotikesse ja asetada rõdule. Okkaid on isegi parem kääridega peenestada. Insuldi korral tuleb lisaks leotisele võtta 2 sidrunit päevas, pool sidrunit korraga. Koorige sidrun, kergelt peenestada, valada üle kuuseokka leotisega ja lonks haaval juua. Soovitavalt juua tund enne söömist või tund peale sööki. Sidruneid kasutada 2 nädalat, raskete juhtumite korral pikendada aega 3 nädalani. Seejärel 2 – 3 nädalat pausi ja korrake uuesti. Tõstes immuunsust, puhastades veresooni, paranes märgatavalt üldine seisukord.

Ajuveresoonkonna puhastamine kreeka pähklite, mandariini ja rosinate abil. 

Seda tuleb teha süstemaatiliselt pikka aega. Igal hommikul tuleb süüa 1 mandariin, näpuotsaga rosinaid ja 3 kreeka pähklit. Just sellises järjekorras. Segada ei tohi. Süüa just sellises koguses. Peale seda ei tohi midagi süüa ega juua 20 minutit. Siis võib juua klaasi jahedat vett ning süüa hommikust. Parim on , kui sööte niimoodi mitte vähem kui 3 kuud. Võib isegi pool aastat. Maitsev, kasulik, kuid peab tegema süsteemselt.

Ajuveresoonkonna puhastamine küüslaugu abil. 

Võtke üks küüslaugu pea, laske läbi pressi, valage üle ühe klaasitäie rafineerimata päevalilleõliga. Pange see külmiku alumisele riiulile. Järgmisel päeval tehke nii: pigistage ühest sidrunist välja mahl. Tarvitada tuleb seda nii: 1tl.sidrunimahla segage 1tl. küüslaugu seguga. Võtta 30min. enne sööki 3 korda päevas. Tsükli pikkus – 1 – 3 kuud. Siis teha paus ja korrake seda kuuri.

„ Elu eliksiir“. 

Võtke võrdsetes kogustes mett, oliiviõli ja sidrunimahla (1:1:1). kõik omavahel segada ja võtta hommikul tühja kõhuga 30minutit enne sööki 1tl. Puhastab veresooni suurepäraselt, kõrvaldab peavalu ja parandab organismi üldist seisundit.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate