No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Erinevaid suhkru kasutamise viise.

by - kolmapäev, mai 15, 2013





Suhkur on sõltuvust tekitav aine, mis põhjustab maailmas üha suuremaid terviseprobleeme, kirjutab ajakiri Naised. Tavalist suhkrut saad kasutada ka muul moel kui söömiseks.
Hoiab lilled värskena
Lisa vaasi kolm teelusikatäit suhkrut ja kaks supilusikatäit valget äädikat ning su lilled püsivad kauem värsked. Suhkur on hea toitaine, äädikas peatab aga bakterite tekke.
Leevendab suupõletust
Vürtsikast või tulisest toidust tekkinud kipituse leevendamiseks pista suhu veidi suhkrut. Sa ei pea seda allagi neelama.
Vabastab muruplekkidest
Kui riidele satub muruplekk, siis proovi suhkrust ja veest valmistatud pastat. Kanna see plekile, lase tunnike seista ja pese rõivast nagu tavaliselt.
Koorib keha
Sega suhkur õliga (nt mandli- või oliiviõliga), lisa soovi korral lõhna parandamiseks mõnd eeterlikku õli. Hõõru nahale ja loputa duši all  - vabaned surnud naharakkudest ja nahk jääb pehmeks. Võid lisada segule ka üleküpsenud purustatud banaani.
Puhastab käed
Väga rasvaste või määrdunud käte pesuks mõnikord seebist ja veest ei piisa. Lisa seebistele kätele ka suhkrut või sega võrdsetes osades oliiviõli ja suhkrut ning hõõru sellega käsi. Seejärel loputa käed vee all puhtaks.
Hoiab küpsetisi värskena
Kui säilitad kooke jt küpsetisi õhukindlas karbis koos suhkrutükkidega, püsivad need kauem värsked.

Kui sul on veel mingeid häid nippe, kuidas saab suhkrut veel kasutada, anna teada.

Allikas naine24.ee

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate