No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Viis tavatut viisi küüslaugu kasutamiseks.

by - reede, mai 31, 2013



Aastatuhandeid on kasvatatud küüslauku nii toiduks, ravivahendiks kui ka vampiiride peletamiseks. Seekord aga räägime ebatavalistest küüslaugu kasutamise viisidest. 
1. Küüslauk aitab akne vastu.

Kui sa oled väsinud teepuuõliga tupsutamisest või kalliste kreemide kasutamisest, siis proovi küüslauku. Küüslauk on antibakteriaalne ja verd puhastav taim. Küüslaugu lisamine oma menüüsse annab enamasti väga hea tulemuse. Otse näonahale küüslaugu määrimine on küll tõhus, aga seda tuleb teha ettevaatlikult. Puhas küüslaugumahl võib tekitada  kergele põletusele sarnanevaid nähtusid.

2. Küüslauk kaitseb putukate vastu.
Öösel võib voodi lähedusse asetada mõned küüslauguküüned. Parema tulemuse nimel võib küüslaugu ka lahti lõigata. Putukaid peletab ka nahale määritud küüslauk. Kõige tõhusama tulemuse annab siiski küüslaugurikas menüü. Arvatakse, et ebausk nagu aitaks küüslauk vampiiride vastu, tuleneb just tõsiasjast, et putukad ei armasta küüslauku. Selle arvamuse loogikat võib võtta huumoriga - kui aitab pinisejate vastu, küll siis aitab ka vampiiride vastu (ühed tüütud mõlemad).

3. Küüslauk kaitseb teie aeda.

Moodsad taimekaitsemürgid on keskkonnale sageli ohtlikud. Küüslaugu abil saab teha vägagi tõhusa kaitsevahendi. Peenestada 3 küüslauguküünt ja 1 sibul, lisada 2 klaasi vett. Lisada 2 teelusikatäit punast pipart. Lasta seista 24 tundi, kurnata. Enne kasutamist lahjendada veega vahekorras 1:2,5. Kasutada lehetäide ja lestade tõrjeks. Küüslauku ning pipart võib segada ka seebiveega ning kasutada edukalt taimede kaitsmisel.

4. Küüslauk toimib kui haavarohi.

Kui teil on väiksemat sorti värske haav ja te kardate, et see võib minna mädanema, siis võite proovida abivahendina küüslauku.  Küüslauk on tuntud oma baktereid hävitavate omaduste poolest. Kõige lihtsam on küüslauguküüs katki lõigata ja haava ümbrust sellega määrida.

5. Küüslauk on iidne armurohi.

Judaismi pärimuste kogu (Talmud) soovitab küüslaugu söömist enne sabatit ja enne armuvahekorda oma abikaasaga. Vanad kreeklased nimetasid küüslauku haisvaks roosiks ja rõhutasid tema tähtsust meeste mehisuse säilitajana. Hindud seevastu hoiavad tänaseni teadlikult küüslaugust eemale, kui soovivad tegeleda kõrgemate vaimsete teemadega. Kui soovite armuelu parandada tasub veidi küüslauku oma menüüsse lisada. Vahetuslt enne kohtamist küüslauguga liialdada ei maksa, muidu jääb armuelu üldse ära.


Allikas - Alkeemia.ee

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate