neljapäev, 30. mai 2013

Pannkoogi Napoleon.



 See maitsev tort ahju ei ole vaja!

Koostis:
4 spl. jahu
4 spl. tärklis
1 muna
300 ml piima
250 ml vett
šokolaad-50 grammi
kakao-3 spl.
suhkrut ja soola maitse järgi
1 spl. taimeõli


Kreemi jaoks
0.5 l piima

50gr. suhkrut
Vaniljet noaotsaga
40 gr.maisi või kartuli tärklist.

Ettevalmistus:


Sega kõik koostisained põhjalikult, lisada sulatatud šokolaad. Küpseta 2-3 minutit mõlemalt poolt ülepanni pannkooke.
  Kreemi jaoks-

400 ml piima aetakse keema. Eraldi sega omavahel suhkur ja maisitärklis, aeglaselt valatakse juurde 100 ml külma piima ja segatakse hoolikalt kuni ühtlase massi saamiseni. Nüüd valatakse  sinna juurde ühtlase peene joana kuum piim. Madalal kuumusel pane saadud segu kastrulisse keema, pidevalt segades kuni kreem pakseneb.
 Peale seda hakka pannkookide vahele panema kiht kihilt kreemi ja puista pealmisele kihile kakaod, ning aseta tunniks külma.
Väga lihtne ja maitsev kook.

 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.