No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

2019 Kollase Maasea aasta horoskoop- lühike ja konkreetne

by - neljapäev, detsember 27, 2018



2019.a – Maa kollase Yin Sea aasta algab on viimaseks "surnud looma" aastaks. Järgneb esimene ja tugevaim aasta, metall Roti aasta. Algab uus 60 aastane tsükkel kuid sinna tuleb läbi nõrga, viimase aasta ka jõuda!
Lihtsalt leidke oma sünniaasta ja võtke vastu oma maagiline ennustus kollase (kuldse) 2019. sea aastaks.



Ahv

Aasta alguses oodake oma olulisele/tähenduslikule küsimuse edu, lahendust ja kordaminekut. Aga lähemale suvele, olge ettevaatlik ja ärge lobisege liiga palju, et keegi pahatahtlik inimene ei saaks seda kasutada teie vastu.


Kukk

See ei ole parim aasta riskeerimiseks. Parem oleks oma praegust positsiooni tugevdada. Ootamatult tuleb abi teie jaoks ebameeldivalt inimeselt.


Koer

Aasta patroon valis teid oma lemmikuks. Finantssektor on teile väga hea. Kuid isiklikes suhetes on parem proovida leida kompromisse.


Siga

See on sinu aasta, mis tähendab, et kõik läheb korda e. edeneb. Teie heldus meelitab ligi raha, armastust ja õnne. Jaga ja te saate kõik tagasi, aga kolmekordselt.


Rott

See on sinu jaoks majanduskasvu aasta. Muutuse aasta ja väga suure kiirusega. Lõdvestuge ja ärge muretsege mitte millegipärast. Kõik läheb suurepäraselt.


Härg

See on teile õppimise aasta. Õpid kõigilt, kellega kokku juhtute. Midagi olulist leiab teid ise üles.


Tiiger

Paljud lahkarvamused lahendatakse käesoleval aastal teie kasuks. Väga hea aasta karjääri jaoks. Paljudele tiigritele pakutakse uut positsiooni. Teie jaoks on see võimaluste aasta, siiski sõltub see ainult sellest kuidas sa olukordi käsitled.


Küülik (kass)

Kuulake seda, mida ütleb teile teie sisemine hääl ja oled õigel teel. "Kuldne" siga toetab teid ja kaitseb, kõige tähtsam- ära lubada endale negatiivseid mõtteid ja hoiakuid.


Draakon

Järgige oma kaasasündinud tarkust ning ärge hävitage seda, mis teile on kallis. See aasta ei ole just kõige kergem. Kuid selle aasta raskuste läbimisel saad siiski korraliku tasu.


Madu

Teie jaoks on 2019. aasta mingite sünduste algus. Te teate ise täpselt mis see on. Alustage puhtalt lehelt ja ilma süümepiinadeta.


Hobune

Teile tekib konkurents ja kadedus. Ole "must hobune" ja ärge näidake oma kaarte kuni viimase hetkeni ja kõik pöördub teie kasuks.


Lammas

Teie jaoks on 2019. aasta erinevate kohtumiste aasta. Õnn ja muudatused tulevad koos nendega.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate