No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Roomlaste „vedel kuld“

by - teisipäev, detsember 11, 2018



Roomlased nimetasid seda tervendavaks „ vedelaks kullaks“, mis vabastab südame- ja veresoonkonna haigustest, maksa- ja sapipõie haigustest!

Kui te ärkate hommikul väsinuna ilma energiata, et midagi teha, siis on meil olemas selle jaoks retsept!
See on segu kahest koostisainest, mis on teil tõenäoliselt kodus olemas. See segu aitab puhastada veresooni ja viib sooltest, maksast ja sapipõiest välja toksiinid.

Kõik mida teil selleks vaja teha on kui segada need omavahel ja juua!

Saadud segu vabastab teid kahjulikest toksiinidest, mis vähendavad energiat ja kutsuvad esile väsimuse. Vahetult pärast selle raviga alustamist tunnete te ärksana ja suurepärases meeleolus kohe peale ärkamist. Seda ravimit on kasutatud inimeste poolt iidsetest aegadest saati, paljude terviseprobleemide ravimiseks. See annab tervislikke rasvu, is kaitsevad meid halva kolesteriini eest ja samuti on suurepärane vahend organismi toksiinidest puhastamiseks. Iidsed kreeklsed ja roomlased nimetasid seda „vedelaks kullaks“ ja hindasid selle võimsaid raviomadusi. See sisaldab palju kasulikke toiteaineid, vitamiine, mineraale ja antioksüdante. Kõige olulisemad toiteained on - C - vitamiin, B - vitamiinid, kaalium, magneesium, bioflavonoidid, samuti E - vitamiin ja omega - 3.

Oliivõli ja sidrunit vib kasutada eraldi tervise kui ilu jaoks. Aga kui need ühendada võivad need teha seda, mida need ei suuda eraldi teha. Eriti tähtis on kasutada kõrgekvaliteedilist külmpressi oliivõli. Ainult selles õlis säilivad kõik selle toite ja kasulikud ained.

Ravimiretsept kõikidele terviseprobleemidele:

1 - 2 tl värsket sidrunimahla
1 spl. Oliivõli

Segage mõlemad koostisained ja jooge. Samuti võite sellesse lisada erinevaid maitseaineid, taimi, vürtse ja kasutada salatite lisandina.

Eriti hästi sobib see vahend jaärgmiste haiguste puhul:
  1. KÕHUKINNISUS - oliivõli ja sidrunimahla kooslus loob teie soolestikule ideaalse määrdeaine, mis kindlustab regulaarse väljaheite. Samuti eemaldab see sooltest paksendid, mis võivad kutsuda esile põletiku või isegi käärsoolevähi. 
  2. SÜDAME-VERESOONKONNA HAIGUSED - oliivõli on täis tervislikke rasvhappeid, mis on eriti olulised kogu organismi jaoks, eriti südame ja veresoonete jaoks. Rasvhapped kidlustavad terve vereringluse, eemaldavad kolesteriini lademed. Tulemusena vähendavad põletikku veresoontes. 
  3. LIIGESEVALU - nii oliivõlil kui ka sidrunimahlal on võimsad põletikuvastased omadused. Tulemusena regulaarse igapäevase tarbimisega tühja kõhu peale hakkab valu liigestes järk järgult vähenema. On isegi teada seda, et see vahend on inimesi artriidist vabastanud, kui traditsioonilised ravimid ei toiminud. 
  4. MAKSA JA SAPIPÕIE TEGEVUSE PARANDAMINE - selle segu regulaarne tarbimine hommikul tühja kõhu peale, annetab sapikivide moodustumist ja kasvu. Sellel pole positiivne mõju mitte ainult maksast toksiinide eemaldamisele vaid soodustab sapi moodustamist. Samuti võite proovida seda äaraproovitud iidset ravimit ka haiguste ennetamise profülaktikaks. Me garanteerime te ei kahetse seda.
Samuti võite proovida seda äaraproovitud iidset ravimit ka haiguste ennetamise profülaktikaks. Me garanteerime te ei kahetse seda.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate