No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

2019 sea aasta täpne horoskoop igale tähemärgile

by - laupäev, detsember 22, 2018



Rahuarmastava sea aasta trügib jõuliselt troonile 05 veebruaril 2019 aastal ja see saab kõige soodsamaks selleks, et teha kokkuvõtteid: lõpuks sa kustutad oma elust need, kes vedasid sind allapoole ja teed rahu nendega kellest puudust tundsid. Peale selle on see aasta uute hobide, ideede ja mõtete teokstegemiseks ja heasüdamlik kollane ruigam toob endaga kaasa palju head!

2019 sea aasta peaks olema särav, täis aktiivset ja avatud soovi elada, luua ja nautida elu kõigis selle valdkondades. Paljud meist lakkavad mõtlemast homsest päevast ning hakkavad hindama seda mida neil sel hetkel on.

2019 aasta saab olema kõige õnnelikum tähtkujudele, kes on veeelemendiga: vähk, skorpion, kalad. Samuti fortuuna lemmikuteks on sõnn, lõvi, veevalaja. Praktikas hakkab taevane kaitsevalitsus välja nägema nagu kõige ja kõikide soovide sealhulgas ka armastatute täitumine. Ja juskui universum ise hakkaks selle jaoks tööle. Asjolud 2019 aastal loetletud märkide jaoks kujunevad selliselt, et kuigi nad ei soovi aga võidavad, kuid end lõdvaks lasta ei tasu, kuna fortuuna armastav tugevaid ja sihikindlaid.

Mida ennustab 2019 aasta meile kõigile, sellest räägivad tähed.

2019 aasta horoskoop


JÄÄR (21.03 - 20.04)

Kuumadel poistel on suuresti vedanud, kuna kogu 2019 aasta maa siga mõjutab neid kasulikult. Veebruaris sea tulekuga tuleb unustada lõbustused - jäärad hakkavad vaimustusega sõlmima tehinguid ja omandavad tegevuses uusi võimalusi. Võimalik, et mitte kõik ei hakka sujuvalt minema, kuid se aastal tunduvad sündmused erksate, huvitavate ja perspektiivikatena teatud elu valdkondades. Kuigi raskused ikka tekivad siis jäärad suudavad raskustega toime tulla ja saavad ka totust perelt ja sõpradelt.

Aasta esimene pool saab jääradel olema pööranguline - saatuslikud kohtumised, tähtsad inimesed ja otsused, karjääri tõus, samuti on võimalik, ka elukoha vahetus. See kõik toimub esimesel perioodil 2019 aasta veebruarist juulini, jäära tähtkuju esindavad tüdrukud on võluvad, täis jõudu ja energiat.

2019 aasta veebruaris - märtsis vaatavad jäärad üle oma suhtumise teistesse ja sellega muudavad oma elu paremuse poole. Sel ajal on parem loobuda lühiajalistest romaanidest ja kergemeelsetest sidemetest. Kui sinu plaanides ja sinu kaaslase kavatsustes pole Mendelsoni marssi, siis on äärmiselt tähtis olla ettevaatlik.

2019 aasta mais - juunis tehate alustada oma äritegevust, ärge kartke sekunditki - kuhjake rahatähti, enne kui teised ärkavad. Õnn on sinu poolel, tuleb hetk ära kasutada.

Sea aasta teine pool kingib jääradele kõrgendatud elurütmi, tähemärkide esindjad püüavad jõuda kõike ja kõikjale, et mitte käest lasta kauaoodatud võimalust. Seda kangekalsust saadab edu.

SÕNN (21.04 - 20.05)

Võttes arvesse fakti, et kogu 2019 aasta möödub maa elmendi egiidi all, sõnnidele antakse võimalus võtta elult kõik mida nad soovivad. Nad saavad edumaa professionaalses ja ärihuvide valdkonnas. Mis puudutab lõbu, siis isegi 2019 aastal laisklemine on nende kasuks.

2019 aasta horoskoop kingib sõnnidele edu ja õnne mitte ainult uute alguste osas, vaid ka pikaajalistes projektides, inspiratsioon tabab neid uue jõuga. Ideid tuleb sõna otseses mõttes iga päev ning sõnnid oskavad õigeaegselt oma mõtteid korrastada ja püstitatud eesmärgid, mis on kunagi peas ringlenud teostada reaalsuses. Kuigi mõtteid on palju, pole kõigile antud võimalust teoks saada nii nagu algselt planeeritud, ent see on just see juhus, kui tähed teavad paremini, kõik juhtub veel paremini, kui sõnnid olid ette kujutanud.

2019 aasta kevade lõpuks - suve alguseks saavad paljud sõnnid lastevanemateks. mured suurenevad ja tunded muutuvad ülevoolavaks. 2019 aasta horoskoop sõnnile soovitab häälestada end tõsisele lainele, võib julgelt sammuda perekonnaseisuametisse isegi siis, kui enne olid selle suhtes mõned kõhklused. Armunud sõnne on perekonnaseisuametis palju. Nagu oleksid kõik omavahel kokku leppinud, et abielluvad maa sea aastal. Ja õigesti teevad, on tulnud aeg kahtlused kaotada ja alluda tunnetele, kuigi ei tohiks unustada ka ratsionaalsust. Jah, just see ja see on see mida sõnnid ise ka mäletavad, nad ei oska mitte ainult teenida ja osta vaid oskavad ka kõrvale panna.

Juba 2019 aasta novembriks on sõnn kogunud märkimisväärse summa, mille eest võib ilma probleemideta osta auto, maja või isegi isikliku lennuki. Talveks lubab 2019 aasta horoskoop sõnnile mitte väga pikka, kuid üsna huvitavat komandeeringut teise linna või isegi maale.

Astroloogi nõuanded ja ennustus 2019 aastaks: kui sõnn on üksik, siis kohtab ta oma teist poolt, aga kui on juba leidnud ja juba kaua aega suhtes, siis on aeg võta vastu otsus pere loomiseks, aga juba pereinimesest sõnn võiv arvestada lapse sünniga. 2019 aasta on sõnnide jaoks - võimaluste aeg ja tahte vabaduse aeg.

KAKSIKUD (21.05 - 20.06)

2019 aastal premeeritakse kaksikuid nende kerge iseloomu pärast. Kaksikute asetsemine õhumärkide kolmikus (kaksikud, kaalud, veevalaja) 2019 aastal on selline, et taevases sfääris võtavad nad koha niinimetatud muteeritud ristis (ambur, kaksikud, kalad ja neitsi). Muteeritud tähendab liikuv, paindlik, muutlik. 2019 aasta olukord ei ole vastuolus tähemärgi iseloomuga. Ükskõik milliste ootamatute löökide puhul ei kaota kaksikud oma kindlust. Lisaks tunnevad nad end nagu öeldakse oma õige koha peal. Lihtsalt mööduvad takistusest ja lähevad edasi, kui midagi ei lähe nii nagu vaja.

2019 aasta veebruaris on õhumärkide inimesed pisut jäigad, kuna siga lubab nii edu äris kui õnne ja armastust ning isegi rahalist edu, kuid kõik need kingid saavad vaid töökad, teadlikud ja vastutustundlikud inimesed. Muretseda pole kasikutel vaja - juba kevadel lahendavad nad kõik eelmise aasta probleemid ja asuvad uusi plaane realiseerima.

Märtsis - aprillis ootab kasikuid huvitavad ja ahvatlevad ettepanekud, elu hakkab keema - nii tööl kui kodus. Kaksikud tunnevad vajadust loomingulise tegevuse järgi, muidugi, siga ju armastab ebatavalisi inimesi ja toetab kõiges Merkuuri alluvaid.

2019 aasta suvi möödub hästi ja lõbusalt. Juuli kingib kaksikutele esimesed äritegevuse viljad, võib nüüd pisut lõõgastuda ja veidikeseks puhkusele minna. Muideks, üsna suur on tõenäosus, et just puhkusel olles tutvuvad kasikud inimestega, kes võivad saada nende partneriteks või on kasuks äris. Vabad kasikud toovad endaga kaasa peadpööritava romaani, millest tõenäoliselt areneb midagi suuremat.. Ah ja loobuge ekstreemsetest spordialadest - vigastuste risk on suur.

Sügisel kingib siga kaksikutele reisipaketid eksootilistesse maadesse, need on teid juba oodanud. Tuleb suurepärane aasta.

VÄHK (21.06 - 22.07)

2019 aasta horoskoop ennustab vähkidele tähtsaid ja paljutõotavaid kohtumsi. Tuleb öelda, et vähk tundis end koera aastal nii õnnelikuna ja kindlustatuna, et kollase sea aasta tulekuga ta kergelt kaotab valvsust ja satub segadusse. Kuid eriti muretseda pole vaja. 2019 aasta horoskoop soovitab vähile olla rohkem optimistlik, siis läheb kõik õiges suunas.

2019 aasta kevadel ja suvel olete te täis uusi ideid - loomingulisi ja ebastandartseid. Riski! Tulemuste saavutamiseks tuleks end sisemiselt häälestada, kuulates samaaegselt oma sisemise hääle soovitusi.

Kollase sea aastal rahaga probleeme ei ole - protsendid tõusevad, tehingud õnnestuvad, töö keeb. Maa siga soovitab vähkidel rahalisi vahendeid kõrvale panna, las olla, kuid selle juures ütleb ta, et ennast ei tohi hellitamisest ilma jätta.

2019 aasta septembri lõpuks väsib vähk suhtlemisest, sulgub enesesse ja vähendab suuresti kontakti ümbritsevatega isegi lähedastega. Edu kutsealal saavutavad just need tähemärgi esindajad, kelle töötulemus sõltub ainult neist endist, kuna meeskonnas töötamine on väga raske. Isiklikus elus on samuti võimalikud konfliktid peres.

2019 aasta november - detsember kingib vähkidele reaalse võimaluse kohata oma hingesugulast. muide, on täiesti võimalik, et perekonnaga vähid tunnevad ebareaalset füüsilist tõmmet oma kaaslase poole, kellega nad on juba pikka aega suhtes. Kirg tuleb taas ja leek lahvatab uue jõuga.

Astroloogi nõuanne: Ärge kulutage aega nendele inimestele, kes toovad teie ellu negatiivsust. võimalikud on probleeid seedetraktiga ja liigse kehakaalu tõusuga. Püüdke õigesti toituda ja kasvõi pisut tegeleda spordiga. Üldiselt ennustab sea aasta vähile palju uusi tutvusi, need võivad areneda tugevaks sõpruseks või pikaajaliseks romaaniks, kuigi ainult siis kui seda tahavad tähemärgi esindajad.

LÕVI (23.07 - 22.08)

Rahaliselt edukas aasta paljudele lõvidele. Aasta esimesel poolel on lõvi pidevalt tähelepanukeskmes, ning tema teened tööpõllul saavad lõpuks hinnatud ja ta saab ametikõrgendust.

Juba 2019 aasta märtsis saavad tule olevused kollektiivi lemmikuteks ja ülemus seab lõvisid eeskujuks.

Astroloogi soovitus: Jagage jõude ja ärge üle pingutage. mõelge sellest mida on vaja just teile ja ärge kiirustage teiste probleeme lahendama ( tõesti, kaua võib?!). Jagades ennast töö ja pere vahel võib teie tervist kahjustada. Pea seda meeles, hoia need tasakaalus.

2019 aasta kevad kingib teile palju uusi muljeid ja hobisid. Sa tutvud uute ja huvitavate inimestega, nemad omakorda tutvustavad teid järjekordse põneva tegevusega - see võib olla kunst, esoteerika või miski muu. Teie uus harrastud päästab sind võimalikust lootusetust kurbusest ja saab isegi tuluallikaks.

2019 aasta suvel on üksikutel lõvidel suur võimalus leida oma tõelist armastust. Muide, tunded on nii tugevad, et toovad tõsiseid muutusi: kolimine uude linna või maale, töökoha vahetuse, lahkumise perekonnast jne. Perekondlikel lõvidel on oodata pereliikmete suurenemist või lihtsalt tuline kirelõõm, mis kestab 2019 aasta lõpuni. Juulis tõmbab lõvisid seiklused aga augustis mõtlevad nad tõsiselt kolimisele.

Sügisel muutuvad lõvid nukraks ja asi pole mitte ainult ilmas. Trve aasta jooksul kogunenud mitte ainult positiivne ja negatiivne, hakkab see lammutama tähemärgi esindajaid, kui need õigel ajal ei võta end kokku ja ei luba enestele teenitud puhkust... Puhkus kõigest ja kõikidest.

NEITSI (23.08 - 23.09)

2019 aastal on neitsid omas elemendis, nad tunnevad jõudude juurdevoolu ja samuti paljutõotavate perspektiivsete suundumuste tekkimist, seepärast möödub aasta kergelt ja sundimatult, Merkuuri mõju all. See imeline hetk, kui on võimalik muuta elukäiku lihtsalt panustades jõude eesmärkide saavutamiseks. Neitsid on vedajate nimekirjas ja veebruari lõpuks tähistavad nad edu.

Neitsi tähemärk kuulub maamärgi kolmikusse. Ja see pole veel kõik. Aasta perenaise isiklik elment - vesi. Ehk polegi enam harmoonilisemat elementide kombinatsiooni, seega on peamine aasta olemus teile soodne. Neitsite jaoks saab see aasta olema vigade parandamiseks ja kokkuvõtete tegemiseks. Nüüd on tulnud aega saagi koristamiseks. Ja lõikate täpselt seda mida külvasite.

Aasta hotoskoop ennustab, et 2019 aasta suvi on teie jaoks ettearvamatu. Te loodate "vaikselt ja rahulikult aega veeta", kuid see pole nii... Üldiselt saate ise kõik teada, kuid ärge üllatuge, kui äkitselt (umbes hetkega), otsustate kolida teise riiki, minna mehele, lahutada või muretseda laps. Peamine, ärge muretsege, lõpuks läheb kõik hästi, mitte teisiti. Kuna olete sea lemmik, kes on 2019 aasta perenaine , tähendab, et kõik saab olema suurepärane.

2019 aasta kevadel muutuvad suhted teistega veel paremaks - täielik vääritimõistmise puudumine, võimalik, et üksik neitsi alustab romaani, võimalik, et isegi tööl. Tõenäoliselt lõppeb see suhe abiellumisega. Ja see pole nali, nende jaoks, kes on vabad, ennustavad spetsialistid palju huvitavat, eriti põnevaid sündmusi, rõõmu toovate tugevate suhete loomist. Rõõmustavad huvitavad kohtumised, millega kaasnevad põnevad hetked.

Astroloogi nõuanne: vältike alajahtumist ( just talvisel ajal) ja teisi liigseid koormusi organismile, need võivad muutuda teie kehas kroonilisteks haigusteks. Te ju ei taha seda?

2019 aasta novembris saavad neitsid huvitava pakkumise juhtkonnalt või äripartneritelt. Kaalu hoolikalt "poolt" ja "vastu" argumente, viige võimelus miinimumini, et midagi võib minna plaanitust teisiti.

KAALUD (24.09 - 23.10)

2019 seaastal saavad kaalud palju huvitavaid pakkumisi, mille tulemusena leiavad nad end peadpööritavates seiklustes. Tulevad tõsised muutused.

Veebruaris suudate te lõpuks vabaneda hävitavatest sidemetest ja parandate sidemeid nende inimestega kes toovad teile mugavust ja rahulolu. Kaaludel tekiv soov midagi uut õppida või siis muuta oma hobi sissetulekuallikaks. Mõned kaalud otsustavd töökohta muuta või isegi omandad uut eriala ( äkitselt). Igaühte, kes järgib oma inspiratsiooni, ooteb edu - olukord on nende kasuks.

Astroloogide nõuanne: selle perioodi eesmärgid pevad olema piisvalt auahned, pange need oma jõu ja võimaluste piiridesse. Ära riski ega looda asjaolude õnnelikele kokkusattumustele. Teie võitluse tulemus sõltub eranditult teie töökusest ja kainest mõistusest. Parem on jääda kindlaks muidu kukud reaalsusest välja. Tee seda, mida pead möödapääsmatult vajalikuks, sest ainult tugev kindlus oma jõududesse lubab ümbritsevat kontrollida. teie seatud eesmärgid saavad realiseeritud.

2019 aasta kevad on täidetud erakordsete sündmustega teie isiklikus elus. Vallutamine, liikumine, lõbutsemine, puhkamine... Kaalud leiavad aja lõõgastumiseks alati ja kõikjal. Ümbritsevad isegi kadestavad neid. Selle juures, vaatamata oskusele magada isegi tööajal osakavad kaalud tööalaselt mägesid liigutada, nad ilmutavad ennast nagu tõelised loojad, millega saavutavad veel suurema a

ustuse nii kolleegide kui ka lähedaste seas. Sellised ideed ja "avastused" ei kingi neile mitte ainult teiste tunnustust vaid ka head raha.

Juulis on seoses suure innustusega oma uue hobi suhtes võimalikud konfliktid peres, seepärast ärge unustage oma lähedasi. Ülideselt on tervislik seisund rõõmustav - ei ole oodata mingeis tõsiseid probleeme tervisega. Suhetes võta initsiatiiv oma tugevatesse kätesse, sii saab elu uued värvid. Tõsisteks suheteks sobivad just suvekuud kevadel võid nautida vabadust.

2019 aasta sügisel on võimalikud kasulikud kontaktid ja kasulike sidemete loomine, tõenäoline on uus kogemus ja ametialane kasv. Kui selle taustal ei suurene materiaalne sissetulek, siis leiad kergusega täiendavad lisaallikd raha hankimiseks.

SKORPION (24.10 - 21.11)

2019 aasta skorpionile räägib sellest, et planeedid tõmbavad selle tähemärgi esindajaid edu poole.

Tüdrukud kes esindavad seda tähemärki on edasi liikunud, ja juba kevade alguses alustavad nad soovide ning unistuste täitmist. Looduse poolet kaasa antud kavalus aitab neil konkurentide poolt seatud lõksudest mööda minna aga intuitsiooni ja tööarmastusega skorpinid suudavad saavutada edu kõikides elulistes valdkondades.

2019 aasta aprillis tunnevad skorpionid uskumatut jõu ja energia juurdevoolu, nad on nii inspireeritud, et nad tavad luua uusi projekte ja võtta vastu tähtsaid otsuseid ning teha seda kõike selleks, et nemad ja nende lähedased oleksid õnnelikud.

Nii, et juba 2019 aasta suvel näevad skorpioni tähemärki esindavad tüdrukud oma töö vilju - suhted, milles nad on, muutuvad veelgi õrnemaks, armunute vahel koroonib teineteisemõismine, austus ja harmoonia, samal ajal tärkab uskumatu kirg uue jõuga, puhkeb põletav säde ja tekib imeliste emotsioonide torm. Need, kes olid üksikud, võivad sellel perioodil vajutada vajalikele nuppudele ja mitte ainult ei soeta väärikat elukaaslast vaid oskavad luua selliseid suhteid, mis on pikaajalised ja toovad õnne mõlematele partneritele.

2019 aasta suvi - sügis, on tõeliselt hea aeg,selleks, et liikuda stabiilselt edasi ja eemaldada oma elust kõik need, kes tõmbasid teda allapoole. See periood on üldiselt selline hullumeelne, töö keeb, inspiratsiooni tuleb igast küljest ja eraelu keerleb kõikide imeliste emotsioonidega ja kingib suurepäraseid tundeid. Edu jumaldab neid, kes tegutsevad ja liiguvad energiliselt eesmärkide poole, skorpionid mõistavad seda ja liiguvad õiges suunas.

2019 aasta talvel tasub skorpionidel loobuda ohtlikest naudingutest, tasub püüda rohkem rõõmu tunda - ning nende närvirakud unistavad uutest, eredatest ja ilustest muljetest ( ilma igasuguse stressi ja kurjast). Detsembris tähemärgi esindajad soovivad rahulikku ja mõõdukat elutempot. Üldiselt on aasta lõbus ja täis erinevaid sündmusi.

AMBUR (22.11 - 21.12)

2019 aasta on väga intensiivne.

2019 aasta alguses ambur tunneb kahjuks jõu langust, mis on seotud eelkõige materiaalsete probleemidega. Abi tuleb lähedastelt sõpradelt ja perelt, kes aitavad leida väljapääsu raskest olukorrast.

Hiljem, kevade alguses, õnnestub amburitel tõusuteele asuda, nad hakkavad elus edasi liikuma optimistlikult, püüdes tempot mitte aeglustada, kuna neile tuleb meelde, et nende erisus on - sihikindlus ja aktiivsus.

Augistis paraneb teie materiaalne olkord niivõrd, et hakkate mõtlema oma kodu remondile või laiendamisele. See võib olla see, kas tõenäoliselt amburid abielluvad või ootavad pere suurenemist. Üksikutel amburitel võivad sügisel tekkida tunded inimese vast keda nad juba ammu tunnevad. Ja, Ja hüvasti vabadus tere pere...

2019 aasta sügis toob amburitele mingisuguse uskumatu inspiratsiooni - kiirusta looma, kuni tormab. Projektid mis saavad alguse sellel perioodil, osutuvad väga tulutoovaks. Te peate mõistma, et need, mis tulevad teile pähe 2019 aasta septembri - novembri perioodil, tuleb kõik oma märkmikku kirja panna. On tõenäoline, et hiljem teed selle lahti ja lihtsalt üllatud kui võimsad olid sinu ideed.

Ei saa ütlemata jätta, et 2019 seaaasta on amburite jaoks täis emotsionaalsset langust on ähvardusi ja depressiooni ohte. Eriti kevadel ja sügisel. Vastassugupool läheb hulluks peale tutvust amburiga - see on imeline, kuid 2019 aastal tulistel amburitel ei tasu soetada kahtlaseid sidemeid, mitte mingit intiimsust esimesel kohtamisel, lisa parem ratsionaalsust ja pragmaatilisust. Jah, meestele meeldivad lollikesed, kuid suhteid luua tahavad nad targa tüdrukuga, kes teab oma hinda. Pea seda meeles.

KALJUKITS (22.12 - 19.01)


Seaaasta toob tõsistele ja vastutustundlikele kaljukitsedele, kes armastavad seda kui kõik läheb plaanipäraselt, rea üsna ootamatuid, kuid vägagi meeldivaid üllatusi. Need võivad olla uskumatud muutused elus, mis võivad olla seotud töökoha või elukoha vahetusega.

2019 aasta kevadel saavad kaljukitsedel teoks nende pikaajalised unistused, on rohkem vaba aega ja kindel usk endasse, oma jõududesse ja andesse. Üldiselt tuleb aasta positiivne, õnnestub tegeleda millegi huvitavaga, leida innustust oma isiksuse suurendamiseks. Kaljukitsi ootab ees samuti palju uusi tutvusi, kellest võivad saada hiljem äripartnerid. Üksikul kaljukitsel võib sel perioodil tekkida kirgas romaan väärika ja huvitava mehega.

Juba suvel on läheb isiklikus elus paremini kui oodata oli - kaljukitsed, kes on abielus, suudavad oma teise poolega suhteid tugevdada ja minna uuele tasandile, kui on valmis kuulama mitte ainult enese arvamust. Vabad kaljukitsed võivad kohata oma armastust sügisel.

2019 aasta on rikas oluliste etappide poolest, kuid peab ütlema, kindlustatud pideva positiivsusega: saatuslikud kohtummised, mis muudavad absoluutselt kõike, soovitud ametikoha saamine, abieluettepanek, Mendelsoni marss, lapse sünd. Vali, mis rohkem meeldib. Tea, et takistusi isikliku elu kordasaamisel ja tööalses karjääris on 2019 aastal minimaalsed.

2019 aasta horoskoop ennustab sügiseks kõrge ametikoha saamist. Siiski on aasta teisel poolel septembrist alates võimalikud probleemid tervisega, mis on seotud emotsionaalse ja füüsilise ülekoormusega, kuid kui ikka vahel puhkad, siis läheb kõik hästi. Pea seda meeles.

2019 aasta detsembris sa mitte ainult ei realiseeri oma kauaseid unistusi ja ideesid, vaid ka ületad oma isiklikke ootusi. Peamine, ära unusta, et plaanide realiseerimine sõltub üksnes tõelistest kavatsustest.

VEEVALAJA (20.01 - 18.02)

Kuna veevalaja on fikseeritud risti tähemärk, siis 2019 aastal oled sa fortuuna lemmik. Sel aastal õnnestub sul kõik. 2019 aasta horoskoop ennustab veevalajale, kellel on tugevad suhted oma väljavalituga- pulmi või kihlumist.

2019 aasta märsis - mais õnnestub teil tõesti luua palju uusi tutvusi, eriti tööalases valdkonnas, samuti luua tugevaid vastastikuseit suhteid.

Astroloogi nõuanne: otsustage ära milline on teie põhieesmärk ja siis püüdke see realiseerida, et saada veel enam edukamaks kõikides suhetes ja elus. Eriti arvesta selle faktiga, et toetuse olemasolu korral on ikkagi kõige parem arvestada ainult endaga, püüdes mitte end lõdvaks lasta, isegi kui seda soodustab olukord. Ah ja võta initsiatiiv enese kätte, kui tahate isiklikku elu korda saada. Fortuunale ei tasu lootma jääda.

2019 aasta oktooer kingib sulle palju jõudu ja energiat. Kui tahad 2019 aastal saavutada soovitut, õpi õigeaegselt lõõgastavaid pakkumisi edasi lükkama. Sa ei usu, aga kohe kui hakkad tegelema oktoobris - novembris oma isikliku projektiga, hakkavad kohe tulema pidutsemiste pakkumised. Tuleb leida eneses jõudu neile ilusalt ära öelda ja jätkata töötamist. Selline on edu saladus. Praegu on äärmiselt tähtis periood, kui võib tõesti mägesid liigutada!

KALAD (19.02 - 20.03)

2019 aasta on kalade jaoks väga gi edukas. Aasta tuleb viljakas ja rõõmus, kalad suudavad oma loomingulisi plaane täielikult realiseerida.

Seaaastal hakkavad kõik sündmised minema oma järjekorras, seepärast ona kaladel kodus kõik rahulik ja vaikne. Kõige harmoonilisem aeg on suvi, spetsialistid väidavad, et on vaja minna pikale reisile. Perekondlikud kalad naudivad elu koos oma lähedastega, võimalik, et lähevad reisile või muretsevad midagi pere jaoks, millest ammu juba unistasid.

Mais ootab neid tõus karjääriredelil ja võimalik, et asute juhtima mingit ettevõtet. Loomingulised kalad võivad lõpuks realiseerida oma mõtteid: teha oma näitus, annate raamatu välja, teete filmi, jne. Nende töö hinnatakse vääriliselt ja võib leiduda inimene, kes tahab teie loomingut sponsoreerida.

Siga kes on 2019 aasta perenaine, on rahuarmastav ja toetab tööarmastust. Just seepärast ei tasu keskenduda vaid võitlusele töökoha eest, tähtis on keskenduda tööle ise. Eriti tähtis on seda suvel meeles pidada. Edasine sinu elu sõltub eranditult just sellest mida sa teed ja kuidas. Kui antud etapis paneb sind muretsema sinu isiklik elu, siis võid siin ka saavutada edu, kuigi karjääris võid saavutada rohkemat kui oma valituga.

Astroloogi nõuanne: ei tasu unustada, et midagi ei kuku taevast niisama, seega tulemused sõltuvad teie otsustest ja tegevustest.

Kollase sea aastal jääge iseendaks ja igaüks, kes sulle meeldib langeb sinu jalge ette. Ah ja, sinu väljavalitu on üsna lähedal, tuleb lihtsalt roosad prillid eest võtta ja mõttetud kaosjalised eemale peletama. Üksikud kalad kohtavad 2019 aasta sügise lõpuks talve alguseks väga huvitavat inimest, kuid tõenäosus, et sellest midagi tõsist tuleb ei ole liiga suur, kuna te ise ei ole oma tunnetes kindel.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate