No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Arvake kes pildil on lapse ema? Vastus paljastab teie isiksuse kohta päris palju.

by - esmaspäev, märts 18, 2024


Seega jagunevad selle testi tulemused kahte kategooriasse. Alustame... Nagu pildil näha, istuvad toas kaks naist üksteise vastas. Nende kõrval põrandal mängib väike poiss.

Küsimus: "Kumb neist kahest naisest on teie arvates väikese poisi ema?"

Õige vastus on ainult üks, kuid ükskõik millise valite, räägib see teie isiksuse kohta palju.

Loe ka:  Isiksuse test: vali puu ja avasta šokeerivad arusaamad oma õnne kohta!

1. Kui valisid naise vasakult.


Ütleme kohe, et selle vastuse annab umbes 70% vastanutest. Kuigi see pole õige. Kuid ei tohiks välistada, et kaldusite selle valiku poole, sest teil polnud lihtsalt tuju või vales meeleolus pilti luubi alla võtta ja samamoodi analüüsida.

Tõenäoliselt kaldusite selle valiku poole siiski mingil põhjusel.

Nii et valisite selle vastuse. Ja mida see tähendab?

Et sa oled väga loominguline inimene. Ja see omadus avaldub sinus kogu elu – alates varasest lapsepõlvest.

Sul on väga arenenud kujutlusvõime. Mõnikord isegi liiga palju. Teil pole raske sõna otseses mõttes sekunditega "joonistada" pähe midagi, mida keegi enne teid isegi ei kirjeldanud. Mida ma saan öelda: sa oled noor Nikola Tesla.

Tänu sellele omadusele peetakse teid õigustatult inimeseks, kellel on uskumatu kujutlusvõime ja hämmastav huumorimeel.

Lisaks oled tavaliselt väga lahke ja empaatiline. Seetõttu võetakse teie nõuandeid kuulda, teie abi ja toetus on väga teretulnud.

Oled tõeline töönarkomaan ja suure tõenäosusega oled selles elus palju saavutanud, kuigi see polnud sinu jaoks eesmärk omaette.

Perekond on sinu jaoks üks tähtsamaid eesmärke ja meil pole kahtlustki, et see sul on, või kerkib lähitulevikus esile.

2. Kui valisid naise paremalt.


Mänguasjadega mängides pöörduvad lapsed alateadlikult alati vähemalt veidi oma vanemate poole. See on tingitud asjaolust, et lapsed otsivad alateadlikult oma vanemate heakskiitu, ükskõik mida nad ka ei teeks.

Niisiis, sa vastasid õigesti!

Teie intelligentsus on palju kõrgem, kui ette kujutate.

Fakt on see, et teie vasak ajupoolkera on väga arenenud. Siin asuvad loogika ja analüüsi eest vastutavad valdkonnad. Pole ime, et andsid testile nii kiiresti õige vastuse. Me kahtlustame, et olete tööl alati esimene, kes teeb õige otsuse või järelduse.

Ratsionaalsus võib muuta teid suurepäraseks nõuandjaks. Ja see, et olete ka väga seltskondlik, aitab teil täiendada oma tarkuserikkust, mis muudab teid otsuste tegemisel asendamatuks.

Oled ka väga siiras, lojaalne ja aus. Pealegi on teil veel üks hämmastav omadus: kui tegemist on romantiliste suhetega, saavutate kõik (ja kõik) lihtsalt ja vaevata. Seda seletatakse väga lihtsalt: seltskondlikkus ja praktilisus lihtsalt ei jäta võimalust ebaõnnestuda.


You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate