No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Test: pilt, mis räägib kogu tõe sinu suhete kohta

by - laupäev, veebruar 24, 2024




 Testid ei anna just vastuseid kõikidele küsimustele, kuid kindlasti aitavad need sul ennast paremini mõista ning mõista oma tugevaid ja nõrku külgi. 


Vaadake pilti ja pidage meeles esimest asja, mida märkate. Lugege edasi, et teada saada, mida see teie jaoks tähendab:

1. Seotud mees

Kui vaatasite seda pilti ja esimese asjana nägite kahe puu vahele seotud meest, siis see tähendab, et teil on pidevalt mingi võitlus. See ei tähenda tingimata, et olete ümbritseva maailmaga sõna otseses mõttes vastuolus. See konflikt on tõenäoliselt sisemine. Teise inimese vastu püsiva armastuse leidmiseks peate esmalt leidma armastuse enda seest. Aktsepteerige oma tugevaid ja nõrku külgi rahulikult. Austa ennast, oma omadusi, tööd ja ole enda vastu lahke, siis muutub sinu suhe loomulikult õnnelikumaks.

2. Tara, puud

Kui nägite esimesena pilti tarast keset põldu, on teie suurim nõrkus suhtes teie suutmatus end teisele inimesele avada. Võib-olla sellepärast, et olete oma suhetes pettumust kogenud ja ei ole valmis end nii kergesti avama, mille tõttu püstitate seinu. Kuid ärge muretsege, see ei tähenda, et olete lootusetu! Kui aga ehitada enda ümber tohutud müürid, ei pääse keegi sisse. Alustage nende lahtivõtmist aeglaselt. Tutvuge inimestega, alustage asjadest, mida saate usaldada, lõpetage kõige kontrollimine, liikuge omas tempos. Kui sa ei riski, ei saavuta sa midagi.

3. Paat

Kui nägite paati esimesena, on suurimaks takistuseks õnneliku suhte leidmisel kõigile seatud kõrged standardid. Keegi ei tundu olevat piisavalt hea, et teie nõudeid täielikult rahuldada. Muidugi on oluline teada oma väärtust. Kui oled aga liiga range, võid paljud head võimalused kasutamata jätta. Väärtustage oma unistusi ja eesmärke, kuid pidage meeles, et ebareaalsest armastusest fantaseerimine võib takistada teil midagi head ja tõelist saavutamast.


4. Kolju

Kui nägite pilti koljust, segavad ärevus ja mure teie võimalusi õnnelikuks suhteks. Proovige keskenduda positiivsetele asjadele. Kui mõtleme kõigele, mis võib valesti minna, hägustame oma nägemuse sellest, mis on juba õigesti läinud. Alati tuleb ette raskusi ja vigu, kuid see ei tohiks olla takistuseks, vaid motivatsiooniks.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate