No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Köögiviljades on imepärane vägi.

by - esmaspäev, mai 25, 2015



Köögiviljad on iidsetest aegadest saadik olnud inimestele mitte ainult söömiseks ette nähtud, vaid olid ka abiks kodumaagias.

Kartul ja kõrvits, omavad suurt ja tugevat energeetilist välja ja aitavad luua kodus head keskkonda. Kui paar korda nädalas valmistada kodus sööke kartulist, siis see aitavat luua häid suhteid pereliikmete vahel. Selleks, et mehe ja naise vahel oleks vähem konflikte, lõika pooleks üks kartul ja pane magamistoas voodi alla, mõlemale poole voodi otsa, sinnapoole kus on pea. Peale neljandat päeva viska kartul ära.

Kõrvitsal on kartuliga sarnased omadused. Kui meie esivanemad tundsid, et on tulemas konfliktid ja riiud, hakkasid jooma kõrvitsamahla, see pidi neutraliseerima tülisid. Kui sinu perekonnas on tihti konflikte, siis valmista söögid kõrvitsast.

Ka kapsas on maagiline köögivili, paljud tervendajad kasutavad kapsa maagilisest jõudu. Selleks, et vabaneda peavalust pane kapsaleht laubale ja seo salliga või rätikuga. Naistele annab aga kapsasalat klaari ja jumeka naha. Kui aga valmistada oma elukaaslasele kapsasalatit ning lisada sinna juurde natuke ingverit, koriandrit, küüslauku, pipart ja safranit, siis paraneb teie voodielu märgatavalt. Samuti aitab kapsas hästi sinu rahalist seisu parandada. Selleks on vaja täiskuul keerata kapsalehe sisse münt ja pisem paberileht millele kirjutad vajaliku või puuduva rahasumma ja milleks seda summat sulle vaja on, seejärel kaeva kapsaleht maa sisse, selliselt, nagu istutaks ja mõne aja pärast võid saada raha ootamatust kohast.

Sibul ja küüslauk omavad ravivad omadused. Samuti on nendel ka olemas maagilised omadused. Kui näiteks magamistuppa panna 7 ööks mõned pooleks lõigatud sibulad, aitab see vabaneda halbadest unenägudest, kuid ära unusta igal hommikul viska sibul ära ja õhtul pane uued. Küüslauk on unikaalne, sest see pikendab elu ja aeglustab vananemist. Kodu kaitseks on Küüslauku süües kujuta teinekord endale ette, kui noor ja ilus sa oled ja see hakkab vastavalt toimima. Kodu kaitseks on küüslauk asendamatu, selleks aseta kõikides ruumidesse, mida soovid kaitsta, mõned küüslaugu küüned, aga nii et see oleks teistele märkamatus kohas- see on hea kaitsja ja hoiab halva energia eemale.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate