No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Orgaaniline liimimine piimaga.

by - teisipäev, juuli 14, 2015

Orgaaniline liimimine.

Räägitakse, et kodus hoida katkiseid nõusid- on halb märk. Ja mis kasu oleks üldse katkistest nõudest? Aga võibolla on mõnel taldrikul, või tassikesel palju tähtsam tähendus. Näiteks armas mälestus, või sulle kallis kingitus. Ja isegi kui nad on vanad, kasutuskõlbmatud ja katki, on ikka neid kahju  ära visata. Selliste meenete nagu tassid, taldrikud või kujukesed on olemas võimalus neid orgaaniliselt parandada. Järgneva meetodiga on oma nõusid võimalik parandada just, kui luumurru puhul- luu kasvab tagasi kokku. :)


1. Kõigepealt tuleb ilusti puhtaks pesta soovitav nõu ja puhastada ka katki läinud kohad.


 2. Tõmba katkine ese ilusti kokku kummiga, või jämedama niidiga.

3. Asetage oma parandust vajav ese piisavalt suurde kaussi kuhu ta ilusti sisse mahuks. Valage nõusse sooja piima (mitte kuuma) nii et katkised kohad saaks korralikult kaetud. Jätke nõu seisma 3-4 päevaks toatemperatuuril. Piim läheb loomulikult hapuks ja seda meil vaja ongi.


4. Kui teie parandatav ese on pikalt katki olnud, siis on ta kindlasti endasse kogunud mustust ja tolmu. Tavalise liimimise järel jääksid need kohad tumedaks. Kui sedasi  ilma liimita, liimida just katki läinud eset, siis liimimis kohti ei jää pea üldse enam näha.

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate