No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Nii nagu mees kallistab naist, nii ta ka armastab teda...

by - pühapäev, juuli 05, 2015


Tänapäeva kiire elutempo juures pole meil eriti aega helluste näitamiseks, kuigi kallistusi ja hoolimist vajame me kõik.

Siis kui mees kallistab naist...
Kui mees võtab naiselt ümbert kinni selja tagant, siis sellega ta seob oma kätega ringi...enda ja naise vahel...helluse ja soojuse ring...mõistmise ja kaitse...ja kõige keskele selles ringis seab ta naise. Sellega näitab ta et naine on temale kui universumi keskpunkt. Mees kallistab sedasi naist ja vaikib...Naine ka vaikib...Naine tunnetab kuidas mehe käed annavad talle soojust ja turvatunnet.

Kui mees kallistab naist, siis naisele kasvavad sellel hetkel tiivad. Selles ringis on tal rahulik ja mugav. Ta suisa sulab selles vaikses helluses. ..Kes on sellel hetkel naine, selles mehe elusas ringis? Mida tunneb naine? Kes ta on sel hetkel? Naine, või tütarlaps? Armuke, või kallim...Vaikus...Naine varjaks nagu omi mõtteid mehe eest, aga võibolla enam ei varjagi? Mees justkui vaid kallistab naist ja kaitseb teda välise maailma eest...kus on nii külm ja jahe, aga siin...mehe embuses, on nii soe ja turvaline...kaitstud ja rahulik. See on just see mida naine vajab, ootab ja otsib terve elu.

Kallistage rohkem oma naist...võtke ta oma ringi tsentrisse...lihtsalt armastage teada...talle on seda nii väga vaja...samapalju, kui on teil endalgi seda tarvis...

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate