No Copy

©koduhaldjas.blogspot.com.ee. Toetab Blogger.

Aastavahetuse rituaalid õnne ja edu saavutamiseks.

by - laupäev, detsember 26, 2015


Aasta lõpp on lähenemas, ja paljud annavad lubadusi muuta ennast, või asju paremini teha.
Jagan teiega ühte saladust, kuidas järgmise aasta elu paremaks ja positiivsemaks muuta.
Aasta viimasel päeval, ehk 31. detsembril võib teha väikese õnne toova maagia-sõnumi uude aastasse.

See maagiline rituaal aitab õnnel tulla koju.

Seda rituaali peab tegema kodu peremees/perenaine ja sellest rituaali läbiviimisest ei tohi rääkida teistele inimestele.

Kui sulle tulevad külla külalised, et koos uut aastat vastu võtta ja pidutseda, siis enne külaliste tulekut, seo punane villane niit või punane pael iga laua jala ümber. Sidumise ajal ütle aga need sõnad: „Tulid koju oma sõbrad tõid kaasa, et ebaõnn kaoks ja õnn tuleks. Olgu nii!“Kui sul on väiksem laud siis ütle neli korda (neli laua jalga) Kui on suurem laud siis nii palju, kui on lauajalgu. Peale seda kui kõik külalised on lahkunud ja sa lähed magama, enda padja alla pane roosi kroonlehed ja mõned mündid. Kõige parem, kui teised ei tea, mida sa oled oma padja alla pannud. Hommikul keera mündid ja kroonlehed paberi sisse ja pane endale rahakotti - see on sulle nagu rahaline talisman.


Aasta viimasel päeval, ehk 31. detsembril võib teha väikese õnne toova maagia-sõnumi uude
aastasse.

 Kolm soovi.


Inimestel on tegelikult väga palju jõudu tõmmata ligi nii head ja halba, rohkem isegi kui te arvatagi oskate. Siis ikkagi on parem tõmmata ligi midagi head. Soovitan kirjutada paberile kolm kõige suuremat soovi tulevase aasta suhtes. Soov peab alati tulema südamest, et seda ka kuulda võetakse. Asjad, mida me niiöelda tahame, aga meil ei ole tugevat kurbust ega vajadust selle taga, siis need soovid on tühja energiaväljaga ja ei jõua ka kunagi täitumisele. Hingest tulevad soovid on armastuse või perekonna loomine, lapse saamine, oma kodu, hingesugulase leidmine, oma tee leidmine, tervisega seotud soovid jne. Kirjutage need soovid nii pikalt välja kui tahate aga peaasi on see, et te kirjutaksite need oleviku vormis, nagu näiteks "Meil on oma väike maja" või "Mul on keegi, kellele saan alati loota". Kui te kirjutama hakkate, siis teil on vaja enda ümber rahu ja vaikust, kolm valget küünalt peavad põlema , üks teie ees ja kaks teie kõrval, et need saaksid moodustada kolmnurga. Kirja tuleb panna ka kindlasti enda ees ja perekonna nimi ning kui tegemist on ka partneriga (kui soovitakse last saada), siis ka partneri nimi. . Peale sõnumite kirjutamist keerake paber rulli, tõmmake valge niit või pael ümber selle, tehke sõlm või lips peale ja valage kõigist kolmest küünlast paar tilka vaha sinna lindi peale ja seejärel asetate selle "sõnumi" karpi, parim variant nahast, või puidust karp. Kuni 31. detsembrini hoidke seda "positiivset sõnumit" voodi all, selles kohas, kus te magate. Karp jääb voodi alla terveks aastaks. Pidage meeles, et seda ei tohi avada enne järgmise aasta viimast päeva.
 Et suurendada õnne energiat võite karpi lisada "soovile" vastavate vibratsioonidega kristalle.
 Lapse saamiseks – Karneool, Kuukivi, Unakiit, punane jaspis.
 Kodu leidmisele – Mariami jaspis, Crazy ahhaat, roosa kvarts.
 Töö leidmine – Tsitriin, Roheline Aventuriin, Mariami Jaspis, Püriit.
 Armastuse leidmine – Granaat, Granaat Almadiin, Granaat Matrix, Punane Jaspis, Punane Aventuriin, Roosa Kvarts, Rodorkorsiit ja teisi armastust ligi tõmbavaid kristalle.

Pidage meeles, et soove, mida kirja panite ei tohi kindlasti keegi teine teada, et vältida teiste inimeste energiate vahele sekkumisele.

Soovide täitumist ja ilusat maagilist aasta lõpp!

You May Also Like

0 comments

Märkus: kommentaare saab postitada vaid blogi liige.

Translate